Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל פעם שתמונות זולגות לאינטרנט של רכבי מבחן או דגמים עתידיים שצפויים להגיע לשוק צובעים אותם בצביעה משוגעת כמו בתמונה שצירפתי.

אני מניח שהרעיון המקורי זה להסתיר את צורת הרכב ולטשטש את הקווים שזה דבר יפה אם היינו בשנות השמונים עם מצלמות 8 מ"מ באיכות תמונה שהאסלה שלי מפיקה כל פעם שאני מוריד את המים.

אבל היום? שכל המצלמות Super HD מה הטעם?

האם בתמונה הזאת מישהו מפספס איך המקלארן הזאת נראית או איזה קווים הולכים להיות לה?

url?sa=i&source=images&cd=&docid=KMNAL8Zmg7QsPM&tbnid=ODWQaRqP_MVPFM:&ved=0CAUQjBwwAA&url=http%3A%2F%2Fpalloc.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2013%2F08%2FMclaren-P1-Wallpaper-HD3.jpg&ei=cEF7Uv7eA6Wa1AXitYC4CQ&psig=AFQjCNFM7myb6P8msscZdUogoS2eh1gAwQ&ust=1383895792104614

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

אכן לפעמים ההסוואה אינה טובה וניתן לראות את קוי הרכב.

אני חושב שהעניין הפך להיות למסורת ולאו דווקא במטרה למנוע זליגה ותחרות.

פורסם

כבר שוחחנו על זה, מציע לערוך חיפוש - רכבים בהסוואה...

אני צילמתי המון כאלו, פורד עובדים על F150, הבודי נראה מדהים, מאוד מאסיבי ומרשים, זה האחרון שראיתי.

haters will hate

פורסם

את הסיבה אתה כבר יודע בעצמך- נסיון לטשטש את עיצוב הרכב.

מן הסתם יש שיטות מוצלחות יותר או פחות, עם מדבקה קשה לטשטש כיוון שהיא נדבקת לפח ולכן מסגירה את הקו העיצובי הכללי, משם הדרך להדמיה מלאה קצרה.

שיטה יעילה יותר שגם בה עושים שימוש הינם כיסויים מיוחדים שמלבישים על הרכב אבל בניגוד למדבקה הם אינם צמודים לפח ב-100% ולכן פחות מסגירים את קוי העיצוב בייחוד כאשר יוצרים כיסויים כאלה עם כל מיני קימורים שאינם זהים לקימורי הרכב ובעצם יוצרים הטעייה.

שיטה נוספת שמקובלת הינה רכבי מבחן שמתקינים בהם פריטי עיצוב מהדגם היוצא, כאלה שלא הולכים להיות בעיצוב הסופי, גם כאן המטרה היא פשוט לא לחשוף את העיצוב הסופי של הרכב.

יש רק רכב אחד בעולם שרכבי המבחן שלו אינם זקוקים להסוואה- פורשה 911 (על שלל 871 תתי הדגם שלה).

המכונית היחידה שגם בעוד 100 שנה תראה אותו דבר, מצויין למי שאוהב אותה, שעמום למי שלא.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

יש גם שיטות הסוואה יותר מוצלחות - כמו בודי ישן על פלטפורמה חדשה, או מנוע/גיר/מתלה חדשים על דגם ישן, כיסויי הסוואה שוברי צורה למיניהם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...