Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עוד מקרה של נהגת בשוק.....???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז אם אתם רוצים סיפור טרי על שוקיזם - הנה אחד מהבוקר:

בדרכי לעבודה חזיתי בנהג מבוגר בגולף (עם חישוקי 17" אבל זה לא קשור) שפיספס את היציאה שהוא רצה בכיכר. מה עשה האינטליגנאאאט? עצר באמצע הכביש והתחיל לנסוע אחורה. להזכירכם - בכיכר.

בנוסף להכל, מסתבר שנסיעה ברוורס תוך כדי סיבוב ההגה אינה אחד מכישוריו, אז הוא נעמד במין אלכסון מוזר תוך כדי שפקק תנועה קל מתחיל להצטבר מאחוריו.

אחרי כמה צעקות של נהגים אחרים נפל לו האסימון (ברעש שכל סיימוגרף באגן הים התיכון הרגיש) והוא פשוט נסע קדימה שלושת רבעי סיבוב בכיכר, ליציאה שבה רצה להשתמש.

אימבציל. :?

גם אני חזיתי בנהג מבוגר בגולף עושה רוורס בחוצה ישראל אחרי שפיספס את העליה הנכונה :?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
סתם ליידעתכם ... אם הצלחת להכניס ל R, לא יקרה כלום , התיבה פשוט מוציאה לניוטראל ויש ציפצוף. ככה זה במגאן למשל
לא נכון ואף מסוכן להגיד דבר כזה!

אנשים עוד יאמינו למה שאתה אומר וינסו את זה בבית.

אם במגאן זה כך זה עדיין לא אומר שזה כך בכל המכוניות. כשהייתי צעיר וחסר רשיון היינו "קורעים" DL מסכנה בשדות. תמיד רצינו לדעת מה יקרה אם נשלב לR באמצע נסיעה. כשהרכב כבר היה חצי מפורק (ציריות עקומות, רצפה שריתכנו פעמיים ועוד...) החלטנו שהגיע הזמן לראות מה קורה.

נסכם את זה כך:

היה משעשע.

הבאנו את הרייכר של אבא שלי כדי לגרור אותנו למשק... :)

פורסם
לא נכון ואף מסוכן להגיד דבר כזה!

אנשים עוד יאמינו למה שאתה אומר וינסו את זה בבית.

אם במגאן זה כך זה עדיין לא אומר שזה כך בכל המכוניות. כשהייתי צעיר וחסר רשיון היינו "קורעים" DL מסכנה בשדות. תמיד רצינו לדעת מה יקרה אם נשלב לR באמצע נסיעה. כשהרכב כבר היה חצי מפורק (ציריות עקומות, רצפה שריתכנו פעמיים ועוד...) החלטנו שהגיע הזמן לראות מה קורה.

נסכם את זה כך:

היה משעשע.

הבאנו את הרייכר של אבא שלי כדי לגרור אותנו למשק... :)

אמרתי שזה תקף למגאן למשל , לא לכל סוגי הרכבים , וכמובן .. בתנאי שהצלחתם (ולא עם פטיש .. או עם הרגל ..)

פורסם

גם בדיחות קורות במציאות וזה באמת קרה שראיתי מכניס לרוורס והיה לו רעש נורא...

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
גם בדיחות קורות במציאות וזה באמת קרה שראיתי מכניס לרוורס והיה לו רעש נורא...

עזוב עכשיו אם הסיפור שלך אמיתי או לא.

אני חייב לשאול אותך את זה כבר לפני שאני מתפוצץ, מה הקטע עם החתימה שלך ?

ולמה תמיד יש לך סיפורים שנורא קל להפריח אותם (לאבא שלך יש S קלאס אבל הוא נוהג על 323, אני זוכר נכון ?)

ולמה יש לך סמל "פיס" במלון ואיך זה קשור ל"דייהו רייסר" ?

ובן כמה אתה בכלל ?

ובאמת, מה הקטע עם החתימה שלך ? את זה אתה חייב להסביר לי פעם אחת ולתמיד !

אני מקווה שזה לא אוף טופיקי מידי, זה לטובת הכלל.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
עזוב עכשיו אם הסיפור שלך אמיתי או לא.

אני חייב לשאול אותך את זה כבר לפני שאני מתפוצץ, מה הקטע עם החתימה שלך ?

ולמה תמיד יש לך סיפורים שנורא קל להפריח אותם (לאבא שלך יש S קלאס אבל הוא נוהג על 323, אני זוכר נכון ?)

ולמה יש לך סמל "פיס" במלון ואיך זה קשור ל"דייהו רייסר" ?

ובן כמה אתה בכלל ?

ובאמת, מה הקטע עם החתימה שלך ? את זה אתה חייב להסביר לי פעם אחת ולתמיד !

אני מקווה שזה לא אוף טופיקי מידי, זה לטובת הכלל.

גרשון אני אתך ...

מחכים לתשובה .

פורסם

אני בן 19 עתודאי ומה קשור לרכב שיש לאבא שלי ולמה שיש לי?

אבא שלי עשה את הכסף שלו ועדיין עושה הוא קנה גם מאזדה 323 מ 97 ונוסע איתה בעיקר אחרי ששרטו לו את ה S בכל מקום ותלשו סמלים וכל מיני נזקים, הוא משתמש בה בעיקר לפנאי לא לעבודה.

לי יש דיהוו רייסר שקניתי לבד ואני מחזיק לבד מהעבודה שלי (הרבלייף, וחלוקת עיתונים).

הפיס שבסמלון זה סמל השלום ואני אדם של שלום.

והחתימה לא אני רשמתי מישהו שינה לי אותה לא יודע איך, אבל זה נחמד אז השארתי...

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אני "שמעתי" סיפור על נהגת חדשה בשיעורי נהיגה אשר הכניסה לרברס במקום לרביעי.

הזמינו גרר.

פורסם
אני בן 19 עתודאי ומה קשור לרכב שיש לאבא שלי ולמה שיש לי?

אבא שלי עשה את הכסף שלו ועדיין עושה הוא קנה גם מאזדה 323 מ 97 ונוסע איתה בעיקר אחרי ששרטו לו את ה S בכל מקום ותלשו סמלים וכל מיני נזקים, הוא משתמש בה בעיקר לפנאי לא לעבודה.

לי יש דיהוו רייסר שקניתי לבד ואני מחזיק לבד מהעבודה שלי (הרבלייף, וחלוקת עיתונים).

הפיס שבסמלון זה סמל השלום ואני אדם של שלום.

והחתימה לא אני רשמתי מישהו שינה לי אותה לא יודע איך, אבל זה נחמד אז השארתי...

אין לי שום קשר עם אבא שלך, ובכל זאת קצת מוזר העניין. אבל בסדר, לא ניכנס לזה. שיעשה בוחטות ושיהיה לי בריא.

בקשר לחתימה, איך שינו אותה ?

היה כתוב "איכות זה אני, סתם סתם אבל אין כמו דייהו משופרת ?" :-P

בקיצור, טוב שהסברת.

החתימה שלך כנראה בכל זאת תמשיך לחרפן אותי, אבל זה סבבה - זה משאיר אותי עירני :-)

שבת שלום.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

מזכיר לי משהו שקרה לי פעם עם אשתי: אשתי אמרה לי שהמכונית לא נוסעת טוב, כי יש מים בקרבורטור.

שאלתי אותה איפה המכונית והיא ענתה "באגם!"…

גילוי נאות: הכותב אינו נשוי.

פורסם
מזכיר לי משהו שקרה לי פעם עם אשתי: אשתי אמרה לי שהמכונית לא נוסעת טוב, כי יש מים בקרבורטור.

שאלתי אותה איפה המכונית והיא ענתה "באגם!"…

גילוי נאות: הכותב אינו נשוי.

הבדיחה היא בכלל כזאת "יש מים בקרבורטור"

- אבל לא יכולים להיות מים בקרבורטור, ואיך את בכלל יודעת מה זה..

- אני יודעת כי האוטו באגם!

גילוי נאות: הכותב מצא לנכון להקדיש את חייו לתיקון בדיחות בפורומים שונים בארץ

• תוכן חדש...