Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ה-Super WiFi של בזק - עבודה בעיניים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.kr8.co.il/BRPortal/br/P102.jsp?arc=726367

מסכן מי שיפול בפח של הנוכלים האלה.

ראיתי את הפרסומת שלהם בעל כורחי באינטרנט, היה נראה לי מאוד תמוה העניין

של "שיפור באיכות הצפייה". הרי מהירות גלישה לא יכולה לתרום לאיכות הצפייה בסרט,

אולי לתרום בכך שלא יהיו תקיעות בעת הטעינה. אין מצב שבזק עלו על נתב WiFi ש"משפר איכות של פיקסלים".

אני כבר מרחם על הישראליים שיפלו בפח.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

לא צריך לרחם על פראיירים, זה העולם שאנו חיים בו וכל אחד צריך לעשות את שיעורי הבית שלו ולא לסמוך על פרסומות. ברוך השם היום יש גישה חופשית לכל המידע והאינטרנט פתוח ונגיש לכולם, צריך רק להתאמץ קצת ולחפש במקומות הנכונים (או לשאול בפורום ולקבל הסבר). מי שמתעצל לעשות זאת וסומך על גופים מסחריים כמו בזק שיגידו לו מה טוב ומה רע - דמו בראשו.

פורסם

"סופר"/"פרימיום"/"אולטרה" - כל אלו סופרלטיבים שמוכרים. לא חסרים כאלו שזה "יעבוד" עליהם.

ואם להתייחס לפן הטכני/טכנולוגי, שני הראוטרים הממותגים תחת הסלוגן של "סופר WiFi" נחותים ביכולותיהם מאלו של ראוטר שהוצע ע"י בזק ללקוחות VDSL עד מלפני מס' חודשים - הדילינק 7850.

פורסם

דריש עוד פעם הכל אצלך שחור ולבן, תתפלא אבל יש המון אנשים שנופלים בזה לא כי הם טיפשים אלא כי אין להם ידע או דרך לדעת את הדברים.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
דריש עוד פעם הכל אצלך שחור ולבן, תתפלא אבל יש המון אנשים שנופלים בזה לא כי הם טיפשים אלא כי אין להם ידע או דרך לדעת את הדברים.

באמת חבל שכך, הרי כל אחד יכול לרכוש בעצמו את הנתב המדובר, חבל שאף בית עסק לא יוצא בפרסומת שמסבירה שמה שבזק מוכרים הוא דבר פשוט מאוד ואפשר לרכוש אותו בזול יותר.

פורסם

לא ברור לי על מה ההתרעמות - קוראים לזה מיתוג, והם משתמשים במיתוג הזה כחלק מקמפיין פרסומי-שיווקי. חסרות חברות שלוקחות טכנולוגיה פופולארית וממתגות אותה מחדש? חסרות קופות חולים שמצהירות בפירסומת שהן נותנות טיפולי שיניים חינם לילדים (כאילו זה צ'ופר שלהן בלבד), ולא מספרות לך שזה בעצם החוק ושכולם מחויבים לנהוג כך?

פרסומת, כל פרסומת, תפקידה להאדיר את המוצר/שירות ולכן צריכה להילקח בערבון מוגבל, כאשר הצרכן צריך לבדוק ולהשוות לפני רכישה

פורסם

מצטער, אך התירוץ הזה כבר לא תקף בעידן האינטרנט והמידע החופשי.

לפני עשרים ומשהו שנה כשרק הגענו לארץ, אמא שלי עבדה בסופרמרקט ונורא התפלאה לראות שעל אחת מאריזות המרגרינה בחנות כתוב שהיא ללא כולסטרול. באופן לא מפתיע, זו הייתה המרגרינה שכולם קנו (במחיר גבוה יותר). היא הסבירה לי אז שבשומן צמחי לא יכול להיות כולסטרול, לכן מדובר בהטעייה מכוונת ובניצול הבורות הרווחת בציבור הרחב. העניין הוא שבשיטה הקומוניסטית כמעט ולא היה פרסום או מיתוג, לכן אף אחד לא ניסה שטויות כאלה. בארץ זה היה מצב נורמלי כבר ב-1990, ושום דבר לא השתפר מאז.

את השיעור הזה זכרתי מילדותי ואני חוזר אליו בכל פעם שאני רואה הכרזה דרמטית על טכנולוגיה "חדשנית" כזו או אחרת. אנשים חייבים לאמץ גישה קצת יותר ספקנית ולהפסיק להאמין לכל לוקש שמנסים למכור להם. מי שלא עושה זאת יכול להלין רק על עצמו.

פורסם

אתם מזכירים לי את הפרסומת למברשת השיניים החשמלית שעל פי הצהרת הפרסומת יכולה להסיר עד 100% פלאק!

בחייאת, הם רק שכחו לציין שגם מברשת רגילה יכולה להסיר עד מאה אחוז, שאפילו 3 אחוז תופס בהצהרה הזאת.

מעניין כמה אנשים נפלו בפח הזה..

פורסם

שיא החוצפה היה נוזל לניקוי הפנים אשר שני שליש ממנו היה מימין, היסוד הנפוץ ביותר ביקום, ושליש חמצן - החיוני לחיים. או בעברית פשוטה - מים טהורים. כמובן שנמכר במחיר השוה את משקלו בזהב.

והיתה פעם חברה ישראלית שמכרה קופסאות שימורים מלאות אויר מארץ הקודש, עם אזהרה שפתיחתן מקלקלת את התכולה. החברה נקראה לופטגעשעפט.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...