Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איסוזו רודיאו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם

חקרתי וחקרתי והגעתי לרכב הזה(איסוזו רודיאו) אני ישמח לשמוע דעות לגביו, אני יפרט מה אני מחפש

- עד 40K

- גיפ שיהיה גבוה ומפנק

- פעם בשבועיים לצאת לטיול שטח(אם אני יראה שזה מסתדר אז נעשה הגבה, עדיין לא בררתי כמה עולה)

- לקנות רכב במצב טוב שלא עבר יותר מידי ידיים ולא עשה ק"מ פסיכי וגם שלא היה בשטח

- שיהיה אמין

- ואחזקה לא בשמים

אני עושה בשנה 10-15K ואני יודע שהרכב עושה 1-6 בערך ( כמו כל גיפ בגודל כזה ועם מנוע בכזה גודל)

אני מחפש לקנות משנת 2003-2004 בגלל שהגיר בשנים האלה יותר טוב

והאם כדי לקנות רכב כזה עם מערכת גז? גם בגלל שיש מלא חוויות שליליות של חברי הפורום וגם האם מערכת כזאת לא תתפרק בשטח?

תודה

ליאור

פורסם

הרודאו לא מצטיין בשטח, בטח לא הדגם המפואר בו הגלגל הרזרבי נמצא מתחת לטמבון האחורי.

קח בחשבון עלויות דלק גבוהות.

חומר למחשבה, רקסטון 2005 וצפונה עם מנוע 2.7. תהיה חסכונית יותר ועם יכולת שטח סבירה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

הרודיאו הוא אחד הסנוניות הראשונות של רכבי השטח הקשוחים שנמכרו בישראל במסות גדולות.

על אף אופיו האמריקאי (ואולי בגללו), לצד אבזור (עשיר יחסית לתקופה בה נמכר. לא להיום) ורכות (לא חיובית בהכרח), הוא הציג רמת בטיחות מחפירה.

בעוד שיש לו יכולת שטח לא רעה עבור טיולי שבילים ושבתות, הרודיאו הוא לא אופציה מומלצת למי שמחפש רכב שישרת אותו 90% מהזמן בכביש. הוא לא בטיחותי, עם יכולות כביש נחותות, סביר פלוס בשטח, בלאי גבוה (תלוי אצל מי הוא היה. לרוב אצל ג'יפאי שבת שריסקו אותו על כל גבעה שנקרתה בדרך) ותחזוקה בעלויות ממוצעות.

יכול להיות ששווה לך יותר להשקיע בטויוטה 4ראנר, או מיצובישי פג'רו, שאומנם יהיו משנתונים נמוכים יותר אך הם רכבים טובים מהרודיאו בכל מובן. אופציה אחרת שנמצאת על השולחן היא לחפש סאנגיונג קוראדו או היונדאי גאלופר. הקוראדו נדיר ונמכר במספרים קטנים, ולכן תוכל לקנות אותו במחיר מצחיק ולהשאיר לא מעט לשיפורים וישור קו, והגאלופר אומנם מיושן (מבוסס על הפג'רו בדורו הראשון) אבל גם הוא ישאיר לך לא מעט בכיס לישור קו. שניהם לא טובים מהרודיאו מבחינת בטיחות, ביצועי כביש או אבזור, אבל הם נמכרים במחיר מגוחך.

הרקסטון בהחלט הצעה טובה.

פורסם

לצערי טויוטיה רנר או פג'רו כמעט בלתי אפשרי למצוא במצב סביר - כולם עם 200K + וכולם עברו חיים לא קלים בשטח

לגבי הנסיעה בכביש 90% מהנסיעות הן בתוך העיר ו10% מחוץ אז לא כזה מפריע לי

האם יש עוד אלטרנטיבות מעניינות?

והאם מישהו יודע כמה עולה להגביה את הרודיאו?

פורסם
לצערי טויוטיה רנר או פג'רו כמעט בלתי אפשרי למצוא במצב סביר - כולם עם 200K + וכולם עברו חיים לא קלים בשטח

לגבי הנסיעה בכביש 90% מהנסיעות הן בתוך העיר ו10% מחוץ אז לא כזה מפריע לי

האם יש עוד אלטרנטיבות מעניינות?

והאם מישהו יודע כמה עולה להגביה את הרודיאו?

כשאמרתי ש90% מהנסיעות הן בכביש הכוונה ש90% מהנסיעות לא דורשות יכולות שטח, ו10% או פחות מהנסיעות יהיו בשטח.

לכן כדאי לכוון לרכב שטח שיש לו יכולות כביש טובות ובטיחות גבוהה.

פורסם

להגביה רודאו יעלה כ 6000 שקלים לפני מע"מ ועבודה. (סט אולדמן).

יהיה לך רכב גבוה עם הילוך כח.

כעת תוסיף נעילת דיפ' אחורי - עד כמה אלפים לאוטומטית, עד סביבות 10.0 לפחות לנעילה נשלטת. (בולסטר) ומעל 12.0+ ל ARB.

GORIDE - הרודיאו הוא לא סנונית ולא זרזיר. הוא בוודאי לא נמכר כאן בכמויות גדולות. הוא הגיע לארץ ב 2002, כאשר מ 93' כבר היו כאן טרופרים ודיסקברים ראשונים, ב 94 הגיעו המוני פאג'רו Q ודיסקברים שעברו שינויים קלים פנימיים ובמנועים.

ה 4 ראנרים מהשנים האלה שחוטים וסחוטים. לא נותר בהם זכר לאמינות הבסיסית של טויוטה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...