Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיולון בדרום רמת הגולן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

היומיים הקרובים אשהה עם משפחתי בדרום הרמה.

החבר'ה פה די עצלים, ומקומות כמו הזאכי לא באים בחשבון.

אני מחפש מקון שניתן לרדת עם הרכב עד למים [מעיין נחל מפל לא משנה], או דקות ספורות של הליכה.

כמו"כ המלצות לאתרים מעניינים [אומנות? יקבים?] יתקבלו בברכה

בתודה!

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

בעיה. אנחנו בשיא התקופה הכי יבשה בשנה,

אין שום מפל בתקופה הזאת וזוויתן / יהודיה לא מתאים למה שאתה מתאר.

מה שכן, אנחנו ארץ זעירה עם שפם, כמה דקות נסיעה צפונה

ויש לך את הבניאס/החולה וכיו"ב.

ליקבי רמת הגולן יש סיור חביב עם הצצה לפס ביקבוק היינות,

וחנות מפעל בעלת מחירים הוגנים. יש גם יקבי בוטיק, לא הספקתי לבדוק.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הי,

אני גר בדרום הרמה - מבוא חמה. ברוכים הבאים, איפה תתאכסנו ? בכפר חרוב ?

יש לך כמה אפשרויות:

1. מתחת לקיבוץ שלנו יש מעיין שנקרא עין שוקו מקום נחמד לפיקניק ושכשוך קל - מסלול של כ 15 דק' לכל כיוון (ירידה/עליה)

2. עין תאופיק - מגיעים עם הרכב עד למקום, אין הרבה מים אבל המקום מסודר לפיקניק.

3. עין איה - מקום מקסים (על משולש הגבולות אם זה מפריע למישהו מכם) ונחמד להעביר שעתיים, הגעה עם הרכב עד למקום.

4. עין פיק - התחלת המסלול בין צומת פיק לכניסה למיצר, הליכה של כשעה לכיוון במסלול מוצל , זו ירידה ועלייה חזרה.

5. כפר האומנים באניעם - מקום מקסים בסגנון פרובנס עם גלריות, חנויות של יוצרים ובתי קפה.

יש עוד דברים

שלח לי ה"פ ונדבר

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

כנס לסניף בצפון של פופיק או אול-פור-בייבי, יש שם מבחר טיולונים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
הי,

אני גר בדרום הרמה - מבוא חמה. ברוכים הבאים, איפה תתאכסנו ? בכפר חרוב ?

יש לך כמה אפשרויות:

1. מתחת לקיבוץ שלנו יש מעיין שנקרא עין שוקו מקום נחמד לפיקניק ושכשוך קל - מסלול של כ 15 דק' לכל כיוון (ירידה/עליה)

2. עין תאופיק - מגיעים עם הרכב עד למקום, אין הרבה מים אבל המקום מסודר לפיקניק.

3. עין איה - מקום מקסים (על משולש הגבולות אם זה מפריע למישהו מכם) ונחמד להעביר שעתיים, הגעה עם הרכב עד למקום.

4. עין פיק - התחלת המסלול בין צומת פיק לכניסה למיצר, הליכה של כשעה לכיוון במסלול מוצל , זו ירידה ועלייה חזרה.

5. כפר האומנים באניעם - מקום מקסים בסגנון פרובנס עם גלריות, חנויות של יוצרים ובתי קפה.

יש עוד דברים

שלח לי ה"פ ונדבר

תודה על האינפורמציה. ועל ההזמנה.

אנו מתארחים בצימרים באבני אית"ן.

ההמלצות שציינת מעולות. נראה לי שנסתפק בזה כי לא באמת באנו לנצל את הזמן. יותר בקטע של בטן גב בערסל קצת רפתות וכו'. המעיינות שהזכרת מתאימים בול. נוסיף גם גיחה לייקב וקצת נופים ושקיעות.

תודה!

ואתה גר באחלה מקום.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

יקב שאטו גולן - היין אמם מעט יקר - אבל מעולה.

אם אתם בעניין במושב רמות יש חוות סוסים מקסימה (חוות רמות) שטיול הרכיבה איתם עובר דרך נוף ממש מדהים.

פורסם

בשמחה,

אם תרצו רכיבה - במושב נוב שצמוד לאבני איתן יש חווה מצוינת. לנסוע עד לרמות בשביל זה מיותר.

את תרצה הכוונה מדויקת לאחד מהמעיינות ברשימה תגיד.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

• תוכן חדש...