Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה קורה עם חבילות מאמזון שנשלחות ב I PARCEL?

חבילה שהזמנתי מאמזון נשלחה והכל היה טוב עד שבשלב מסוים העבירו אותה לדואר שליחים בארץ (כנראה) ואין אפשרות לעקוב.

התאריך אחרון לקבלת המוצר באמזון עבר, ויש אפשרות לקבל זיכוי או שישלחו מחדש ללא תשלום.

השאלה אם אבחר בשליחה מחדש, והחבילה הקודמת פתאום תצוץ מה יקרה?

אם אין לך מספק מעקב ישראלי אז תבקש מ-IPARCEL את הברקוד (מספר ארוך) ותבדוק בדואר ישראל.

פורסם
למישהו החזירו חבילה מחו"ל(!) בחזרה לשולח אחרי שבועיים בלבד ?

אני קצת עסוק לאחרונה וקרה כבר ששלוש חבילות בחודשיים האחרונים הוחזרו לשולח אחרי 14 ימים בלבד שישבו בסניף הדואר.

האם זה בכולם ככה? הפקידה( וגם מנהלת האיזור שדיברתי איתה) חירטטה לי שזה דואר ECO וזה נחשב כ"מכתב" ולא חבילה וזה נשלח בחזרה לחו"ל אחרי שבועיים . הסניף לא טרח להתקשר להגיד לי לפני שהוא שלח בחזרה את החבילות.

אני מרגיש שהפועלים בסניף עושים לי דווקא ( סניף שכונתי) כי צעקתי עליהם בעבר על דיבור מהאף ועל מתן שירות מחפיר ביותר.

בנוסף, מנהלת האיזור אמרה לי שבגלל שהחבילה לא מתחילה ב (RR\ RB\ RS) או ב R בכללי אלא ב L אז אין אפשרות לעקוב אחריה אחרי שהוחזרה מהסניף ולחסום אותה כדי שלא תצא בחזרה מהארץ.

מרתיח.

כן, חבילות שלא נדרשות מוחזרות לשולח אחרי 14 יום. זה גם נאמר מפורשות בסמס שהדואר שולחים במידה ויש מספר טלפון על החבילה.

מה קורה עם חבילות מאמזון שנשלחות ב I PARCEL?

חבילה שהזמנתי מאמזון נשלחה והכל היה טוב עד שבשלב מסוים העבירו אותה לדואר שליחים בארץ (כנראה) ואין אפשרות לעקוב.

התאריך אחרון לקבלת המוצר באמזון עבר, ויש אפשרות לקבל זיכוי או שישלחו מחדש ללא תשלום.

השאלה אם אבחר בשליחה מחדש, והחבילה הקודמת פתאום תצוץ מה יקרה?

כמו שאמרו לפני, תיצור קשר במייל עם I PARCEL (הכתובת נמצאת באתר שלהם) ותבקש את מספר המעקב בדואר ישראל.

פורסם
אני עדיין מחכה לחבילה שיצאה ב-5 לחודש מפולין.

מה עושים במקרה שהמוכר באיביי לא סיפק זמן משלוח משוער?

לאחר כמה זמן אפשר לפתוח קייס?

כרגע אני מתנהל מולו במיילים אך הוא לא כל כך מעוניין לעזור.

אז היום עבר חודש מאז החבילה נשלחה והיא כמובן לא הגיע.

המוכר זיכה אותי על החבילה.

פרסמתי על הקיר של דואר ישראל והם כמובן לא מגיבים,כמו כן פתחתי תלונה באתר שלהם שכנראה גם לא תוביל לשום מקום.:evil:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הזמנתי מעיל מסין לפני חודשיים. כנראה זה יגיע בחורף הבא אם בכלל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

טוב זה כבר שובר שיאים.

שתי חבילות מאמזון ארה"ב הגיעו תוך 3 שבועות עם שליח עד הבית.

חבילה שנשלחה מהולנד ב9.12.15 עדיין לא הגיעה ומופיע באתר הדואר "הפריט נשלח ב9.12". באתר של postnl (החברה שעמה המוכר שלח לארץ) לא מופיע עדכון חוץ מ"נשלח". שתי חבילות אחרות שנשלחו מאירופה כנראה אבדו הודות לדואר המדהים שלנו.

פשוט זוועה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

לדעתי זה לא אבד,פשוט יגיע אליך בעוד המון זמן. קרה לי כבר שחבילות התעכבו כמה חודשים והתייאשתי מהן, אבל בסוף הכל הגיע.

אני חייב לציין שמבחינת סניף הדואר בישוב הם מאד נחמדים ואדיבים ואף פעם לא יצא מצב שהייתי צריך להרים את הקול או "להסתכסך" עם העובדים כמו שמישהו רשם מקודם. אי אפשר להאשים את העובדים הפשוטים כמו שאי אפשר להאשים את הקופאית בסופר שהמיונז מגעיל.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם
חודש? סבלנות! קיבלתי חבילות מהונגריה אחרי יותר מחודשיים.

המשלוח עלה לי 75 שקל!

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

מחכה למגן טלפון מסין כבר יותר מחודש. שעון שהזמנתי ב-preorder מעוכב במכס, אתמול שלחתי פקס עם הקבלה אבל עדיין לא היה עדכון.

לעומת זאת - שתי חבילות מאמזון קיבלתי שבוע לפני המועד שהיו אמורות להגיע

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כנ"ל עם המגן לטלפון. אני שוקל לתבוע את הדואר אם ישרט לי הטלפון בתקופת ההמתנה.

פורסם

"גפני על נתניהו: "צריך לשלם בראשו הפוליטי"

ח"כ משה גפני תקף בחריפות את שר התקשורת, הלא הוא ראש הממשלה בנימין נתניהו על רקע המשבר בדואר ישראל, ואמר כי במדינה מתוקנת מישהו היה משלם בראשו הפוליטי"

אומרים שלחרדים יש כוח. אולי הם יצליחו להזיז משהו.

פורסם

נראה לי שאני שברתי כאן את כל השיאים

הזמנתי טלפון שנשלח מהולנד ב 8.2015

הסטטוס של ההזמנה היה נשלח מהולנד ב 8.2015

קיבלתי כבר החזר כספי לפני חודש מ Paypal

לפני שבוע וחצי השתנה הסטטוס ל התקבל מהולנד ב 23.12

דיברתי עם השירות של הדואר הם אמרו לי שזה במכס.

כמה זמן זה עוד יהיה שם במכס?

איך אני יוצר איתם קשר ?

• תוכן חדש...