Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,אני צריך עזרה בקנייה של קיט קסנון.

מחפש המלצות לאתרים וקיטים איכותיים,אין צורך באופציה להזמנה לארץ הקיט יישלח לגרמניה ומשם יגיע ארצה במזוודה.

אני רוצה לקבל גם המלצה לקיט איכותי,מה עדיף פיליפס בוש או חברה אחרת?

בתקציב לא מוגבל אך אני לא רוצה להשקיע המון כסף.

הקסנון יורכב על רכב 2013 שברמת איבזור גבוה יותר מגיע עם תאורה כזאת מהיצרן.

תודה מראש.

פורסם
שלום לכולם,אני צריך עזרה בקנייה של קיט קסנון.

מחפש המלצות לאתרים וקיטים איכותיים,אין צורך באופציה להזמנה לארץ הקיט יישלח לגרמניה ומשם יגיע ארצה במזוודה.

אני רוצה לקבל גם המלצה לקיט איכותי,מה עדיף פיליפס בוש או חברה אחרת?

בתקציב לא מוגבל אך אני לא רוצה להשקיע המון כסף.

הקסנון יורכב על רכב 2013 שברמת איבזור גבוה יותר מגיע עם תאורה כזאת מהיצרן.

תודה מראש.

חוץ מכל הקטע של הגרמניה והכסף הסיפור הזה תואם אחד לאחד במקרה שלי, הבאתי קסנון סיני ב 180 שקל, 6000K.

ברוך השם עד היום שזה שנה וקצת הוא עושה את עבודתו כמו שצריך ועובר טסט כמו קינג ואין שום בעיות איתו.

קטע שהצבתי אותו מול קסנון שיושב במרצדס S350 Long 2012 והוא זהה אחד לאחד.

אז אני אומר שאפשר לחסוך את כל המזומנים המיותרים פה ולהזמין מאחלה מוכר ב EBAY.

פורסם

היה לי רכב אחר,טרקטורון ואופנוע קיטים זולים מאיביי.

החזיקו יפה רק על הרכב זה עשה בעיות אחרי חודש.

זה רכב חדש ויקר אני לא מוכן להסתכן בקיט זול.

בכל זאת רוצה להשקיע לא מעט כסף אשמח להמלצות אחרות.

פורסם

theretrofitsource.com

לפי מה שקראתי הם מוכרים את הדברים הכי איכותיים אבל הם מארצות הברית והם גם עושים משלוחים לישראל

באירופה כל פורום מפנה אותך לחנות אחרת ככה שאי אפשר לדעת, אבל באירופה אולי יש תקן למנורות שתואם לישראל

פורסם

אם אתה חושש לנזק אתה יכול להתקין עם צמה נפרדת וממסר, זה מוריד כל דאגה מהראש (אך אושה את ההתקנה גלויה ובולטת).

במקרה של ballast דיגיטלי (בדר"כ הדקים ו-AC) הבנתי שלא צריך ממסר (אבל אני לא בטוח).

הקיטים של פיליפס ובוש הם לא פחות מחיקוי, בפעם האחרונה שבדקתי אין להם קיטים רשמיים.

אם אתה רוצה לרכוש קיט יקר אז יש את מורימוטו.

באיביי אכן אפשר למצוא המון זבל באיכות סינית גרועה שלא יחזיק לך יותר מידי זמן (אלה אם כן יש לך מזל).

יחד עם זאת, בין כל הזבל ניתן גם למצוא קיטים איכותיים.

אני ממליץ מחום על קיט של VVME (אצלי מותקן קיט slim 55W 6000K H11 ונראה פשוט מעולה).

איכות הבניה שלהם דומה עד זהה למורימוטו והמחיר פשוט מצחיק (עלה לי 170 ש"ח כולל המשלוח לארץ, עבר במכס ללא בעיות ועוד עם פדקס).

אני ממליץ לך לראות השוואות ב youtube של קיטים של VVME לקיטים סינים רגילים, ה ballast ברמה אחרת לגמרי.

אופציה נוספת, שגם היא ברמה גבוהה" היא קיט של DDM http://www.ddmtuning.com/Products/DDM-HID-Kit-Slim-Ballast-35W-or-55W

שוב, גם כאן הבלסטים מאוד דומים לאלו של מורימוטו.

אין צורך להוציא כסף מיותר, בעיקר אם התוצאה שווה.

פורסם
אם אתה חושש לנזק אתה יכול להתקין עם צמה נפרדת וממסר, זה מוריד כל דאגה מהראש (אך אושה את ההתקנה גלויה ובולטת).

במקרה של ballast דיגיטלי (בדר"כ הדקים ו-AC) הבנתי שלא צריך ממסר (אבל אני לא בטוח).

הקיטים של פיליפס ובוש הם לא פחות מחיקוי, בפעם האחרונה שבדקתי אין להם קיטים רשמיים.

אם אתה רוצה לרכוש קיט יקר אז יש את מורימוטו.

באיביי אכן אפשר למצוא המון זבל באיכות סינית גרועה שלא יחזיק לך יותר מידי זמן (אלה אם כן יש לך מזל).

יחד עם זאת, בין כל הזבל ניתן גם למצוא קיטים איכותיים.

אני ממליץ מחום על קיט של VVME (אצלי מותקן קיט slim 55W 6000K H11 ונראה פשוט מעולה).

איכות הבניה שלהם דומה עד זהה למורימוטו והמחיר פשוט מצחיק (עלה לי 170 ש"ח כולל המשלוח לארץ, עבר במכס ללא בעיות ועוד עם פדקס).

אני ממליץ לך לראות השוואות ב youtube של קיטים של VVME לקיטים סינים רגילים, ה ballast ברמה אחרת לגמרי.

אופציה נוספת, שגם היא ברמה גבוהה" היא קיט של DDM http://www.ddmtuning.com/Products/DDM-HID-Kit-Slim-Ballast-35W-or-55W

שוב, גם כאן הבלסטים מאוד דומים לאלו של מורימוטו.

אין צורך להוציא כסף מיותר, בעיקר אם התוצאה שווה.

הקיטים של VVME אכן נראים איכותיים.

השאלה מבחינת צריכה האם 35W תתאים לי? פיאט בראבו? האם גורמות להודעת ERROR בדאש?

מה ההבדל בין ה-55W ל-35W?

אין צורך בחתימה....

פורסם

לפי מה שקראתי ה-55 וואט אמורה להיות יותר עוצמתית עם אור יותר בהיר (פחות כחול) ובנוסף לא אמורה להיות בעיה של error בגלל שהצריכה דומה מאוד לנורת הלוגן.

הקאמרי שלי קיבלה אותה באהבה וללא בעיה.

לפותח השרשור, מדוע אתה מתעקש על קניה בחנות אירופאית?

כל חנות בארה״ב תשמח לשלוח לך את זה לגרמניה או לישראל.

הסט שלי יצא מסין עם משלוח של פדקס והגיע אלי תוך חמישה ימים ללא כל בעיה או עיקובים במכס.

פורסם

עבור התקנת קסנון - אתה צריך לשים 35W

הקיט ששמתי לך הוא CANBUS - - ללא שגיאות

קובי

:-)

פורסם
עבור התקנת קסנון - אתה צריך לשים 35W

הקיט ששמתי לך הוא CANBUS - - ללא שגיאות

לאחר קריאה בפורומים בחו"ל אני מבין שבבראבו שלי אין צורך ב-CANBUS מכיוון שהפנסי דרך אינם מחוברים ל-CANBUS עצמו.

בכל אופן קריאה נוספת אומרת שהקיטים הללו שמתחברים כפלאג&פליי ישירות לבית הנורה גורמים לעומס על צמת החשמל, בניגוד לכאלה שמחוברים ע"י צמה מהמצבר.

האם זה נכון?

אין צורך בחתימה....

פורסם
לאחר קריאה בפורומים בחו"ל אני מבין שבבראבו שלי אין צורך ב-CANBUS מכיוון שהפנסי דרך אינם מחוברים ל-CANBUS עצמו.

בכל אופן קריאה נוספת אומרת שהקיטים הללו שמתחברים כפלאג&פליי ישירות לבית הנורה גורמים לעומס על צמת החשמל, בניגוד לכאלה שמחוברים ע"י צמה מהמצבר.

האם זה נכון?

אם אתה חושש תוסיף צמה נפרדת עם ממסר (relay).

להבנתי בממרים הדקים החדשים (דיגיטלים) אין צורך, אך יכול להיות שאני טועה.

ולגבי 35 או 55 וואט, הבחירה היא שלך.

פורסם

התקן האירופאי מציג רף אחיד לכל נורות הקסנון - 35W.

למה יש 55W?

בדיוק מאותה הסיבה שיש וקס ב 10 אש"ח, כי אפשר ויש מי שיקנה.

קח 35W כמו בתקן ותנהג בלב שקט שאתה לא עושה ניתוח להסרת משקפיים לנהג שמולך.

פורסם
התקן האירופאי מציג רף אחיד לכל נורות הקסנון - 35W.

למה יש 55W?

בדיוק מאותה הסיבה שיש וקס ב 10 אש"ח, כי אפשר ויש מי שיקנה.

קח 35W כמו בתקן ותנהג בלב שקט שאתה לא עושה ניתוח להסרת משקפיים לנהג שמולך.

+1

התקן האירופי הוא 35W

והאתר ששמתי לך יש קיטים גם ללא CANBUS

הם איכותיים ומגיעים עם שנתיים אחריות.

קובי

:-)

פורסם
+1

התקן האירופי הוא 35W

והאתר ששמתי לך יש קיטים גם ללא CANBUS

הם איכותיים ומגיעים עם שנתיים אחריות.

קובי אני אתחיל עוד לחשוב שאתה נציג שלהם....

אבל עכשיו ברצינות, האם ידוע לכם על קיטים כאלה שפגעו בצמות חשמל, או גרמו להפרעות במערכת החשמל שבאוטו?

זה הדבר היחיד שמונע ממני התקנה שכזו.

אין צורך בחתימה....

• תוכן חדש...