Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

לאחר התייעצויות כאן בפורום נבחר לרכישה רכב מסוג פורד פוקוס 2007 2.0L. הרכב נלקח היום ל"מעבדה" בחולון (גם כן נבחר משיטוט בפורום זה).

הרכב לא נראה יפה חיצונית ופנימית (מוזנח ומלוכלך בפנים, אך ללא קרעים או שריטות על הדש או המושבים, חיצונית מלא מכות חניה מעצבנות ומכה אחת גדולה מעל גלגל שמאלי אח' אשר לבטח תתוקן על ידי באם ירכש)

השאלה היא לגבי רעידות בנסיעה, במעבדה טענו כי הגיר והמנוע תקינים לחלוטין (פעם ראשונה שאין "רעשים" או "הזעות" בטופס - עבר חלק לגמרי, לעומת זה נאמר כי הציריות ומסרק הזה לא תקינים.

שאלתי היא האם יכול להיות הדבר ברכב הזה? מה גם שבבדיקה שערך בעל הרכב לפני 7 חודשים היה כתוב כי יש רעשים מהגיר וכן יש השהיה במעבר בן ההילוכים - מוזר כי לא הרגשתי שום רעש או עיכוב, לעומת זאת הרכב אכן רועד אפילו בנסיעה "רגילה" בעיר.

תודה!

Simplicity is the ultimate sophistication" - Leonardo da Vinci"

פורסם

אתה נעול על מכונית שלא טופלה באהבה גדולה. למה?

רק מחיר מאוד נמוך שמתחשב ביישור קו לא זול מצדיק את זה.

בדקת את מצב הצמיגים ומאיזה פירמה הם? אני מהמר על פאר התוצרת הסינית.

המכונית רועדת בנסיעה או גם בעמידה?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

המכונית אצל הבעלים הנוכחי 7 חודשים בלבד, לכל הנזקים החיצוניים אחראית הבעלים הקודמת (אומנם לפי טענת המוכר, אך נראה לי אמין).

הצמיגים במצב לא טוב והקדמיים נדרשים להחלפה מיידית (שכחתי לציין זאת - תודה). אגב, הם לא זבל סיני.

המכונית רועדת רק בנסיעה, בעמידה הכל תקין.

אגב, מחיר מחירון (לוי יצחק) מכון להיום 38, מחיר נדרש 34.

הרכב לא נפוץ כמו שחשבתי בתחילה ולבטח לא כמו ה-1.6L, ולכן נדרשת מצידי מעט התגמשות אך לבטח לא בכל מחיר.

Simplicity is the ultimate sophistication" - Leonardo da Vinci"

פורסם

מה הנימוק שלו למכירה כה מהירה.

מה הקילומטראג' שלה?

האם הבעלים הנוכחי טיפל בה והיכן?

הוא יכול לטעון שכל הנזקים הם בגלל הבעלים הקודמת, אבל אתה מציין שהרכב מטונף גם בפנים. אישית זה נראה לי לא מושך במיוחד, שאפילו לכבוד המכירה הוא לא מבין מה ההבדל בין מכונית מטופחת למוזנחת. מסקנה אמנם לא מדעית, אבל מוביל לתחושה שהוא לא בדיוק משקיען.

זה אגב תואם את זה שהוא מוכר מכונית רועדת, בתאכלס לא תקינה. זה גם חשוד וגם מוסיף על הרושם שהוא מהסוג המזניח.

הימור שלי - את ההפרש מול מחיר המחירון אתה מוציא מייד על תיקונים. לפחות...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

מכות חניה ושפשופי צבע תמצא בכל רכב,

תוכל להכניס את הרכב לפחחות וצבע ולשלם כמה אלפים בודדים.

לגבי יישור קו מכני,תצטרך בכל רכב.

לגבי ניקיון תוכל לעשות שטיפה מיוחדת בעלות של כ 500 שקלים שיורידו את כל הכתמים.

אם המנוע והגיר תקין סך הכל,לדעתי הרכב במצב יחסית טוב.

לרוב הרעידות מסתכם באיזוני גלגלים.

תצטרך לבדוק במוסך עלות של יישור קו ולהחליט בעצמך.

קח בחשבון,

הרכבים הללו נסחרים קרוב למחירון(שלא בצדק).

אם העסקה עומדת על 20 אחוז מתחת-זו עסקה טובה.

בהצלחה.

פורסם

מכוניות מנוע 2 ליטר לא נחטפות והמבחר די גדול. אני הייתי מדלג לבדיקת הרכב הבא. רכב שהוזנח פנימית וחיצונית ברוב המקרים לא זכה לטיפולים תקופתיים מלאים, שמנים איכותיים וכ'ו אלא במינימום שבמינימום. הצעתי לא לגעת ברכב הזה.

פורסם

דעתי היא שאנשים כאן ממהרים להעביר אותך לאוטו הבא, להם זה קל, לך פחות, כבר טלפנת, ראית, בדקת וזה לא כיף לעבור את התהליך שוב....

לפיך תוצאות הבדיקה טובות, ציריות ומסרק הגה צריך להחליף, בסדר גמור, צריך לדבר עם המוכר על המחיר....

רכב שמוזנח קוסמטית לא תמיד גם מוזנח מכנית, יש היסטורית טיפולים?

בקשר לתוצאות של הבדיקה הקודמת, כמעט בכל טופס בדיקה של רכב אוטומטי רשות שיש נקישות במעבר הילוכים (אפילו ברכבים עם גיר רציף...) זה מן סעיף שכתוב בטופס בתור ברירת מחדל אני חושב לכן אין לייחס לו יותר מידי חשיבות.

מה שכן, כדאי שתבדוק היטב את סוגיית בעלות הרכב ושלא מוכר לך אותו איזה סוחר לקרדות מדופלם שאומר שהוא מוכר את הרכב של דודה שלו.

פורסם

אני דווקא חושב שיכול להיות שאתה מפספס פה משהו טוב בכל זאת. כתבו לך שמכוניות מנוע 2.0 לא נחטפות ונסחרות במחירון שלא בצדק - לדעתי זה שטויות, ועוד איך בצדק...המחלה של הפוקוס מהדור הקודם היתה האיטיות והכבדות שלה במנוע 1.6. מנוע 2.0 זה בדיוק מה שהיא צריכה...ובנוסף, היא מאובזרת לעילא יחסית לשנת 2007 ונושאת תג סדנת GHIA האיטלקית והשיפורים (בעיקר החיצוניים) נראים לעין. תבדוק מה שצריך אבל לא קיימות הרבה פוקוס 2.0 אז קח זאת בחשבון.

• תוכן חדש...