Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תרומתי הצנועה.

אי שם בתחילת שנות השמונים,אני והפיורינו המפורסמת שנשאה את משפחתנו ברחבי ישראל בלי מזגן ובלי חגורות בטיחות,רק ספסלים,גשש ומצב רוח טוב.

1390728_10151969083755833_160494758_n.jpg

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם
תרומתי הצנועה.

אי שם בתחילת שנות השמונים,אני והפיורינו המפורסמת שנשאה את משפחתנו ברחבי ישראל בלי מזגן ובלי חגורות בטיחות,רק ספסלים,גשש ומצב רוח טוב.

מדהים שהדגם הזה (ובמיוחד דור 1 ו 2 ) נעלמו ונכחדו לחלוטין , למעט פחות מ 10 שאני יודע שעדיין חיות וקיימות במצבים שונים ואחת ששופצה לרמת תצוגה ונמצאת אצל אחד החברים פה.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

במרוצת השנים אבי החליף כארבעה או חמישה פיאט פיורינו שונים וזהו גם הרכב הראשון שנהגתי עליו.

אפרופו C15 "כח הדיזל"...אתמול בביקור בקריית ההדרכה של הצבא אשר מוקמת בדרום ראיתי אחת עם השלט מאחור!(לא צילמתי לצערי)

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם
מדהים שהדגם הזה (ובמיוחד דור 1 ו 2 ) נעלמו ונכחדו לחלוטין , למעט פחות מ 10 שאני יודע שעדיין חיות וקיימות במצבים שונים ואחת ששופצה לרמת תצוגה ונמצאת אצל אחד החברים פה.

יש אחת דור 2 בנתניה, זרוקה באיזו חצר במרכז העיר

HYUNDAI GETS 1400 2008

פורסם

זוהי מכונית ילדותי. לנצ'יה פריזמה 84', 1300 סמ"ק ידנית, בלי מזגן כמובן. נרכשה כיד ראשונה, עברה עם המשפחה חוויות רבות ונמכרה כאשר הגיעה לגיל בר מצוה (שלה), בשנת 97'. למרות נפח המנוע הצנוע ידעה להגיע ל110 קמ"ש וצפונה אם היה צריך.

ראיתי אותה לאחרונה בשנת 99'. היא היתה כבר יד שלישית, שייכת לבעל מכולת בישוב בהרי ירושלים ומצבה לא היה מרנין בלשון המעטה.

מאז נעלמו קוליסיה.

ההסתברות גורסת שהיא הפכה לפחית מתישהו בעשור הקודם. אבל בלב מקננת תקוה שאולי... בכל זאת... אם מישהו יודע דבר מה על גורלה, אשמח להתעדכן כמובן.

20131223_195709.jpg

פורסם

אחלה שרשור, מה שמאפיין את שנות התשעים בארץ בכלל ובמוטוריקה בפרט זה שהייתה בארץ בורות בכל הקשור להרגלי צריכה לעומת העולם המערבי ושלא לדבר על עולם הרכב שגם היום יש חור ענק לעומת מדינות מפותחות. אני מסכים שהפער יחסית נהיה יותר קטן אך הוא עדיין קיים ואין מצב שיעלם לחלוטין עם מיסוי ומחירים כאלו. שנות התשעים מעלים חיוך על שפתינו משום שהיום במבט לאחור אלו היו תחילתו של היפתחות למודרניזציה העולמית, היום כשהכל גלובלי וטיסות לחול נעשו דבר שבשגרה, אז כל אביזר אלקטרוני היה מבחינת חידוש ו..וואו. רכבים היו נתונים ועד היום דרך אגב זה לא נעלם... לקלישאות וסטיגמות וסיפורי סבתא דביקים של שנות השמונים עדיין. אבל זאת הייתה תקופה נחמדה. למה? נוסטלגיה.

פורסם
במרוצת השנים אבי החליף כארבעה או חמישה פיאט פיורינו שונים וזהו גם הרכב הראשון שנהגתי עליו.

אפרופו C15 "כח הדיזל"...אתמול בביקור בקריית ההדרכה של הצבא אשר מוקמת בדרום ראיתי אחת עם השלט מאחור!(לא צילמתי לצערי)

אם כבר מדבקות משנות ה-90.

מישהו זוכר את המדבקות על הפורד טרנזיט שהיה רשום "טרנזיט החדשה"? :lol:

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
אם כבר מדבקות משנות ה-90.

מישהו זוכר את המדבקות על הפורד טרנזיט שהיה רשום "טרנזיט החדשה"? :lol:

המדבקה הזאת הייתה ב2000-2001

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

אם כבר סלוגנים מוטוריים מטופשים משנות ה-90,

בשנת 94, כשסיאט קורדובה פרצה לשוק,

נתנו לה את הסלוגן ״ילדה רעה מבית טוב״...

WTF... :roll:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ועל הטנדר סיטרואן C15 היה כתוב "כח הדיזל" מאחורה. "כח":lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
ועל הטנדר סיטרואן C15 היה כתוב "כח הדיזל" מאחורה. "כח":lol:

ועד היום אני לא יודע אם היבואן התכוון לספר בדיחה או שבטעות יצא להם כמה אלפי לוחיות כאלה בטעות...

• תוכן חדש...