Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בקו טלפון של הוט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי. יש ברשותי קו טלפון של הוט ומודם arris של חברת הוט. מספר חודשים לא היה לי מכשיר טלפון בגלל שאני ממעט לדבר מהבית ומשתמש בעיקר בסלולארי. היום, שקניתי מכשיר אלחוטי וחיברתי אותו לשקע בקיר לא היה כלל צליל חיוג ולכן חיברתי את הטלפון למודם עצמו ושם יש צליל חיוג. ניסיתי לחבר את הטלפון לנקודה אחרת בבית וגם שם אין צליל חיוג כלל. לפיכך אני משער שהבעיה היא חיצונית, אולי ברכזת הטלפון.. כיצד ניתן לאתר היכן הבעיה? הוט טוענים שברגע שהשקעים לא הותקנו על ידם אין הם אחראים להם...

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

אתה צריך לחבר את יציאת הטלפון מהמודם טלפונייה שלך אל התשתית שלך בבית.

אתה עושה את זה בעזרת כבל טלפון אמריקאי-ישראלי שמחובר בצידו האחד ליציאת הטלפון במודם ומצידו השני לנקודת טלפון פנוייה בקיר.

פורסם

אכן, ברגע שיש קו במודם הוט לא יעזרו לך. מבחינתם הם מספקים קו עד המודם ומשם הכל באחריותך. נסה להחליף את הכבל שמחבר את המודם לשקעי הטלפון, יכול להיות שהבעיה שם. במידת האפשר, נסה לחבר את המודם לשקע טלפון אחר- יכול להיות שהבעיה בשקע שנמצא ליד המודם.

שים לב שרק שקע TEL2 פעיל (בהנחה שיש לך רק מספר טלפון אחד בבית)- במידה והשקעים בבית מחוברים ל TEL1 לא יהיה לך קו.

"ai motoare capul doare"

פורסם

הכבל שמחבר את המודם לשקע הטלפון הינו חוט ובסופו חיבור אמריקאי כך שאין כל אפשרות להחליפו .אני חושד שישנו נתק בקו זה ,מכיוון שחיברתי לקו זה ישירות את הטלפון ואין קו כלל. הבעיה היא שהקו עולה לגג הבית ומשם אין לי מושג לאן הוא מתחבר ואין ברשותי גישה לגג (אני גם סובל מפחד גבהים) .עוד רעיונות ? .למגיב הראשון וודאי שהמודם היה מחובר לנקודת טלפון .

פורסם

אין "רכזת טלפון", הבעיה שלך היא נתק איפשהוא בין המודם לנקודה בתשתית הביתית שלך, זה לא משהו מסובך, צריך לעבור עם מולטימטר על התשתית מהמודם ועד הנקודה עד שמגלים את הנתק, זה לא "מדעי האטום", זה פשוט בדיוק כמו שזה נשמע.

פורסם

איפה נמצאת הנקודה ממנה מגיע קו הטלפון לבית? זו השאלה.אולי עדיף שפשוט אחתוך את הקו הנוכחי ואחבר חדש במקומו מנקודת היציאה עד למודם.

פורסם

אם זה בית ישן, לרוב הנקודה הראשונה של הטלפון הצמודה בדכ לכניסה לבית היא הנקודה הראשית ומשם היא משורשרת ליתר הנקודות. אם מדובר בדירה מודרנית יותר, תוכל למצוא את החיבורים בארון תיקשורת קומתי. בדירות חדשות יש ארון תקשורת בדירה עצמה עבור טלפוניה וטלויזיה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק, שים לב שהוא מחובר להוט עם מודם טלפונייה, ככה שאין שום הזנה לתוך הבית מבחוץ, רק הכבל הקואוקסיאלי אבל זה עובד אצלו.

ההזנה היא אותו כבל שמחבר בין המודם לבין אחד השקעים בקיר.

פורסם

אכן, הקו מגיע מהמודם ולא משום מקום אחר. דאג שהמודם מחובר לתשתית השקעים בבית- פשוט חבר אותו לאחד השקעים בדרך כלשהי. כמו שנאמר על ידי ועל ידי אחרים, אתה יכול לחבר את המודם לשקע טלפון ע"י כבל ישראלי אמריקאי וזה אמור לעבוד- כך זה מחובר אצל רוב האנשים. כל שקע שיושב על אותה הרשת של השקע אליו מחובר המודם יקבל קו. במידה ועשית את זה ואין קו בשקעים האחרים- קיים נתק ברשת השקעים בבית, במקרה זה פעל כפי שאמר saay222 בתגובה 5 או הזמן חשמלאי.

"ai motoare capul doare"

פורסם
איציק, שים לב שהוא מחובר להוט עם מודם טלפונייה, ככה שאין שום הזנה לתוך הבית מבחוץ, רק הכבל הקואוקסיאלי אבל זה עובד אצלו.

ההזנה היא אותו כבל שמחבר בין המודם לבין אחד השקעים בקיר.

לא הסברתי את עצמי נכון.

הכוונה: אם הוא רוצה שזה יעבוד בצורה תקינה, קודם הוא צריך לנתק את בזק פיזית מהחוטים שלו, לכן הוא צריך למצוא נקודת מוצא של החיווט מבחוץ ולחתוך אותו.

את החיבור בין המודם לדירה כבר הסבירו איך לעשות. ישלי את אותו המודם בבית וגם אצלי זה מחובר כך (חתכתי ביחד עם הטכנאי של הוט את החיבור של בזק בארון תקשורת שבחדר המדרגות של הקומה).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...