Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמתין עוד כמה ימים, בזמן הזה תיצור קשר עם ש"ל ebay ותבקש שיצרו קשר עם המוכר עבורך, כי אתה לא מצליח. מניסיון הם מצליחים.

במידה והם לא יצליחו ועבר מספיק זמן מהמשלוח, תיצור דיספיוט הולם, תוך כדי הצגה לebay על ניסיונות יצירת קשר עם השולח.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

ניתן לפנות לפייפאל? משלוח שלי הוחזר מסיבה כלשהי לשולח וזה בתורו משך אותי עד שהקייס נסגר אוטומטית.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הגיעו היום שתי חבילות קטנות - אחת הוזמנה לפני חודשיים בערך וכבר קיבלתי עליה זיכוי, ואחת שהוזמנה לפני עשרה ימים(!!!)

חוץ מזה שמגיעות לפעמים חבילות שמאז שהזמנתי אותם אני כבר לא כל כך צריך אותם. לפנות למוכר שזיכה אותי? אולי להציע לו חצי חצי זה טוב? מה דעתכם?

קקטוסולר ידנית

פורסם
טוב אז עוד עדכון , היום עבר חודש מאז שהחבילה נשלחה לדרכה מגרמניה ב 9.11.

היום פתח הדואר הגרמני (DHL גרמניה) בחקירה היכן החבילה. לטענת המוכר / DHL, החבילה עדיין נמצאת בדרכה ארצה ואמורה לנחות בתאריך ה13/12 בארצנו הקטנה.

אז אני אמתין לסוף השבוע גג לתחילת שבוע הבא, כי עד ה 20 לחודש אצטרך לפתוח דיספיוט בEBAY. (לצערי הרב.)

עדכון אחרון, סוף טוב הכל טוב.

אכן כפי שהשולח טען ובדק מול DHL, החבילה הגיעה ארצה, ועכשיו היא כבר נמצאת ברשותי.

אגב היא הכילה זוג פנסים קדמיים במצב מצויין.

אני שמח שקיבלתי את החבילה, אך יותר שמח שיש עוד מוכר בEBAY שימשיך לשלוח חבילות מגרמניה אל ישראל.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

חוץ מזה שמגיעות לפעמים חבילות שמאז שהזמנתי אותם אני כבר לא כל כך צריך אותם. לפנות למוכר שזיכה אותי? אולי להציע לו חצי חצי זה טוב? מה דעתכם?

ברור שלא! המוכר לא אשם! תשלם לו ואם קיבלת החזר וקיבלת את המוצר צור איתו קשר ותן לו את מה שמגיע לו!:idea:

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

השבוע קיבלתי פריט שהוזמן באוגוסט וכבר מזמן קיבלתי עליו החזר מהסיני המסכן. פיניתי אליו בהודעה וביקשתי ממנו את הפייפאל שלו כדי לשלם לו שוב. אף פעם לא נהנתי כ"כ לשלם למישהו ($1.99).

אני לא יודע מה יוצר לישראלים שם רע יותר - דואר ישראל או הישראלים. פשוט - עצוב.

:turn-l:
פורסם
ניתן לפנות לפייפאל? משלוח שלי הוחזר מסיבה כלשהי לשולח וזה בתורו משך אותי עד שהקייס נסגר אוטומטית.

כפי שציינתי הודעה קודמת - משלוח מסין לא הגיע לאחר 45 יום. כאשר פניתי לסוכן נפתח קייס באופן אוטומטי ולאחר 48 שעות הכסף חזר אלי (לא רק לפייפאל - אלא זיכוי בחשבון הישראכרט). החבילה לא הגיעה עד היום, יותר מחודש נוסף אחרי החזר הכסף. מה שמענין הוא שהרכישה גם נעלמה מההיסטוריה שלי בפייפאל.

מבחינת לוחות זמנים - השבוע הגיעו אלי 2 חבילות שנשלחו מסין והונג-קונג (כ-5 שבועות) ואחת מארה"ב (כ-4 שבועות).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
כפי שציינתי הודעה קודמת - משלוח מסין לא הגיע לאחר 45 יום. כאשר פניתי לסוכן נפתח קייס באופן אוטומטי ולאחר 48 שעות הכסף חזר אלי (לא רק לפייפאל - אלא זיכוי בחשבון הישראכרט). החבילה לא הגיעה עד היום, יותר מחודש נוסף אחרי החזר הכסף. מה שמענין הוא שהרכישה גם נעלמה מההיסטוריה שלי בפייפאל.

מבחינת לוחות זמנים - השבוע הגיעו אלי 2 חבילות שנשלחו מסין והונג-קונג (כ-5 שבועות) ואחת מארה"ב (כ-4 שבועות).

לאיזה סוכן?

פתחתי קייס באיביי, המוכר משך אותי באף בתשובות של "אני אוציא לך זיכוי מלא" עד שהקייס נסגר אוטומטית.

השאלה אם קיים נוהל כזה של קייס בפייפאל

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

פריט מאנגליה הגיע ברביעי אחרי 9 ימים, פריט מגרמניה הגיע היום אחרי 9 ימים, ופריט שאני מחכה לו כבר מה24.11 מפולין בדואר רשום עדיין לא הגיע.לפי המעקב בדואר הפולני הפריט יצא מפולין ב26.11, אין זכר במעקב בדואר בארץ.

פורסם

היום חיכתה לי הפתעה בתיבת הדואר.

מוצר שהוזמן מסין ב- 16/9 הגיע סוף סוף, שלושה חודשים לאחר שהוזמן.

כבר קיבלתי עליו זיכוי מהמוכר ועכשיו יצרתי איתו קשר כדי לשלם לו שוב.

פורסם

אז עוד עדכון.

חבילה (שפריצרים לפנסים ראשיים) שהוזמנה מאנגליה ב 5/12 , הגיעה לידי בתאריך ה 12/12, עם מספר מעקב.

האם משהו התחיל לזוז בדואר??:shock:

פורסם
לאיזה סוכן?

פתחתי קייס באיביי, המוכר משך אותי באף בתשובות של "אני אוציא לך זיכוי מלא" עד שהקייס נסגר אוטומטית.

השאלה אם קיים נוהל כזה של קייס בפייפאל

שום סוכן. הכוונה לאיביי. כנראה שבעת כתיבת הפוסט העסיקו אותי בעוד משהו, וכנראה שאשתי צודקת בכך שאני גרוע במולטיטאסקינג.

המנגנון שבו נתקלתי היה פשוט מאד: כאשר לחצתי על הכפתור של יצירת קשר עם המוכר נפתחה לי רשימת נושאים, אחד מהם היה משלוח שלא הגיע. כמובן שמילאתי איזה תיבת טקסט בהודעה קצרה, וכאמור - כעבור 48 שעות קיבלתי הודעה כי אני מזוכה, כעבור עוד 48 שעות כבר ראיתי את הזיכוי בכרטיס האשראי (לא לשכוח שיש השהיה בין הפעולה בכרטיס לבין הדיווח עליה בחשבון ברשת).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...