Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

25-30 אלף שקלים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

רציתי חוות דעת על רכבים שעומדים בתקציב שלי שהוא בסביבות ה30 אלף שקלים.

קראתי הודעות פה בפורום בעלות נושא דומה ולא מצאתי משהו.

הייתי שמח לשמוע כמה הצעות.

תודה רבה.

בעל גאה ל- Renault Clio IV 1.2L 2014

פורסם

לפני שיצאו עליך על זה שלא פירטת, אני אומר לך שאתה צריך לפרט יותר.

מה אופי הנסיעה ברכב? עירוני או בינעירוני? מה אתה רוצה מהרכב - אמינות? חיסכון בדלק? רכב קטן? גדול? ידני? אוטומט? קופה? 7 מקומות? בנזין? סולר? כמה אנשים נוסעים ברכב בדרך כלל?

תקציב לרכישה זה נחמד, אבל בתקציב הזה אפשר לרכוש החל מטרנטה מתפרקת ועד משומשת שמורה ומתוחזקת.

בקיצור, תפרט יותר.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

מצטער אני חדש כאן, אני אפרט:

אני מחפש רכב אמין עם ביצועים טובים, 5 דלתות / מראה ספורטיבי עדיפות לידני.

תודה.

פורסם

בעיקר סיוויק או קורולה ממודל 2003+ שקשה מאוד למצוא ידניות

שתיהן אמינות מאוד, וסחירות מאוד, לסיויק יהיו ביצועים טובים יותר

שים לב שבשנת 2003 עשו מתיחת פנים קלה לסיויק ולקורולה זאת הייתה השנה הראשונה שלה מהדגם הזה, שתיהן קיימות גם בדגם 5 דלתות

Polo 2012

פורסם

תודה רבה רבה על ההצעות, האמת היא שאני מחפש משהו בשנתון גבוהה יותר.

כרגע מכרתי את הקליאו 2004 ולכן אני מחפש להתקדם יותר.

יש אוליי הצעות נוספות?

פורסם

אני חושב שאתה מבקש משהו קצת לא הגיוני...תקציב קון מידי בשביל רכב בשנתון גבוה, עם הפרמטרים שאתה מבקש.

בכל אופן, לי לפחות לא עולים רעיונות לראש לרכב כמו שאתה מבקש.

מצטער.

Always go sideways

פורסם

אני לא חושב שאני לא הגיוני.

מבדיקה שלי ביד 2 כבר מצאתי מגוון רחב של רכבים בשנתונים גבוהים יחסית במחיר כזה לדוגמא: מאזדה 3 5׳ דלתות 2005 או סובארו b3 שנת 2008 שנעה במחירים האלה.

איך הדגמים האלה? שווה לבדוק? יש עוד הצעות דומות אוליי? תודה

פורסם

בשני הרכבים האלה אין מראה ספורטיבי והם בטח לא ידניים...מה הקשר בין הרכבים שהעלית עכשיו לבין הדרישות שהעלית בהודעה הקודמת שלך?

אם אנחנו נסתכל על רכבים מהסוג שהעלית עכשיו, אז כן, אלה רכבים שבהחלט יכולים להיות החלטה נכונה.

אבל שוב, נראה שאתה לא סגור על מה אתה באמת רוצה.

בוא ננסה את זה ככה.

תקציב אנחנו כבר יודעים.

תחשוב על כל מה שחשוב ברכב (ללא סדר מסוים) - אמינות, חיסכון בדלק, עלות רכישה, עלות ביטוח, עלות חלפים, סחירות בשוק, בטיחות, איבזור, מרווח לנוסעים, התנהגות כביש, מראה חיצוני, ובטח יש עוד כמה ששכחתי.

סדר אותם לפי סדר עדיפויות *שלך*!

מה שהכי חשוב לך, שים במקום הראשון, וכמובן כך הלאה, ואל תשכח לקחת בחשבון שבהרבה מקרים, משהו אחד תמיד יבוא על חשבון האחר.

בהצלחה.

Always go sideways

פורסם

האמת שאתה צודק אני לא סגור כל כך.

אני מאוד פתוח להצעות כל שמה שרשמתי בהעדפות שלי הם לא משהו סגור, אם אני יראה משהו טוב שאהבתי והוא בא על חשבון משהו אחר אני אשמח לשמוע הצעות.

אגב, תודה רבה על כל העזרה.

פורסם

אחרי קליאו 2004 כל רכב זה להתקדם יותר :)

אם תוסיף עוד 10K תוכל לקנות סיוויק ממודל 2005-6 לדעתי, זאת באמת יכולה להיות התקדמות ביחס למה שאתה מתאר

Polo 2012

• תוכן חדש...