Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה, אתם לא מכירים את אחת החשובות שבעובדות החיים:

נולדנו עייפים, ואנחנו חיים כדי לישון!

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
תשתדל לשתות מספיק במהלך היום, לי זה עוזר המון בתור אחד שלא היה אוהב לשתות כלום.

ליטר וחצי מים ביום לפחות. (או הרבה תה ירוק)

נ.ב אני בדיוק כמוך.

זו תמיד עצה טובה.

לשתות מים במהלך היום זה אחלה, אבל לא לפני השינה. אתה סתם תתעורר ב4 להשתין וזה ידפוק לך את כל הרצף.

גם זו עצה טובה.

אם אתה בכלל לא מתעורר גש לבדיקות.

:lol:

גם אני מהסובלים. בחורף תמיד היה יותר קשה להוציא אותי מהמיטה.

לאט לאט זה מקצין- השעון מכוון על מצב רדיו, כדי שאשמע את הדיבורים או אתעורר מהמוזיקה\פרסומות.

לאחרונה, השעון פועל, הרדיו מדבר, ואני מוצא עצמי חולם (כמו היום למשל) על זיופים בקלפי בחיפה. :lol:

אבל כשהיה השיר מה אומר השועל, אתם לא רוצים לדעת על מה חלמתי...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לפעמים אני אפילו לא שומע את השעון המעורר. לפעמים אני מכבה אותו אוטומטית תוך כדי שינה וכשאני קם באיחור אני מתעצבן ואומר שהשעון דפוק.

אני כרגע בבסיס יומיות, בימים שאני לא עובד אני חוזר הביתה ונרדם אחרי שאני מחליף מבגדי הצבא וקם בשעות הערב המאוחרות. האמת שהתפקיד שלי חא אמור לעייף אבל אני יכול לישון כמו סנורלקס כל החיים, זה די מעצבן ומבזבז זמן

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

זה הגיל, בגילך הייתי ישן גם 12 שעות ביממה. היום לצערי אני מתעורר לפני השעון המעורר והגוף מסתפק בהרבה פחות שעות שינה. אני כותב לצערי כי אני אוהב לישון ולא יכול יותר :(.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
זה הגיל, בגילך הייתי ישן גם 12 שעות ביממה. היום לצערי אני מתעורר לפני השעון המעורר והגוף מסתפק בהרבה פחות שעות שינה. אני כותב לצערי כי אני אוהב לישון ולא יכול יותר :(.

לצערך? אני הייתי מת להיות במצב כזה. אם הגוף שלי יגיע למצב שהוא מסתפק במעט שעות שינה זה יהיה מעולה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.

זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.

זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה

דה ז'ה וו :shock:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

גם אצלי יש בעיה מהסוג הזה..

הפתרון שלי הוא שכל לילה אני מכוון את השעון מעורר לשעה הרצויה ומחבר אותו לרמקולים ומגביר.

לא משנה כמה שעות ישנתי או כמה אני עייף - אני תמיד קם מהצלצול הזה

הצלצול כזה חזק שאין לי ברירה לקום ולכבות אותו לפני שכולם בבית מתעוררים והורגים אותי

ממליץ לנסות 8)

Instagram:

VWPolo6R

• תוכן חדש...