Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמים לב שזה שרשור מלפני שנתיים וחצי?

בכל אופן אווטלנדר, אתה יותר ממוזמן להעלות תמונה של הבידינג שלך.

לגבי ה״התלהבות״:

א. זה פשוט יפה ומרשים לראות פניני מים על הרכב.

ב. זה הוכחה (כמעט) חד משמעית לנוכחות הגנה כלשהי, מעין פרס על העמל הרב שהושקע.

ג. Onr ירוק רחוק מלייצר בידינג ברמה גבוהה (לא טוען לרגע שהמוצר גרוע, פירקתי אין ספור ליטרים מהחומר, אבל עדיין, זה לא קרוב).

למגיב שמעליי, זה לא הציפוי שדיטיילינג גרופ משתמשים בו, הם משתמשים ב ceramic pro, תמיר ביצע את העבודה במו ידיו, אם זוכר נכון.

ובכל מקרה המוצר שמדובר עליו כאן הוא של carpro, ומי שמייבא ומשתמש בו בארץ לרוב הם pdr פלוס.

"יאללה בירי".

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
הגיע הגשם , על הרכב המלוכלך שלי שמצופה בציפוי קרמי של Carpro...

תמיר, האם אתה יכול לעדכן אותנו עם רשמים שלך לאחר זמן רב עם הציפוי (כן, אני מבין שהחלפת כבר את הרכב, אני שואל עד לנק' ההחלפה).

מה דעתך לגביו? עמידות וכו'?

תודה.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

האוטו נמכר מלפני המון זמן... לפי דעתי משהו כמו חצי שנה שהייתי עם הציפוי עד שנמכר, לא הראה סימני דעיכה, אפילו לא רמז לדעיכה

• תוכן חדש...