Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברשותי פיאט פונטו גרנדה 2008 כשנה וחצי

עוד בבדיקה לפני קניה, נמצא שאחוזי הבלימה בגלגלים האחוריים קרובים מאוד לסף (=28% מתוך 30% המותרים)

הבלם יד גם כן לא כל כך בלם טוב גם לאחר כ-9 קליקים כשהתקין זה עד 5.

עוד הבדל שמציק לי, זה בבלמי יד במכוניות אחרות ברגע המשיכה, הבלימה מיידית וחזקה לעומת הרכב שלי שזה מעט נמשך ולא ננעל.

עוד באותו השבוע קניתי והחלפתי עצמאית (הברקסים האחוריים הם תוף), ומתחתי את הכבל של בלם היד כך שב-4 קליקים הרכב יבלם כמו שצריך אך עדיין הבלימה בבלם היד לא הייתה חזקה ומיידית.

כחודש לאחר מכן, ניגשתי לטסט וגם שם נמצא שוב ובאחוזים מאוד קרובים למה שנמצא בבדיקה (ולפני ההחלפה של הברקסים) בקשר לברקסים האחוריים.

היום, לאחר טסט שני עם הרכב, האחוזים נשארו אותו דבר והחלטתי לטפל בזה לתמיד.

גם במהלך השימוש ברכב, בבלימה בירידה מופיע רעש חזק של בלימה (אני מאמין שזה ממאמץ גדול של הבלמים הקדמיים עקב תפקוד לקוי של האחוריים).

אשמח לכל עצה והנחייה, יוני

פורסם

מהיכן אתה בארץ?

לדעתי תיגש למוסך אמין לבדיקה.

אם יש לך אפשרות להגיעה למרכז- ממליץ על מוסך שמשון ביהוד.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...