Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שלומכם אנשימים טובים?

הגעתי לסבא שלי שגר בנשר (העיר של הזקנים ליד חיפה) בנסיון לתקן לו את מכונת הכביסה, ואז גיליתי שצריך מברג עם ראש כוכב כדי להוריד את הפאנל הצדדי, יש למישהו סט כזה ויכול להשאיל לי אותו לשעה-שעתיים?

אני צריך את זה בזמן הקרוב ואעדכן שוב כשזה לא יהיה רלוונטי.

לעוזרים תודה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

חזל”ש חברים. עזבתי את המקום והוזמן טכנאי למחר בבוקר.

המון תודה על ההענות והרצון לעזור.

You get points in my book

פורסם
עצרתי אני אסתובב חזרה לערד.

שיט!

שבוע שעבר הייתי בערד וניסיתי להיזכר מי מכאן גר בעיר...ניצלת מטיול ג'יפים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

ביטלתי את כרטיסי הטיסה מניו זילנד.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

תפנו אליי בה"פ אם צריך לטובת החזרים של דמי ביטול כרטיסים או עלות דלק הלוך חזור מערד וכאלה :oops:

אני מצטער שהטרחתי אתכם. תודה על המוכנות לעזור, במיוחד לאלו שהזמינו כרטיס מניו-זילנד ושאר קצוות תבל כמו ערד.

פורסם

מה לא נעשה בשביל חבר קארס-פורום בצרה.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם
שיט!

שבוע שעבר הייתי בערד וניסיתי להיזכר מי מכאן גר בעיר...ניצלת מטיול ג'יפים.

בשבוע שעבר לא הייתי כאן, יצאתי לשליחות מיוחדת לחבר פורום אחר במצוקה.

טחורים זה לא צחוק חברים!

Gn'f'R

• תוכן חדש...