Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חברה! מלא מוצרים מ- alliexpres ב- 50 אחוז הנחה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אזל מהמלאי.

מה הבעייה עם refurbished? תמורת 50$ נראה לי כמו הימור בטוח מאוד, בטח יותר בטוח מרכישת מכשיר משומש בארץ במחיר כפול אם לא יותר.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

זה כבר אפילו לא דומה לאמיתי..

שים לב למרחק בין המסך לכפתור הבית.

עריכה: מרוב שהתרגלתי לגלקסי 4, הייתי בטוח שאמור להיות הרבה פחות מרווח.

בצפיה בתמונות של S3, דווקא נראה הגיוני.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

מבדיקה קצרה - את רוב המוצרים שב"מבצע" ניתן למצוא באיביי במחירים דומים וללא הגבלת זמן.

יתרון נוסף באיביי הוא שניתן לשלם בפייפאל, מה שלא תמיד מתאפשר באלי-אקספרס.

פורסם

ניראה לי שהתחילו להעסיק שם ישראלים- הרי מאיפה הסינים כל כך חכמים שהיו חושבים לעשות 50% הנחה אחרי שהכפילו פי2 את המחיר?

אכן אפשר להשיג באותו המחיר את רוב המכשירים מישם בכל אתר סיני אחר +איביי.

הדילים היחידים אולי זה המכשירים המחודשים.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אין סיכוי ל-50 אחוזי הנחה מכיוון שהם לא מרוויחים את החמישים אחוז הללו ולמכור בהפסד הם לא ימכרו, היגיון פשוט.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
ניראה לי שהתחילו להעסיק שם ישראלים- הרי מאיפה הסינים כל כך חכמים שהיו חושבים לעשות 50% הנחה אחרי שהכפילו פי2 את המחיר?

האחראי על "המשביר" הסביר את זה די מזמן - בלי "מבצעים" ו"הנחות" אנשים פשוט לא באים לקנות בארץ,

ולכן יש מבצעים/הנחות באופן קבוע. בכאילו, יענו.

אנשים, תתעוררו. די, חלאס. כמה אפשר להיות עדר ישראלי מצוי.

אם בא לכם זבל בזול, אני מוכן להביא את שקיות הזבל הנוטפות עם החיתולים, אליכם עד הבית.

להמר על זבל. רק בישראל. :shock:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...