Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דייהטסו שרייד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים וערב טוב.

לאחר שרשור הייעוץ הראשון הגיע השני עם המפנה בעלילה.

היום ראיתי דייהטסו שרייד מודל 97, יד שנייה, עם 212K ק"מ.

הרכב על פניו חיצונית נראה מצויין ביחס לגילו.

הכל נראה מקורי (חלקי פח),

אין מכות, למעט סדק שראיתי בטמבון האחורי,

פנימית המצב טוב, דש לא סדוק, סלון בכללי נראה טוב, למעט תריס מזגן אמצעי שחסר (כנראה נשבר).

מכנית - הגה כוח מתפקד ללא רעשי לוואי,

מזגן עובד טוב, וללא רעשים מהמדחס,

רדיאטור חדש בן חודשיים,

מצבר חדש,

צמיגים אומנם לא חדשים אבל במצב מצויין עם המון "בשר" בסולייה ודפנות לא יבשות וללא סדקים (שבוע 33 2011).

גיר הוחלף לפני משהו כמו 3 שנים.

ובכלל מצב מיכני טוב יחסית לגיל.

זיהיתי נזילת שמן כנראה מאטם מכסה שסתומים (ת'כלס את החלפת הגומיה אני יכול לבצע לבד),

בדקתי שמן במדיד נמצא בדיוק בין המינימום למקסימום.

על פניו נראה כמו מציאה, המחירון ביד 2 עומד על 8200, בעוד המוכר מבקש 5K.

הרכב כאמור מיועד לאחותי, בחורה צעירה שלא צריכה יותר מידי רכב,

מה דעתכם?

פורסם

אוטומט או ידני?

רכב מצויין, יש לי כזאת שנת 2000 עם 23 אלף ק"מ שנקנתה מדודה שלי:)

רכב יחסית חסכוני בדלק , אמין מאוד בכל ה14 שנים הללו לא היו תקלות מעולם לרכב מלבד טיפולים שגרתיים.

נוסע טוב, מזגן מקפיא.

מצויין לצעירים.

פורסם

חן,

תקן אותי אם אני טועה אבל דייהטסו היא הליין הנמוך של טויוטה בעצם לא? -> אני חושב שאתה כנראה תאבחן את הרכב הזה יותר טוב מרבים מאיתנו.

אם הוא במצב באמת טוב כפי שאתה מתאר ואני בהחלט מאמין שאתה תוכל לטפל בו לבדך בצורה מהימנה, בשביל 5K - אני לא רואה שום סיבה למה לא.

מאנשים וחברים שהיו להם אפלאוזים לפחות במשפחה - מכאנית, אין מה לאמר, אמינות יפנית במיטבה כיאה למקרר סטנדרטי שלהם :-D

יש לי ידידה עם שרייד 92 או 93 (לא זוכר בוודאות) שרק לאחרונה הושבתה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בדקתי מים (מן הסתם) - ירוקים - לא פרסטון אבל ירוקים - אם מישהו יכול לזהות לפי צבע אז ירוק ככה.

הרכב אוטומטי.

אדי, תודה על הפרגון וטוב לראות אותך בפורום,

האמת שאני כבר כמה חודשים לא נמצא באזור המרכז,

והייתה תקופה שגם אתה פשוט "הצננת" בפורום או שלא היית, או שלא ממש היית "פעיל" ומגיב.

לעיניין, אכן בדקתי לא קצת דברים ברכב ומצבו דיי מפתיע ביחס לגילו (16).

כנראה שזהו, שיהיה לנו בהצלחה (ובעיקר לרכב עם האחות הקטנה והסוררת)

ותודה רבה לחברי הפורום שהגיבו ונתנו את דעתם.

• תוכן חדש...