Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

aliexpress וקניות

1200mics!
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
השארתי לך הודעה בפרטי

עניתי לך בחזרה בפרטי ומבקש להמשיך את הדיון על גבי הפרום אלא אם כן מדובר על פרטים אישיים שזה מקובל לפרטי.

עדיין לא ענית/ביצעת את מה שרשמתי בהודעה למעלה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
עניתי לך בחזרה בפרטי ומבקש להמשיך את הדיון על גבי הפרום אלא אם כן מדובר על פרטים אישיים שזה מקובל לפרטי.

עדיין לא ענית/ביצעת את מה שרשמתי בהודעה למעלה

יש לי תמספר מעקב ואני אפילו בודק באתר של סין עניין שהמעקב לא מופיע הוא רושם שהמספר הזה אינו נמצא בנוסף יש לי 35 ימים בשעון לא הבנתי מתי אני יכול לפתוח דיסטיופ?אם נגמר השעון ועדיין לא קיבלתי תמוצר מה אני עושה?האם אני מקבל חזרה את הכסף?עד מתי אני יכול לפתוח קייס ,הבנתי שם באתר הזה שפשוט יכול להיות סתתם מספר מעקב ובסוף אני מפסיד גם

בנוסף המוכר לא עונה לי גם הוא התחיל להתחבר בזמן אחרון אבל לא עונה

פורסם

האמת שאני לא מבין מה הקייס שלך, הוא שלח, נותרו עוד מקס 35 ימים לקבלת המשלוח וסביר להניח שתקבל אותו הרבה לפני, איפה הבעיה פה? על מה הפראנויה?

פורסם
האמת שאני לא מבין מה הקייס שלך, הוא שלח, נותרו עוד מקס 35 ימים לקבלת המשלוח וסביר להניח שתקבל אותו הרבה לפני, איפה הבעיה פה? על מה הפראנויה?

אוקי אאני יסביר טיפה יותר מדוייק כרגע יש לי בשעון 35 ימים לקבלת המוצר,בסטטוס רשום ממתין לקבלה,עכשיו שאני נכנס להזמנה עצמה יש לי באפשריות את זה Options-Open Dispute

עכשיו שאלות

נגיד ולא קיבלתי את המוצר בתוך 35 ימים ונגמר השעון הכסף חוזר אלי???או שצריך להוכיח להם שלא קיבלתי תהזמנה

2-המספר מעקב שאני מחפש אותו במעקב בין רושם 0 אין נתונים

3-האם האפשרות הזאת שרשמתי Open Dispute זה נקרא קייס?שאני לוחץ על זה זה פותח לי חלון קטן אם משהו לילחוץ

4-חלק פה רשמו שהשעון נגמר אם קיבלתי או לא קיבלתי הכסף עובר אליו אז אני לא מבין אתה אמרת שהוא מחוייב שזה יגיע בתוך 35 ימים

אשמח לתשובות תודה

פורסם

שתה כוס מים ותרגע. אין סיבה שלא תקבל את המוצר ואליאקספרס ידאג לך במקרה שלא. תתאזר בהרבה סבלנות.

לגבי איכות המוצר אח"כ, הסיפור שונה...

:turn-l:
פורסם
אוקי אאני יסביר טיפה יותר מדוייק כרגע יש לי בשעון 35 ימים לקבלת המוצר,בסטטוס רשום ממתין לקבלה,עכשיו שאני נכנס להזמנה עצמה יש לי באפשריות את זה Options-Open Dispute

עכשיו שאלות

נגיד ולא קיבלתי את המוצר בתוך 35 ימים ונגמר השעון הכסף חוזר אלי???או שצריך להוכיח להם שלא קיבלתי תהזמנה

2-המספר מעקב שאני מחפש אותו במעקב בין רושם 0 אין נתונים

3-האם האפשרות הזאת שרשמתי Open Dispute זה נקרא קייס?שאני לוחץ על זה זה פותח לי חלון קטן אם משהו לילחוץ

4-חלק פה רשמו שהשעון נגמר אם קיבלתי או לא קיבלתי הכסף עובר אליו אז אני לא מבין אתה אמרת שהוא מחוייב שזה יגיע בתוך 35 ימים

אשמח לתשובות תודה

1.גם בקניה באיביי מול פייפל ברגע שעובר 45 יום אתה כבר לא יכול להתלונן על המוצר, אז ככה זה ב aliexpress.

2.איפה אתה מחפש? יש איזה אתר של CHINAPOST ששם מזינים את המספר מעקב, ולא בטוח שיש לך מספר מעקב אם זה מוצר זול (תקנו אותי אם אני טועה פה).

3.DISPUTE זה אכן קייס,אין לך מה לפתוח , רצוי לפתוח יום יומיים לפני שנגמר ה"שעון".

4.ראה 1.

Miata ND2

פורסם
1.גם בקניה באיביי מול פייפל ברגע שעובר 45 יום אתה כבר לא יכול להתלונן על המוצר, אז ככה זה ב aliexpress.

2.איפה אתה מחפש? יש איזה אתר של CHINAPOST ששם מזינים את המספר מעקב, ולא בטוח שיש לך מספר מעקב אם זה מוצר זול (תקנו אותי אם אני טועה פה).

3.DISPUTE זה אכן קייס,אין לך מה לפתוח , רצוי לפתוח יום יומיים לפני שנגמר ה"שעון".

4.ראה 1.

מה קורה שנגמר השעון ולא קיבלתי את המוצר אם לטובת הקונה???או שאני מקבל כסף חזרה?

איך אני פותח דיסטיופ??

פורסם

רשמתי לך בתגובה 12 סעיף 4

לא מבין למה לעשות את זה, אם סתם תעשה את זה יתכן ותהיה לך בעיה לעשות דיספיוט על אמת במידה ובאמת תהיה בעיה עם המשלוח/המוצר

לפני שאתה משחרר 1200 עכברים תקרא את מה שיש בקישור בסעיף 3 באותה תגובה שלי למעלה

הכל רשום לך פה חבל שאתה לא קורא ואני עדיין לא מבין על מה המהומה.

פורסם
רשמתי לך בתגובה 12 סעיף 4

לא מבין למה לעשות את זה, אם סתם תעשה את זה יתכן ותהיה לך בעיה לעשות דיספיוט על אמת במידה ובאמת תהיה בעיה עם המשלוח/המוצר

לפני שאתה משחרר 1200 עכברים תקרא את מה שיש בקישור בסעיף 3 באותה תגובה שלי למעלה

הכל רשום לך פה חבל שאתה לא קורא ואני עדיין לא מבין על מה המהומה.

אני קורא אבל לא מבין כול כך שאלה פשוט מה קורה שנגמר השעון ולא קיבלתי את המוצר אם משחררים לו כסף??או מחזירים לי קראתי בעלי רבה פידבקים שאנשים לא קיבלו את הסחורה וגם תכסף לא האם יכול להיות אפשרות כזאת?

אשכרה הוא מחובר אבל לא עונה לי להודעות והמספר מעקב פשוט לא מתעדכן באתר של המשלוחים לא יודע משהו מסריח פ

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני מעדכין לגבי ההזמנה עדיין לא מופיע המספר מעקב באתר המשלוחים הסינים זאת אומרת אין מידע כמעט חודש לעומת זאת הזמנתי מוצר נוסף ממוכר אחר ותוך כמה ימים כבר יש עדכון לגבי המוצר שזה רשום גבייה באנגלית באתר המשלוחים הסינים האם כדאי לפתוח דיסטיופ להזמנה הראשונה שהזמנתי שעדיין אין מידע לגבי המספר מעקב ??

פורסם

מישהו יכול להגיד לי עכשיו מה עושים?פתחתי דיסטיופ ופתאום התערך הזמן של השעון ל 40 ימים אני לא מבין מה הולך באתר הזה האם הוא עקץ אותי?אין שום מידע לגבי מספר מעקב האם הוא יכול ליסגור תקייס לבד?הכסף כבר עבר אליו?רשום שמעד צו הורחב באנגלית אין לי מושג מה זה ומה עושים,איך אני יוצר איתם קשר?

תודה

• תוכן חדש...