Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה במדפסת HP

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל פעם אני עושה את הטעות ורוכש מדפסת HP.

לפני שנה וקצת (האחריות פגה) רכשתי HP 4625 כי מבחינת נתונים היא נראתה לי וההצהרה שהיא חסכונית בדיו שכנעה אותי.

אתמול, אחרי שנה וקצת, החלפתי את ראשי הדיו המקוריים בראשים מקוריים של HP. המדפסת מזהה, אין שום בעיה. רק מה, היא לא מדפיסה בשחור בכלל. החזרתי את הדיו השחור הקודם (נראה לי שיש בוא עוד קצת) וניסיתי להדפיס ושוב, היא לא מדפיסה בשחור.

מה התחרבש במדפסת הזו. מישהו נתקל בבעיה דומה?

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

נסה לבצע לה "ריסט" על פי ההנחיות האלו:

If you HP 4600/4650 printer is giving you a bit of stick then it might be a good idea to perform a “cold reset”.

This can be acheived by doing the following.

Power off the printer (duh!)

Press and hold the green checkmark button.

Turn on the printer and continue to hold down the button.

The printer should make its usual whirring sounds and will eventually come to a point where all three indicator lights are solidly lit up. When you reach this point release the button. Use the arrows to navigate down the menu to “cold reset” and press the green checkmark button.

The printer will perform a “cold reset” and should hopefully be free from any minor glitches.

ההנחיות לביצוע ריסט בסדרת 4500 שונות ושם לוחצים על #6 לריסט חלקי ו#9 לריסט מלא (במקום הכפתור הירוק ב4600).

עזר לי הרבה פעמים בבעיות מוזרות של המדפסת.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

מוזר שיש לך אחריות רק לשנה, בדכ האחריות שלהם היא ל3 שנים ושרות התיקונים הוא עד הבית וזו כן סיבה טובה לקנות hp

אצלי לאחר שנה התצוגה של המסך נחלשה, לאחר יומיים הגיע שליח, לאחר יומיים נוספים החזיר אותה ארוזה עם טופס תיקון מפורט וגם עשו לה ״טיפול 10000״

ממליץ לבדוק את נושא האחריות.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מסתבר שיש בעיה במדפסות האלה.

הפורומים של HP בחו"ל מלאים בתגובות נזעמות על המדפסת הזו ששובקת קצת לפני מועד האחריות. הזוי. זו הפעם האחרונה שלי עם HP.

אגב, המדפסת הקודמת שלי, קרה לה דבר הזוי ביותר. אחרי שלוש שנים, כשבאתי להרים את המדף בשביל הדיו, כל התושבת של המדף נשברה.

איכות חומרים ירודה!

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
מוזר שיש לך אחריות רק לשנה, בדכ האחריות שלהם היא ל3 שנים ושרות התיקונים הוא עד הבית וזו כן סיבה טובה לקנות hp

אצלי לאחר שנה התצוגה של המסך נחלשה, לאחר יומיים הגיע שליח, לאחר יומיים נוספים החזיר אותה ארוזה עם טופס תיקון מפורט וגם עשו לה ״טיפול 10000״

ממליץ לבדוק את נושא האחריות.

לא מוזר, מדפסות דיו של HP מגיעות בבסיס עם שנה אחריות במעבדה.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

עובד המון עם המדפסות האלה.

באמת מדפסות על הפנים. בכלל, HP באופן כללי כמעט כל דבר שהם עשו בשנים האחרונות נראה בעיניי תת-רמה. כולל מחשבים ניידים. משום מה לקוחות שבאים לקנות אצלי מחשב משוכנעים שHP זה היצרן הכי טוב בעולם.

כדי לפתור את הבעיה אני מפנה אותם למחשב תצוגה HP בשווי 4000 ש"ח בן 5 חודשים שהכפתורים החלו להתפרק ממנו וזה לרוב מספיק להם.

• תוכן חדש...