Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבואן מצטיין, יש חיה כזו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני לקוח של קרסו.

ב5 השנים האחרונות הם עברו מאחד היבואנים עם השירות הכי גרוע שיש ליבואן שנותן שירות מעולה. הם באמת משתדלים ויצאתי משם עם הרגשה טובה.

גם כשהיו בעיות עם חברת המימון לרכב הם עזרו ונלחמו קצת בשבילי (זו לפחות ההרגשה שאיתה נותרתי).

בתכלס גם אני חששתי מהשם שנוצר להם,

אבל יש לנו כבר שני רכבים שלהם בבית, וקרובת משפחה רכשה (קיבלה אתמול, ניסאן ג'וק),

ואת האמת שיש אחלה שירות לפחות בבאר שבע.

לא יודע מה חירבשו על המחירים של הטיפולים, הם אחלה לגמרי.

גם כשההורים שלי רצו לרכוש את המגאן (רכשו בסופו של דבר), ניסו להשיג להם את המחיר הטוב ביותר בטרייד אין על הI30CW ובאמת התאמצו, שכנעו את המרכז טרייד אין שמדובר באמת ברכב שמור ושווה, והסכימו לתת מאוד קרוב למחירון הרגיל.

(בסופו של דבר הרכב נמכר לבנאדם פרטי תמורת מחירון משוקלל)

תכלס, אני לא מבין את כל הבכיינות, כי אני מרוצה וגם ההורים בנתיים.

מעבר לכך, גם בכלמוביל היינו מרוצים מהטיפולים והאחריות וגם השירות, למעט חוסר גילוי הנאות בI30CW שהרכב עבר דפיקה קלה (לא משהו קריטי, ללא ירידת ערך או משהו).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מנסיון שלי ושל משפחה קרובה.

סמל"ת מצוינים במכירות ובשירות.

דלק מוטורס מצוינים בשירות וממש לא טובים במכירות.

צ'מפיון (סקודה), בסדר גמור במכירות וגרועים בשירות.

צ'מפיון (VW), שירות טוב מאוד בצ'מפיון ירושלים.

פורסם

מהמעט שחוויתי במרכזי שירות: קרסו ודלק עושים עבודה טובה. אחי אומר שגם בסמל"ת נעשתה עבודה טובה וכמו"כ המחירים היו מאוד הוגנים.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
מנסיון שלי ושל משפחה קרובה.

סמל"ת מצוינים במכירות ובשירות.

דלק מוטורס מצוינים בשירות וממש לא טובים במכירות.

צ'מפיון (סקודה), בסדר גמור במכירות וגרועים בשירות.

צ'מפיון (VW), שירות טוב מאוד בצ'מפיון ירושלים.

האם זה אומר שאתה יכול להמליץ על מוסך מאזדה כלשהו? אם כן, אשמח לשמוע.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

Cuore אמנם הניסיון שלי מועט בגלל שהמאזדה עדיין חדשה אצלנו, אבל בפעמיים שהייתי במוסך נעמה בחיפה קיבלתי שירות מעולה.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

לא יודע איך היום איציק ודיצר, אבל לפני כמה שנים הייתי עושה את כל הטיפולים של סקודה אוקטביה אצלם (בין היתר הם גם מורשה סקודה).

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

זה לא מוסך שונה (נכון ללפני 3-4 שנים) וגם לא צוות שונה, והיית יכול לראות ליפט ליד ליפט אוקטביה משטרתית ומאזדה לאנטיס וכו'.

הייתי מאוד מרוצה, הייתי לקוח קבוע שלהם כל עוד הייתה לנו סקודה בבית, ועברו אצלם כמה וכמה סקודות שלנו באופן קבוע.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
^

הייתי שם פעם אחת ולא ממש התרשמתי לחיוב, אבל אולי זה היה נקודתי.

למה היית כבר פעמיים עם מאזדה חדשה במוסך?

פעם ראשונה ריקול, פעם שניה בעיה בקודנית.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
זה לא מוסך שונה (נכון ללפני 3-4 שנים) וגם לא צוות שונה, והיית יכול לראות ליפט ליד ליפט אוקטביה משטרתית ומאזדה לאנטיס וכו'.

הייתי מאוד מרוצה, הייתי לקוח קבוע שלהם כל עוד הייתה לנו סקודה בבית, ועברו אצלם כמה וכמה סקודות שלנו באופן קבוע.

המוסך שטיפלת בו נמצא ב-סיקסק 1? כי לפי מה שהבנתי מדובר במוסכים נפרדים. במוסך ב-סיקסק 1 יש על המוסך רק סמלים של פורד ומאזדה.

פורסם

לא יודע איפה הוא היום, פעם הוא היה בסוף רחוב הרצל ברמלה, ליד עוד כמה מוסכים ומכון טסטים וכו'.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...