Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה שלום,

אשמח לעצה ממומחים ומבינים שבינכם :) , האם שווה לשים תוכנת ניהול \ טיונינג בוקס לרכב הנ"ל ושל מי ? GIAC/UPSOLUTE/APR או אחרים, אשמח לעצה לטובה או לרעה, ועוד שאלה האם ניתן לשים ברכב פורק חיצוני ?

תודה מראש

Movin as fast as i can

פורסם

ראשית בדוק בסדנאות האם קיימת כבר תוכנה ללאון החדשה 5F ל 1.4, אני מניח שאתה מתעניין ב STAGE1

התוכנות די זהות וכל מקום בטח יגיד ששלו יותר טוב, יש מקומות שמתקינים את התוכנה לתקופת ניסיון.

ממה ששמעתי שניתן להזמין בארה"ב VW כבר מהדילר עם תוכנה של APR, זה סתם כמידע ולא יודע עד כמה מאומת.

תעשה חיפוש בפורום וגם בVAGIT , הנושא נידון רבות ויש המון מידע.

תתחדש ובהצלחה עם האוטו.

פורסם

תודה רבה,

זה ברור לי שכל חברה תגיד שהיא הטובה, בגלל זה פתחתי את הנושא לשמוע מחברה שהתנסו כבר עם תוכנות השונות, אבל לפי איך שזה נראה או שאין לאף אחד כוח להגיב או שאף אחד לא יודע כלום :)

Movin as fast as i can

פורסם
ראשית בדוק בסדנאות האם קיימת כבר תוכנה ללאון החדשה 5F ל 1.4, אני מניח שאתה מתעניין ב STAGE1

התוכנות די זהות וכל מקום בטח יגיד ששלו יותר טוב, יש מקומות שמתקינים את התוכנה לתקופת ניסיון.

ממה ששמעתי שניתן להזמין בארה"ב VW כבר מהדילר עם תוכנה של APR, זה סתם כמידע ולא יודע עד כמה מאומת.

תעשה חיפוש בפורום וגם בVAGIT , הנושא נידון רבות ויש המון מידע.

תתחדש ובהצלחה עם האוטו.

אומת על ידי דיי הרבה אנשים בפורומים בחו"ל

Audi S3 8P - APR Stage 2+

פורסם
תודה רבה,

זה ברור לי שכל חברה תגיד שהיא הטובה, בגלל זה פתחתי את הנושא לשמוע מחברה שהתנסו כבר עם תוכנות השונות, אבל לפי איך שזה נראה או שאין לאף אחד כוח להגיב או שאף אחד לא יודע כלום :)

זה לא שאנשים פה לא יודעים,

פשוט נמאס שכל שני וחמישי נפתח פה שרשור על אותו נושא בדיוק.

אם היית מבצע חיפוש היית רואה שלכל תוכנה יש את ה"אופי" שלה,

חלקן יותר ליניאריות וחלקן יותר מתפרצות.

אין תשובה ברורה כי כל אחד מתחבר למשהו אחר.

פורסם
זה לא שאנשים פה לא יודעים,

פשוט נמאס שכל שני וחמישי נפתח פה שרשור על אותו נושא בדיוק.

אם היית מבצע חיפוש היית רואה שלכל תוכנה יש את ה"אופי" שלה,

חלקן יותר ליניאריות וחלקן יותר מתפרצות.

אין תשובה ברורה כי כל אחד מתחבר למשהו אחר.

ברור לי ואני יודע שלכל תוכנה יש את האופי שלה, רק רציתי עצה למשהו ספציפי שמתאים יותר לרכב הזה, שיהיה לי כיוון לחפור

Movin as fast as i can

• תוכן חדש...