Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא נכון הוא יכול לשים ועוד איך פילטר פתוח למה אתם כל כך צרי אופקים - במקום הקופסה שהפילטר המקורי נמצא בה... להשאיר את הצינור הזרמה ולהוריד פשוט את הקופה והפילטר המקורי שהוא עומד בה וזהו לשים את הפילטר והוא יעבוד פרפקט - מקסימום לבנות עוד צינור אחד

אני עשיתי ככה בפיז'ו 205 שלי

בקיצור אחי זה מס' של בחור שהוא ספץ בפילטרים דבר איתו

0528222686 קוראים לו קובי תגיד לו "מיכאל205לנצח" נתן לך תמס' והוא כבר יסתדר איתך בחור שיודע תעבודה פרפקט

אני ממש לא הבנתי למה אתה מתכוון:shock: ....

הפילטר צריך להיות כמה שיותר רחוק מהמנוע ונגיש לאוויר קר ולא לשבת בתוך המנוע, לכן הוא לא יכול לפרק את הקופסא ולשים במקומה את הפילטר שלו, כי מה הוא מפיק בזה בעצם??? נכנס אוויר חם שנדחס פחות טוב, הדבר יגרום לירידה בביצועים של הרכב, הדבר גם יגרום לצריכה גדולה יותר של דלק..וכמובן שהאוטו יסחוב הרבה פחות טוב ממה שעכשיו!!

אז איך בדיוק הוא יכול להשאיר את הצנרת הקיימת??!?!?

צריך לבנות צנרת חדשה וקשיחה ולא כמו זאת שעכשיו שמסתעפת לכיוון הגרילר וזה בכלל לא פשוט.

בסופו של דבר כל הסיפור הזה מה ייתן??? נדההה גורנישט....:nono:

ולא צריך להיות ספץ בלהרכיב פילטר פתוח, את זה גם אמא שלי יכולה לעשות....

צריך לדעת היכן למקם וכמובן איך למקם!!! זה העיקר בעצם...

Honda hornet 600

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז בואי אני יחדש לך משהו לא חייב לשים אותו בקידמת האוטו ליד הגריל אני לא יודע מאיפםה אנשים מביאים את זה.. הפילטר הנתון איך עובד הוא עומד מאחורי המנוע בקופסה ויש שני צינורות שמזרימים לשם אוויר מקידמת האוטו... נכון? יופי עכשיו אם להשאיר את אותן צינורות ולשים פילטר חדש איפה שהפילטר הנתון עומד ולהשאיר את הצינורות ומקסימום להוסיף עוד צינור אחד לעוד קצת אוויר... אחרי הכל היצרן שם שם את הפילטר ואני משום מה חושב שהוא חישב את זה שזה ליד המנוע - אני גם פעם חשבתי כמוך אבל זה השתנה אחרי ששמתי פילטר אוויר באוטו שלי באותה דרך השינוי היה ב180 מעלות! אי אפשר להסביר את ההרגשה השונה היחס בין הדוושה למנוע

בגלל זה אני לא מתיימר להיות יודע הכל אני רק אומר שאפשר לשים כמו שאצלי הוא עומד וגם נתתי מס' טלפון של בחור שכל החיים שלו מתקין את הפילטרים האלה ויודע דבר או שתיים יותר ממני וממך בשיפורים... לא צריך שכל צריך הגיון! תרים אליו טלפון ותראה לבד

פורסם

חבל שאתה כותב סתם דברים!

עצמם פעולתו של הפילטר הפתוח אומרה להיות שהוא זה שיונק את האוויר, ולא באמצעות צינורות מאולתרים!

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

אני לא יודע מה קורה פה לאנשים, אף אחד לא מזהה מנוע אנרג'י של רנו?

אף אחד לא מקשר רנו 19 1.4 80כ"ס עם פרסומות בלתי נגמרות של תחילת שנות התשעים?

אף אחד לא שם לב שלמנוע הזה אין קרבורטור???

אלוהים !

פעם היו פה ידע - היום כל מה שנשאר זה ילדים שצועקים "שים פילטר אוויר או תחליף טאסות לכאלה עם אורות"

מאוד חבל.

ולענייננו - מדובר במנוע 1.4 הזרקה מסדרת אנרג'י של רנו - כמו זה שיש בקליאו או באקספרס.

מנוע מאוד נפוץ, לסחוב אוטו כמו רנו 19 זה לא קל למנוע הזה - האוטו לא היה "חיה רעה" מעולם ואפילו בעלים של 19 עם מנוע 1.7 מעידים על עצלות מסויימת.

מה שכן יעזור הוא ניקוי מזרקים ואולי ניקוי של סעפת היניקה - שני אלה יעזרו למנוע לעלות בסל"ד ביתר קלות ואולי יגרמו למעט יותר תחושת כוח.

מעבר לזה אתה מוזמן להחליף פילטר - לא ממליץ לשים פתוח כי בלי תיעול טוב של אוויר זה לא יעשה כלום.

פילטר פתוח INBOX יהיה בזבוז מוחלט של כסף שכן השיפור של יהיה אפילו קטן מהתקנה של פילטר אוניברסלי פתוח.

תחליף פלאגים, נקה סעפות ומזרקים והאוטו ישתפר פלאים.

רון.

-מאוד מאוד מודאג מהרמה המזוויעה שהפורום מציג פה לאחרונה-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אוקי תודה,גם אני לא הבנתי מה קשור כאן קרבורטור כי הרי אין לי אחד.

איך אני מנקה סעפות?

כי אינג'קטורים ניקיתי(אמרו לי ככה לפחות) על ידי תוסף דלק אשר מנקה אותם.

פורסם
חבל שאתה כותב סתם דברים!

עצמם פעולתו של הפילטר הפתוח אומרה להיות שהוא זה שיונק את האוויר, ולא באמצעות צינורות מאולתרים!

נו בדיוק אי אפשר להשוות בכלל את כמות האוויר שנכנסת ברגע שהוא חשוף לקדמת האוטו לבין זה שהוא מקבל את האוויר דרך צינור...

מיכאל, אני חושב שהשינוי זה יותר בראש שלך מאשר באוטו....

אני 3 שנים מעשן ויינסטון עצמתי את העיניים וחבר הביא לי סיגרייה דומה לווינסטון (לא מוכרת) ונפלתי בפח.

מה שאני בא להגיד שאם ביום בהיר בלי שתדע יחליפו לך לפילטר המקורי אני מוכן לחתום שאתה אפילו לא תדע, אולי תזהה רק לפי הרעש.

כי אם כל הכבוד אני ממש מפקפק במה שאתה אומר....

Honda hornet 600

פורסם
חבל שאתה כותב סתם דברים!

תיקון - הפילטר לא יונק שום דבר. אין לא שום כוח ו\או כוונות. הפילטר כשמו כן הוא - מסנן.

לא יונק לא שואב ולא עושה שטיחים...

מי שיונק זה המנוע דרך סעפת היניקה. את ה"צינורות" שאתה כל כך מזלזל בהם מתכננים באופן מאוד מאוד מסויים.

יש בתכנון הזה דגש על גלים וגלים וחוזרים וכדי להגיע לרמה מסויימת של שיפור בהתקנה של פילטר פתוח אתה צריך להשקיע בתכנון ו\או בנויסי וטעיה \ תהיה די הרבה.

רון.

oo==00==00

פורסם

עשיתם פרוייקט טורבו מהתקנת פילטר מסכן.

פרק את הפילטר הקיים עם הקופסא שלו ותחבר צינור במקום(אפשר צינור גומי או צינור של מזגן,עם הפילטר שתקנה,תמקם אותו בשלב זה איפה שיש לך מקום ותשתדל אם אפשר כמה שיותר רחוק מהבלוק מנוע ומהרדיאטור,אחרי שהרכבת הכל ,תניע את הרכב, אם מגיע הרבה חום לפילטר פשוט אתה יכול לעשות מעיין מחיצה בין הפילטר למנוע,זאת כבר לא בעייה,או לחילופין לחבר צינור מקידמת הרכב לכיוון הפילטר.

הכי טוב שתקנה את הפילטר ממקום שגם ההתקנה כלולה במחיר.

פורסם
אוקי תודה,אבל נראה לי שאני אותר על זה.

שאלה קטנה לסיום איך אני מנקה סעפות?

סעפת יניקה מנקים ע"י אינפוזיה, רצוי לבצע זאת במקום פתוח - גזים רבים נפלטים ומאד רעילים.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
תודה,אך האם יש מדריך כול שהוא או חומר קריאה על כך?

מדריך נמצא בדף המאמרים של הפורום.

רון.

oo==00==00

פורסם

הנסיך אומר דברים נכונים

אבל לפי דעתי, אם אתה רוצה אוטו שיהיה יותר מהיר

שים לו סופר צ'רג'ר, זה גלגל שיושב על הרצועה של המנוע וכאשר המנוע מסתובב מעל סלד מסוים הגלגל מסתובב וגורם ליותר אוויר להכנס למנוע, זה לא דבר זול, ואני גם לא בטוח שתמצא כזה לאוטו שלך, אבל אם כן זה הכי יעזור, וכמובן שבלי קשר לסופר אתה צריך

להרחיב את הפתח של יציאת הגזים מהאוטו הכוונה את האגזוז.

לפי הידע שלך באוטו אני לא ממליץ לך לעשות שום דבר לבד באוטו, אולי לשאוב ולנקות כן.

גם אם אתה מתקין דברים באוטו אז רק אצל אנשים שמבינים

כי סופר יכול ליגמור את המנוע שלא עושים נכון

• תוכן חדש...