Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

aliexpress וקניות

1200mics!
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני לא יודע אם זה המקום ,אבל רכשתי מוצר בעליאקספרסס ויש לי בעיה שהמוכר לא שלח את המוצר כבר מעל שבוע יש סימן של שעון וימים שעומד להסתיים בקרוב ,השאלה שלי אם אני עושה ביטול עסקה הכסף חוזר אוטמטי ,?גם שאני מדבר אם המוכר ענה לי פעמים בודדת ופשוט נעלם כבר לא מחובר יותר כרגע ההזמנה על מצב ממתין למשלוח

מודה לכולכם על העזרה אשמח לתשובות תודה

פורסם
לפי פרטי העסקה תוך כמה זמן התחייב המוכר לשלוח את המוצר?

מופיע תחת:

Delivery: 15-60 days (ships out within X days)

תוך 7 ימים אבל השעון התחיל קצת אחרי התשלום,כרגע זה על מצב

Pay Success

זה מה שאתה מתכון?

Delivery: 15-34 days (ships out within 7 days)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מנצל"ש בפראות-

אחי קנה נעליים בALI, הגיעו שבע מידות מתחת מה שהוזמן.

המוכר ענה שאין בעיה, שישלח את הנעליים חזרה ויקבל את מה שהזמין.

מיותר לציין שהמשלוח עולה יותר מהנעליים עצמם, האם יש מה לעשות בנידון?

באיביי אני יודע שדבר כזה לא היה קורה, במיוחד לא עם ההגנה של פיי-פאל, אבל מה עושים בALI במקרה כזה?

פורסם
מנצל"ש בפראות-

אחי קנה נעליים בALI, הגיעו שבע מידות מתחת מה שהוזמן.

המוכר ענה שאין בעיה, שישלח את הנעליים חזרה ויקבל את מה שהזמין.

מיותר לציין שהמשלוח עולה יותר מהנעליים עצמם, האם יש מה לעשות בנידון?

באיביי אני יודע שדבר כזה לא היה קורה, במיוחד לא עם ההגנה של פיי-פאל, אבל מה עושים בALI במקרה כזה?

יש הגנה שאומרת "Item not as described : Refund or Keep".

אני אומר, דבר עם המוכר, תסביר את המצב יפה, אם לא הולך- פתח קייס ותקווה לטוב.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זו בדיוק השאלה שלי- יש קייסים בALI? אני לא ממש מכיר את הפלאטפורמה...

אני קונה רק באיביי ודיל אקסטרים, ולשמחתי לא היו לי שום בעיות עם דיל אקסטרים (ואת הבעיות שהיו באיביי פתרתי בקלות).

פורסם
זו בדיוק השאלה שלי- יש קייסים בALI? אני לא ממש מכיר את הפלאטפורמה...

אני קונה רק באיביי ודיל אקסטרים, ולשמחתי לא היו לי שום בעיות עם דיל אקסטרים (ואת הבעיות שהיו באיביי פתרתי בקלות).

אין שום ספק שיש קייסים ב-AE.

האמת שאני לא יודע בדיוק איך לפתוח אחד, אבל זה כנראה יופיע לך אם תיכנס לדף ההזמנה שלך במשתמש.

אם לא הולך, חפש בגוגל איך עושים זאת.

פורסם

המוכר שלח ברגע אחרון אבל לדעתי זה מספר מעקב מזוייף אני לא רוצה את הזמנה יש לי אפשרות רק לאשר שקיבלתי אותה אבל בזה לא נוגע איך אני פותח דיסטיופ ?רשום 5 ימים רק לאחר ההזמנה אם אני מבטל דרך אשראי יחסמו אותי באתר הזה לתמיד?

תודה

פורסם

תן לזה זמן.

זה האתר שזמן האספקה שלו הוא הכי ארוך שנתקלתי בו.

פריטים מגיעים אחרי למעלה מ30 ימים ויש אפשרות להאריך את זמן האספקה.

המוכר בכל מקרה מקבל את הכסף רק לאחר אישור הגעה ע"י הלקוח או אוטומטית בתום פרק הזמן שמופיע בפריטי ההזמנה.

לדוגמה: 25days 0hours 22minutes 52seconds . Request To Extend Delivery Date .

זו הארכה שניה לאחר שהראשונה תמה.

עד היום קיבלתי את כל מה שהזמנתי.

באחת הפעמים המוכר מיוזמתו שלח הודעה שאומרת כי המוצר חזר אליו ולכן הוא שולח לי על חשבונו דרך הונג קונג (אם אני זוכר נכון) בדואר רשום שזו אופציה מהירה יותר, כפיצוי על הזמן האבוד.

פורסם
המוכר שלח ברגע אחרון אבל לדעתי זה מספר מעקב מזוייף אני לא רוצה את הזמנה יש לי אפשרות רק לאשר שקיבלתי אותה אבל בזה לא נוגע איך אני פותח דיסטיופ ?רשום 5 ימים רק לאחר ההזמנה אם אני מבטל דרך אשראי יחסמו אותי באתר הזה לתמיד?

תודה

1.איך הסקת שזה מספר מעקב מזוייף?

אם ההזמנה נשלח במשלוח החינמי הזטנדרטי שלהם דרך china post air mail אז תכיס לקישור הזה את מספר המעקב שקיבלת http://intmail.183.com.cn/itemstatus_en.jsp

אם רשום שזה כבר הגיע ליעד אז תכניס את מספר המעקב בדואר ישראל

2.אני מבין שהוא שלח לך את המוצר, בכל מקרה אם לא תקבל אותו בטווח הימים המוצהר אז אתה תקבל החזר

האם כבר רשום לך Goods Awaiting Acceptance בסטטוס ?

3. תסתכל תחת ההזמנות שלך ותראה אם יש את הסימונים של השעון

http://www.aliexpress.com/buyerprotection/overview.html#delivery_gurantee

4. אם יש לך השגות אחרות לגבי המוכר/משלוח אז איפה שאתה רואה את ההזמנה יש לך קישור שנקרא open dispute

אם סתם תבטל את ההזמנה דרך חברת האשראי יתכן וכן תהיה לך בעיה בעתיד באתר, תלוי לאן זה יגיע.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
1.איך הסקת שזה מספר מעקב מזוייף?

אם ההזמנה נשלח במשלוח החינמי הזטנדרטי שלהם דרך china post air mail אז תכיס לקישור הזה את מספר המעקב שקיבלת http://intmail.183.com.cn/itemstatus_en.jsp

2.אני מבין שהוא שלח לך את המוצר, בכל מקרה אם לא תקבל אותו בטווח הימים המוצהר אז אתה תקבל החזר

האם כבר רשום לך Goods Awaiting Acceptance בסטטוס ?

3. תסתכל תחת ההזמנות שלך ותראה אם יש את הסימונים של השעון

http://www.aliexpress.com/buyerprotection/overview.html#delivery_gurantee

4. אם יש לך השגות אחרות לגבי המוכר/משלוח אז איפה שאתה רואה את ההזמנה יש לך קישור שנקרא open dispute

אם סתם תבטל את ההזמנה דרך חברת האשראי יתכן וכן תהיה לך בעיה בעתיד באתר, תלוי לאן זה יגיע.

השארתי לך הודעה בפרטי

פורסם

אל תטרח. דואר ישראל הפסיק (או לי לגמרי אולי לא) לעדכן את מעקב המשלוחים עבור חבילות נכנסות. לדוגמא: היום קיבלתי משלוח מעליאקספרס. בדקתי את מצבו פעמיים ביום, והפעם הראשונה בה הוא הופיע במעקב המשלוחים היה אתמול, אחרי שנמסר הפתק לתיבה.

:turn-l:
פורסם
אל תטרח. דואר ישראל הפסיק (או לי לגמרי אולי לא) לעדכן את מעקב המשלוחים עבור חבילות נכנסות. לדוגמא: היום קיבלתי משלוח מעליאקספרס. בדקתי את מצבו פעמיים ביום, והפעם הראשונה בה הוא הופיע במעקב המשלוחים היה אתמול, אחרי שנמסר הפתק לתיבה.

אני מדבר על המעקב מסין לא בדואר ישראל זה ברור שעדיין לא הגיע אתה מבין באליאקספרססס אם תוכל להשאיר לי טלפון בפרטי אני קצת בבעיה שם תודה

• תוכן חדש...