Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבואן מצטיין, יש חיה כזו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום יוסי פרנקוס.

שמי אריה לייב ואני מנהל השרות של קרסו.

רציתי לבקש את רשותך להעתיק את תגובתך לדף הפייסבוק שלנו.

אשמח אם תאשר לנו זאת כי זו עדות נוספת למאמצים הרבים שאנו עושים בתחום השרות , והעובדה שזה ניכר בשטח גם מפי הלקוחות ולא רק מסקרים בלתי תלויים שאנו עושים מאד משמחת אותנו ונותנת לנו המון כח ואנרגיה להמשיך ולהתמיד בכיוון זה.

המון תודה וכאמור , אשמח לאישורך לכתובת המייל שלנו [email protected]

פורסם
האם זה אומר שאתה יכול להמליץ על מוסך מאזדה כלשהו? אם כן, אשמח לשמוע.

במקרה שלנו (אמא שלי) מדובר בפורד פוקוס והמוסכים הם המוסכים המורשים שבירושלים ובמודיעין (שילת). שירות ברמה גבוהה מאוד. במוסך בירושלים שירות אדיב ונעים, כולל הסברים על כל פעולה ומחירים סבירים. לקחו אחריות על חלק תקול אחרי האחריות בלי שהיה בכלל צורך בויכוח. אמא שלי הכניסה את הרכב עם תלונה על תקלה וכשבאה לאסוף סיפרו לה שהחליפו את החלק. אגב חלק לא זול בכלל, סט מצערות.

המוסך במודיעין בינתיים רק טיפולים שוטפים אבל באים לקחת את הרכב שלהם מהבית ומחזירים אותו שטוף ומריח בחזרה. לא מחליפים כלום מעבר לטיפול בלי להתייעץ טלפונית ובכלל נראה שמגדילים ראש.

בקיצור, שירות ברמה.

פורסם

במשפחתי הגרעינית בעלת 5 רכבים אני ממונה על התחום. ממוצע ההחלפה הוא לפחות שלושה רכבים, כל שנתיים עד 3 שנים. אני מעיד על עצמי מעל ממוצע גיל המגיבים. ככל שמדובר ברכבים עממיים, מסקנתי, בשנים האחרונות קרסו מפתיעים לטובה. רואים שחל שם שינוי משמעותי. מהיחס באולם המכירה, דרך הטרייד אין ההוגן שלהם ועד ליחס והמחירים במוסכים. בסך הכל הרוויחו, 3 מהרכבים שלנו הם רנו.

אני לא עובד או מקורב בצורה כלשהיא לקרסו ועד לפני מספר שנים תקפתי אותם בכל הזדמנות בגלל המחירים ובגלל שמועות - בעיקר ממוסכניקים, עד שהבנתי שמדובר במוסכים ובמוסכניקים לא מתוחכמים, המעדיפים לעבוד עם מכוניות לא מתוחכמות. בכל זאת ניסיתי רנו, עקב מחירהן הנמוכים של המשומשות בשוק ולא נכוויתי.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם
שלום יוסי פרנקוס.

שמי אריה לייב ואני מנהל השרות של קרסו.

רציתי לבקש את רשותך להעתיק את תגובתך לדף הפייסבוק שלנו.

אשמח אם תאשר לנו זאת כי זו עדות נוספת למאמצים הרבים שאנו עושים בתחום השרות , והעובדה שזה ניכר בשטח גם מפי הלקוחות ולא רק מסקרים בלתי תלויים שאנו עושים מאד משמחת אותנו ונותנת לנו המון כח ואנרגיה להמשיך ולהתמיד בכיוון זה.

המון תודה וכאמור , אשמח לאישורך לכתובת המייל שלנו [email protected]

אריה, האם יש סיכוי שנראה שוב את רנו שוברת את השוק, עם איזו קליאו DCI? לא צריך לספר איזו הצלחה גדולה יש למגאן ולפלואנס עם מנועי הדיזל (להורים שלי יש גם אחת כזאת, חסכוני מאוד).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אחרי איזה 30 תגובות ואיזה2000 צפיות הגיע הזמן לסכום ביניים.

הסיכום די מאכזב האמת.

יבואנים גדולים ומשמעותים בשוק כמעט לא מופיעים פה לטוב ולרע.

אברט בולטים אבל הם מותג איזוטרי ויקרן.

סמלת בולטים פה לטובה למרות מחירים הזויים ואז מכירות חיסול כולל דרך ליסינג שהורגות את הצרכן. למרות בעיות בפיאט 500, למרות בעיות מנוע באלפות משנות ה2000 בלי ריקול ובלי אחריות רצון טוב הם מצטיינים.ואם הלך חלק? לך תקנה במחיר מופקע.

בפולצווווגן גם יש בעיות, אז יש ריקול ואחריות רצון טוב- רצון טוב לא אומר שנותנים ללקוח כל מה שברצון שלו, כן? אז רנשים כועסים. הם מביאים מגוון גדול, הם מביאים גירים ידניים והם מביאים סיאט בזול אבל הם יבואן רע. למה רע ופיאט טוב? הפתרון בקארספורום.

מה לגבי עוד יבואנים? לא קיימים בקארספורום אולי בגלל שרות טוב, אין מהומות ואין חסידים שוטים או שונאים גמורים אז הם לא קיימים היבואנים.

אז מדע רציתי אבל לא קיבלתי המון. מה לא רציתי וכן קרה? שזה יהפוך לשרשור של "איזה יבואן נפלא" והיבואן עונה כן כן אני נפלא תודה בוא נרוץ לשקיעה.

ומה עוד? שאנשים עם ידע של חודשיים יעידו על דבר שדורש שנים.

באמת רנו זה יופי ויש המון מבחר. יש פלואנס בנזין ודיזל וגז וחשמל ורק פלואנס אחד אני לא מכירף, זה פלואנס פרטי. מעניין למה.

ועוד הערה ככה בצד. פתחתי פה שרשור אינפורמטיבי שאנשים יתנו ידע ויקבלו ידע. מה יותר מזה? אז יש תגובות אבל זה כלום לעומת שרשורים כמו צ'מפיון לקחו לי 500 שקל. שמה יהיו מאות תגובות ועשרות אלפי צפיות ועל מה? כי עוד מישהו יוצא נגד צ'מפיון, וואו איזה גילוי חדשני. ומה הוא רוצה שיחזירו כסף ממש פה בפורום והתגובות מה מלמדות? הוא צודק ולא צודק, צמפיון טובים או רשעים. ים של מילים שמהם לא לומדים כלום. אולי לומדים משהו שאפשר לכתוב בשלוש שורות. אבל זה שרשור עם חשיפה למה? כיזה שרשור צהוב. א6פשר לכסח את היבואן ואפםשר לכסח את פותח השרשור. גננבו לי אכלו לי שתו לי. הכל יש שם חוץ ממידע.

העיקר יש שמתנשאים כאן על חדשים בפורום שאין להם כל הידע העמוק הזה על מכוניות.

תכתבו לעניין- יבואן טוב יבואן רע ולמה.

פורסם
שלחתי :)

עכשיו רק תביאו את הקליאו RS סטיישן ויהיה לכם לקוח חוזר עוד שנתיים-שלוש ;)

רק שיהיה רנו-ספורט קליאו סטיישן, הרכב הזה כלל לא הוצג.

מה שכן יהיה מעניין אם יביאו את הקליאו סטיישן דיזל במחיר יותר זול מהפאביה ספייס

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
רק שיהיה רנו-ספורט קליאו סטיישן, הרכב הזה כלל לא הוצג.

מה שכן יהיה מעניין אם יביאו את הקליאו סטיישן דיזל במחיר יותר זול מהפאביה ספייס

לנוכח העובדה שקרסו שברו את השוק בשנתיים האחרונות מספר פעמים, אני לא אתפלא אם נראה קליאו דיזל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
לנוכח העובדה שקרסו שברו את השוק בשנתיים האחרונות מספר פעמים, אני לא אתפלא אם נראה קליאו דיזל.

אם זה יקרה, ללא ספק חלום יתגשם.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

מצטרף לתקווה כי קרסו הם מצוינים. אם הם יביאו כל מיני דגמים שהם לא מביאים ואם הם ימכרו ממש בזול ואם הם יתנו המון אחריות ואם הם יתנו טרייד אין ממש שווה כי אחרת אולי קשה להיפטר מרנו ואם בטרייד תמיד ינהגו בהגינות ואם בקרסו ימכרו עוד דברים חוץ מרנו וניסן הם יהיו היבואן המושלם. אני מצטרף לתקוות. על זה בדיוק השרשור. חלום יתגשם.

פורסם

מהנסיון שלי לקרסו יש שירות מעולה גם במכירה (סניף ת"א) וגם בשירות (רשל"צ).

הכל נעשה באדיבות וברמה גבוהה ואפילו ניתנו הנחות במרכז השירות מבלי שביקשתי.

Peugeot 208GTI

פורסם
מצטרף לתקווה כי קרסו הם מצוינים. אם הם יביאו כל מיני דגמים שהם לא מביאים ואם הם ימכרו ממש בזול ואם הם יתנו המון אחריות ואם הם יתנו טרייד אין ממש שווה כי אחרת אולי קשה להיפטר מרנו ואם בטרייד תמיד ינהגו בהגינות ואם בקרסו ימכרו עוד דברים חוץ מרנו וניסן הם יהיו היבואן המושלם. אני מצטרף לתקוות. על זה בדיוק השרשור. חלום יתגשם.

רוצה אולי מכוניות בחינם? 10 שנים אחריות כולל טיפולים חינם על חשבון היבואן?

כאילו, מה?

הרכבים של רנו לא נחותים כדי שימכרו אותם ממש בזול. בטח לא בתקופה האחרונה כשרואים את השילוב בין רנו לניסאן היטב.

טרייד אין יש על חלק מהדגמים במחירון, אז מה אתה רוצה?

מה עוד אתה רוצה שימכרו? בוגאטי? שיא הרצינות, תקרא שוב את מה שכתבת ותבין שאין היגיון.

פורסם

דור, קראתי מה שכתבתי ועכשיו אני מבקש ממך גם:

תקרא את כותרת השרשור ומה שכתבתי בהתחלה.

תקרא מה כתבו אנשים על רנו והיבואן.

עכשיו תקרא שוב מה שכתבתי על היבואן.

נכון שהבנת?הנה מקום לענות----------------------------------------------------------------------.

אמרת שהדגמים לא כל כך נחותים שימכרו ממש בזול. לא יודע, השרשור נועד שאני ואתה ואחרים נלמד. לומדים ממה שאומרים לנו ומשאילת שאלות. הנה שאלות:

יש רנו פלואנס גז בנזין דיזל וחשמל. יש גם פלואנס פרטית? אם לא למה?

פלואנס גדול ומרווח מהרבה מתחרים וגם מגאן אבל נמכר ממש בזול. למה?

רנו ספורט זה טוב אבל רנו מפוארות וענקיות אני לא רואה, למה?

רנו קליאו הקודמת המרווחת וזולה ובחבר נמכרה ממש בזול אבל אין המון. למה? קליאו החדשה ממש ענקית לקבוצה, אול תצליח.

רנו ג'יפ שנמכרה כאן לא הצליחה. למה?

קל להיפטר מרנו?

הטרייד אין של רנו מושלם וחסר תלונות?

אתה יודע שאם הייתי עורך דין כמו בר 72 הייתי תובע את רנו שפלואנס עושה לי נקע בעיין?

אז אני לא אומר שרנו רעה אבל שאנשים אומרים שהיבואן טוב אם רק יביא את האוטו ההוא במחיר ההוא או את זה במחיר הזה. אז גם אני מציע ליבואן דברים. לא טוב?

פורסם

הסתכלתי על המחירון של לוי יצחק, ואין כזה פער כמו שאתה מתאר בין פלואנס, מאזדה 3 או יונדאי i30. (מאותם שנתונים כמובן)

יש פלואנס פרטיות, וגם מגאנים פרטיות יש ועוד יש.

אין פלואנס על גז (לפחות לא מגיעה ככה מהיצרן). דיזל התחילו להביא ב2011 ושברו את השוק ומדובר בהצלחה מסחררת. חשמלית? הפסיקו למכור. בנזין הייתה וממשיכים למכור, אבל כעת עם מנוע וגיר של ניסאן ג'וק שנחשבים אמינים וחסכוניים יחסית. מה רע? ה2.0 שהיה לפלואנס זה אותו גיר ומנוע של קשקאי.

בגלל שאנשים עיוורים וחיים בסטיגמות ככה תחום הרכב בארץ נראה.

ואגב, אין טרייד אין מושלם אצל שום יצרן.

• תוכן חדש...