Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לפני חצי שנה היתי מעורב בתאונת דרכים,

בקיצור המשפט עוד חודש.

שאלתי היא כזו: במידה ואני רוצה לסגור בעסקת טיעון, זה נחשב שאני מודה באשמה?

שאלה נוספת: בוא נאמר שהתובע המשטרתי מחליט משהו מסוים, האם דברים שאני יגידו לו יכולים לשנות את דעתו לגביי העסקה?

מה נחשב עסקה טובה ?הנתונים הקייימים זה אי מתן זכות קדימה, נהיגה בקלות ראש, חוסר זהירות

אילו דרכים היתם ממליצים לפנות אל התובע המשטרתי?

התאונת דרכים נחשבת עם נפגעים, למרות שבפועל לא היה כלום , סגנון של "להוציא מהביטוח" . גם בדו"ח הרפואי לא היה מצוין שום דבר מיוחד.

שבוע טוב לכולם.

פורסם
שלום לכולם.

לפני חצי שנה היתי מעורב בתאונת דרכים,

בקיצור המשפט עוד חודש.

שאלתי היא כזו: במידה ואני רוצה לסגור בעסקת טיעון, זה נחשב שאני מודה באשמה?

שאלה נוספת: בוא נאמר שהתובע המשטרתי מחליט משהו מסוים, האם דברים שאני יגידו לו יכולים לשנות את דעתו לגביי העסקה?

מה נחשב עסקה טובה ?הנתונים הקייימים זה אי מתן זכות קדימה, נהיגה בקלות ראש, חוסר זהירות

אילו דרכים היתם ממליצים לפנות אל התובע המשטרתי?

התאונת דרכים נחשבת עם נפגעים, למרות שבפועל לא היה כלום , סגנון של "להוציא מהביטוח" . גם בדו"ח הרפואי לא היה מצוין שום דבר מיוחד.

שבוע טוב לכולם.

עסקת טיעון זה אומר שאתה מודה באשמה!!!

זה שאתה סוגר על עונש עם התובע המשטרתי לא אומר שבית המשפט יקבל את ההמלצה של התובע לגבי העונש, השופט יכול להחליט על עונש יותר חמור.

פורסם

המלצתי

תעלה את כתב האישום לכאן . הסתר פרטים אישיים.

נראה מי נגד מי

ולגבי עיסקת טיעון

99% מהמקרים השופט מקבל את עיסקת הטיעון. רק במקרים בודדים בו השופט חושב שהעיסקה סוטה במידה חמורה ממתחם העונש המקובל הוא ידחה אותה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

זהירות!! אתה עלול להכניס את עצמך לבעיה לא קטנה

מדובר בכתב אישום לא פשוט.. המייחס לך כמה סעיפים, אשר בגינם קיימת חובת פסילה!

ובמילים פשוטות יותר, אתה צפוי לעונש של פסילה בפועל אם תורשע בתיק.

אני מציע לך להתייעץ ולפנות לקבלת יצוג

• תוכן חדש...