Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלי מופיע שה-eBay Protection כבר לא תקף

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

יש לי מוצר שאמור להגיע מחר לפי הערכת המוכר (DEC 18 ), יש מספר מעקב וזה מראה שהמוצר עדיין לא עזב את נמל התעופה בקוריאה :|

מה אתם ממליצים-להמתין עד שיעבור חודש מרגע ההזמנה (24/12) או לפנות למוכר כבר עכשיו?

ברור שאת המוצר אני לא אקבל מחר ואני די לחוץ כי פעם ראשונה אני מזמין משהו שהשווי שלו הוא כמה מאות שקלים.

אגב אפשר ליצור קשר עם המוכר באופן פרטי או ישר לפתוח קייס?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

בטח שאתה יכול, תלחץ על הפריט, ובצד ימין תראה שם של המוכר/חנות, תלחץ ואז תלחץ על contact.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

היום קיבלתי פריט מהונג קונג אחרי בדיוק 30 ימים :) לא מעט אבל גם לא יותר מדי (פריט של 30ש"ח,ללא מעקב)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
בטח שאתה יכול, תלחץ על הפריט, ובצד ימין תראה שם של המוכר/חנות, תלחץ ואז תלחץ על contact.

שלחתי הרגע, מקווה שלא ישלח אותי לעזאזל.

עריכה: הוא הגיב מהר! אמר שהוא צריך 15 יום על מנת לבצע בדיקות עם הדואר המקומי שלהם מה קרה.

הוא ממליץ לי לגשת לדואר שלנו עם המספר מעקב כדי שיבדקו לי, ללכת או שפשוט יגידו לי אין לנו זמן לזה?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אני חושב שמילת המפתח היא סבלנות עם תוספת זהירות.

כל המוצרים שהזמנתי בתקופה האחרונה מאיבי ואליאקספרס הגיעו אחרי 30 ימים.

מאיבי הם הגיעו לפני הצורך לפתוח קייס.

מאליאקספרס 2 המוצרים עברו את הזמן של המשלוח, בשניהם נפתח קייס(אחרי התקשרות עם המוכר) אחד הגיע בזמן הנחוץ של הקייס ככה שלא היה צורך להמשיך הלאה, המוצר השני שעלה כ100 שקלים עבר את הזמן של הקייס גם כן, אחרי התקשרות עם המוכר והבטחה שאם יגיע המוצר אשלם את מלוא הסכום הוא זיכה אותי, שלשום הגיע המוצר ונבדק. עוד באותו היום יצרתי קשר עם המוכר וקיבלתי פייפאל , כמובן שהועבר מלוא התשלום ואפילו המוכר רשם לי שאם ארצה דברים נוספים מהחנות שלו אני מוזמן ליצור איתו קשר לפני הרכישה על מנת לקבל הנחה נוספת בגלל שאני הוגן וישר.

לסיכום, זמני המשלוח מחורבנים אבל לרוב כל המוצרים מגיעים אז טיפה סבלנות ולפתוח קייסים במקביל להתקשרות עם המוכרים.

פורסם

הזמנתי פריט מהונג קונג, פריט מסין ופריט מארה"ב ב 29.11. מדובר בכיסויים לטלפון ומתאמי מיקרו סים (חבילות קטנות), ללא מספר מעקב. הפריט מארה"ב הגיע לפני יומיים, זה מסין הגיע היום (18 ו-20 יום, בהתאמה). מהונג קונג לא הגיע עדיין. אם וכאשר יגיע, אעדכן.

"ai motoare capul doare"

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ שרשור מהאוב.

הזמנתי בעליבאבא חבילה שעלותה פחות מ75$. המוכר שלח אותה דרך SINGPOST ב15.12.

עד עכשיו החבילה לא הגיעה, באתר של הדואר הסינגפורי רשום שהיא נשלחה עם עדכון סטטוס אחרון ב25 לדצמבר, באתר של דואר ישראל אין שום מידע עליה.

דיברתי עם המוכר והוא האריך לי את תאריך קבלת ההזמנה בחודש. מתי אני צריך לפתוח dispute?

פורסם

היה לי מצב דומה,תחכה עוד שבוע בערך וזה אמור להגיע כי עכשיו יש חגים וכל הבולשיט הזה.

כל הסינגפורים עדיין שיכורים בעבודה אז הכל עובד קצת לאט...

פורסם

תודה.

אין פרק זמן שבו אני יכול לפתוח דיספיוט בעליבאבא שאחרי שהוא עבר איני זכאי להחזר?

כי ביקשתי מהמוכר להאריך את זמן המשלוח והוא הסכים. עבר חודש, והחשש שלי שאם יעבור עוד זמן אני פשוט לא אוכל לבקש החזר.

פורסם

החבילות מסין מגיעות תוך 30-45 ימים. זה נורמאלי. מארה"ב, אנגליה, גרמניה החבילות מגיעות עד שבועיים.

משבדיה ואיטליה, גם כמו מסין.

הופתעתי שמסינגפור החבילות מגיעות תוך שבועיים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אין פרק זמן שבו אני יכול לפתוח דיספיוט בעליבאבא שאחרי שהוא עבר איני זכאי להחזר?

כי ביקשתי מהמוכר להאריך את זמן המשלוח והוא הסכים. עבר חודש, והחשש שלי שאם יעבור עוד זמן אני פשוט לא אוכל לבקש החזר.

אתה יכול לבקש מעליאקספרס להאריך שוב את זמן האספקה. רק אל תגיע לפקיעתו, כי אז אתה לא יכול לפתוח דיספיוט.

משלוחים מסין לוקחים (לי) לאחרונה לפעמים יותר מחודשים וחצי. יש לי מוצר (רשום) מ-3 בנובמבר שעדיין לא הגיע. כשהחבילה מפסיקה להתעדכן בדואר סין זה (כנראה) אומר שהיא עזבה את סין והיא בדרכה לארץ / בארץ. על מעקב המשלוחים של דואר ישראל אל תבנה.

:turn-l:
פורסם

יש לי יותר מ10 הזמנות מקוריאה סין והונג קונג

כולם מלפני 40-45 ימים, בכולם מופיע שהם נמצאים בארץ המוצא (נשלחו אבל ״תקועים״ בשדה תעופה המקומי או משהו דומה)

איזה חגים יש להם שם המשותפים לשלשת המדינות?

באחד ההודעות שקיבלתי מהמוכרים היה רשום שיש עומס כי זו ״עונת המשלוחים״ או משהוא כזה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

דצמבר זה עונת המשלוחים-קריסמס, ותמיד יש להם את התשובות האלה שיש עומס וכו' וכו',וכן לפעמים יש באמת חגים.

אני הזמנתי מטען USB לאוטו והגיע דיי מהר-חודש וקצת.

מחברינו הגרמנים הגיע תוך שלושה שבועות-גם סביר.

אז מנקודת המבט שלי אין בעיה עם דואר ישראל אבל הם לא עומדים בעומסים ככל הנראה.

Miata ND2

• תוכן חדש...