Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים,

אז החלטתי להתקין מערכת בסיטיגו שלי ואני צריך קצת סדר בבלאגן.

המערכת תשמיע בעיקר מוזיקה אלקטרונית, האוס, דאנס.

ברשותי מגבר soundstream lw4.480. למגבר 4 ערוצים.

בנוסף, יש לי קומפוננט almani als509 400watt גודל 5 ורבע שיותקנו בדלתות הקדמיות.

המערכת ברכב היא מובנת לכן אצטרך מנחת או 2 מפני שאני מעוניין לקנות סאב(חשבתי על הרוקפורד p1 או על הקיקר c12).

1.מה דעתכם על הרכיבים בהתחשב בכך שהרכיבים כבר בידיי ולא ניתן להחליפם? האם בחירת הסאב נכונה?האם זה נכון להתקין סאב 12" ברכב כזה קטן?

2. איזו ערכת התקנה למגבר אני צריך לקנות וכמה תעלה לי אחת?

3. שאלת המנחת. האם יש צורך ב2 מנחתים או רק 1?

תודה רבה על הסבלנות והמשך יום מצויין :)

פורסם

לגבי הקומפוננט אותם אני לא מכיר, תוודא שהם במידה הנכונה, עדיף להתאמץ ולהתקין סט 6.5".

לגבי גודל הסאב- זה יותר תלוי בהעדפה אישית שלך, ובחירת סאב רצוי לבחור לאחר שמיעה, חוץ מסוג הסאב יש לבחורגםאת הגודל ואת סוג התיבה (פתוחה או אטומה).

לגבי המנחתים, אחד יספיק, עדיף שניים בשביל שתהיה לך שליטה נפרדת על עוצמת הסאב (דרך הפיידר ברדיו דיסק).

בהצלחה.

SCANSPEAK

פורסם

בנג'י תודה על התגובה המהירה,

במידה ואחבר רק מנחת 1, מה היא צורת החיבור במקרה כזה?

תוכל לענות לי לגבי שאלתי על ערכת התקנה?

פורסם

מנחת עובד על 2 ערוצים, ברכב כבר מותקנים רמקולים מאחור?

השיטה הכי "עדיפה" היא לחבר את המנחתים יותר קרוב לרדיו דיסק ומשם להריץ 2 זוגות RCA,

לדעתי במערכת מקורית של רכב לא ממש תיהיה לו שליטה על הסאב,

ויותר מזה, רוב המשתמשים במערכות מבוססות מגבר וסאב לא באמת משתמשים כל כך בשליטה על הסאב,

יותר בשביל לכוון פעם אחת וזהו.

פורסם
מנחת עובד על 2 ערוצים, ברכב כבר מותקנים רמקולים מאחור?

השיטה הכי "עדיפה" היא לחבר את המנחתים יותר קרוב לרדיו דיסק ומשם להריץ 2 זוגות RCA,

לדעתי במערכת מקורית של רכב לא ממש תיהיה לו שליטה על הסאב,

ויותר מזה, רוב המשתמשים במערכות מבוססות מגבר וסאב לא באמת משתמשים כל כך בשליטה על הסאב,

יותר בשביל לכוון פעם אחת וזהו.

ברכב לא מותקנים רמקולים מאחור, וכרגע גם אין כוונה כזו.

כרגע אני מתכוון להתקין זוג קומפוננט בדלתות הקדמיות+סאב בתא מטען.

אז אני חייב 2 מנחתים? או שאפשר לחבר רק עם מנחת 1?

• תוכן חדש...