Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביומיים האחרונים הטלפון שלי מצלצל לפחות פעם ביום ממספרי טלפון במקסיקו, ברזיל, וחבר שלי אפילו קיבל מהודו וקזחסטן. חלק מהמספרים היו:

+52-201-946-0780

פעמיים

+55-12-2401-6753

+91-80-1854-3634

+7-975-355-92-12

החיוג מאוד קצר, ובפעמים שאני מספיק לענות - אין אף אחד בצד השני וזה מתנתק מיידית.

עוד מישהו סובל מזה בימים האחרונים? מישהו יכול להבין מה לעזעזל קורה פה?

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

מכיר את כל הרבנים שמתקשרים אליך כדי לזווג אותך עם הקבר שהם עולים אליו 5 פעמים ביום?

אז הם רק בודקים שאתה זמין.

----

פורסם

זה האמריקאים. אחרי שסיימו להאזין לכל אירופה, אנחנו על המפה שלהם.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
מכיר את כל הרבנים שמתקשרים אליך כדי לזווג אותך עם הקבר שהם עולים אליו 5 פעמים ביום?

אז הם רק בודקים שאתה זמין.

כן ואפילו אני זוכר שהיתה כתבה על העניין, מדובר בנסיונות של חיוג "צנתוק" , במטרה שמקבלי השיחה יחזרו למחייגים ויחויבו בהתאם על שיחות חו"ל.

פשוט להתעלם ומי שיש לו אנדרואיד, יכול גם לחסום שיחות ממספרים מסויימים.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

תפסיק לענות למספרים לא מוכרים,על אחת כמה וכמה של חו"ל.

לאדע לגביכם אבל אני נהנה בכל נסיון שכזה,"לגרור" את הסמן האדום (ניתוק) הצידה :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

חלק מהשיחות האלו משמשות כל מיני ארגונים כדי "להתיישב" לכם על הקו ולהאזין לשיחות.

יש גם כאלו שמתחילים ב +0000, זה משכינינו היקרים מהצפון.

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

הרבה מהשיחות הללו מגיעות ממועצות דתיות - ישיבות וכו'

הם מתקשרים מחו"ל בכדי לעקוף שירותי חסימה שקיימים כאן בארץ - למשרד התקשורת אין יכולת פיקוח על מספרים מחו"ל כמו שיש להם על מספרים מתוך הארץ.

בהרבה מהשיחות האלה אם תאזינו להודעה עד הסוף תינתן לכם האופציה להסיר עצמכם מרשימת התפוצה - הבעיה כפי שציינו, יתכן ואתם מאשרים על הדרך ביצוע פעולה אחרת על קו הטלפון שלכם.

בטלפון הביתי שלי רובוטים מתקשרים לפחות פעמיים ביום וזה מאוד מציק - הספק, רוצים 20 שקלים לחודש בעבור שירותי סינון תוכן.

אני כבר מריח את הקונספירציה כאן.

פשוט מרגיז - הולך לבטל את הקו הביתי זה בטוח.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

היום בגלגל"צ שידרו את השירים של אריק וזו הייתה אחת הנסיעות הרגועות והשלוות שלי.

אצלי זה בכלל מעצב. מתקשרים 5-6 פעמים ביום ממספר חסוי. בגלל העסק אני עונה ותמיד נופלים עלי עם רובוט שמציע לי להשתתף בסקר.

יש לי חשד שזה הגיע מאורנג'.

מאז שעברתי מאורנג' לפאפון משגעים אותי יומית.

החיים הם כמו....

• תוכן חדש...