Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורבט C4-שמישהו יעצור אותי!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תהייתי באיזה פורום כדאי לפרסם את הפוסט הזה,אני חושב שאף על פי שהרכב אינו נחשב שקלאסי פר סיי,את התשובות אני אמצא בפורום אספנות מאשר בפורום יעוץ ברכישת רכב,

ובכן,כבר מספר שבועות שאני שוקל למכור את ה330 שנת 2003 המדליקה שלי,לטובת משהו קצת פחות קונווציונלי כרכב משני, הלב

חושב על פורשה 944 או 928 והראש נוטה לכיוון רודסטר יחסית מודנית (זד 4 כנראה).

כאן העלילה מקבלת טוויסט,עלתה האופציה לקנות קורבט C4 שהיא אומנם כמעט "קלאסית",ומצד שני הייצור שלה נמשך עמוק לתוך שנות ה90 כך שגם אפשר להגיד שהיא מודרנית.

נתקלתי לאחרונה בשתי מודעות מעניינות אחת מ84 במחיר מפתה ואחת מ94 מחיר שנראה לא רע.

זה העלה אצלי מספר שאלות מקווה שתוכלו לעזור לי,

1.תחזוקה?כמה מסובכת היא תחזוקה שוטפת,האם יש מלאי חלקים בארץ או שצריך לרוץ לאיי ביי כל פעם?

2.אמינות? הלוגקיה שלי אומרת שכן בעבור רכב שטופל כמו שצריך,מדובר ברכב דיי פשוט מכאנית לא?

3.איפה מטפלים? מי המוסכים המתמחים באיזור המרכז?

4.כסף?כמה החלקים יקרים? בהשוואה לגרמנייה המזדקנת שלי? (אשמח למספר דוגמאות כגון,טיפול תוקפתי,מערכת קירור,בלמים,בולמים וכו)

5.בתחילת הייצור הספקי המנוע היו מגוחכים,ידוע לי כי דיי בקלות ניתן לשדרג את ההספק בצורה משמעותית,מי עושה זאת בארץ וכמה הסיפור הזה יקר\מסובך?

6.מחלות ידועות מראש שכדאי לשים לב בעת הרכישה האם טופלו.

אני מעוניין להשתמש ברכב בין8-10Kבשנה.

תודה לעונים,

נמרוד.

Porsche 944 turbo

פורסם

רכב מאוד אמין, קל לתחזוקה ועם זמינות חלפים מצויינת בארה"ב ככה שמחירי החלפים נמוכים, אין מה לפחד מאי-ביי והמשלוחים מגיעים די מהר.

אתה חושב על יבוא אישי?

haters will hate

פורסם
רכב מאוד אמין, קל לתחזוקה ועם זמינות חלפים מצויינת בארה"ב ככה שמחירי החלפים נמוכים, אין מה לפחד מאי-ביי והמשלוחים מגיעים די מהר.

אתה חושב על יבוא אישי?

היי בנצי,

לצערי בעבור יבוא אישי עלי לחכות עוד שנה לפחות (84) אם אחליט שאני הולך על זה אנסה לדוג דוגמא ראויה בארץ.

לגביי אי ביי אני משתמש קבוע,הבעיה היא שרק חלקים מסויימים ניתן לייבא בקלות,וחלקם האחר אי אפשר להכניס ארצה כלל, למיטב הבנתי.

Porsche 944 turbo

פורסם
היי בנצי,

לצערי בעבור יבוא אישי עלי לחכות עוד שנה לפחות (84) אם אחליט שאני הולך על זה אנסה לדוג דוגמא ראויה בארץ.

לגביי אי ביי אני משתמש קבוע,הבעיה היא שרק חלקים מסויימים ניתן לייבא בקלות,וחלקם האחר אי אפשר להכניס ארצה כלל, למיטב הבנתי.

שנת 84 תוכל לייבא בעוד כחודשיים .....

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם
30 שנה לפי חודש ייצור

בינואר פברואר לא ייצרו קורבט ?:shock:

פורסם
כבר אפשר להכניס רכבים שנת 84 לישראל, הג'יפ שלי שנת 87, ייצא את שערי המפעל ביוני 86.

נכון מאוד

חלק נכבד ממודל 84 יוצר ב83

פורסם
כן טכנית אפשר,אבל זה מקטין מאוד את אפשריות החיפוש,מאחר ואוכל לבחור דגמים רק מחודשים ספציפים.

הרבה דגמים של 84 יוצרו ב83

קיצר תוך 2-3 חודשים תוכל למצא הרבה רכבים שיתאימו לך , ברך כלל באזור יולי אוגוסט 84 זה כבר יהיה דגמי 85

פורסם
כן טכנית אפשר,אבל זה מקטין מאוד את אפשריות החיפוש,מאחר ואוכל לבחור דגמים רק מחודשים ספציפים.

הרבה דגמים של 84 יוצרו ב83

קיצר תוך 2-3 חודשים תוכל למצא הרבה רכבים שיתאימו לך , בדרך כלל אחרי אוגוסט 84 זה כבר יהיה דגמי 85

פורסם

עד שתמצא רכב + השילוח שלו לארץ ועד שיגיע למכס יעברו חודשיים שלושה , אז יש אפשרות ל84

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

הכל טוב ויפה,אבל פחות קריטי אם אקנה את הרכב בארץ או בייבוא אישי,

השאלות שלי לגבי התחזוקה טרם נענו,כך שכל זה ממש לא רלווטני.

Porsche 944 turbo

• תוכן חדש...