Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חברה! מלא מוצרים מ- alliexpres ב- 50 אחוז הנחה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האחראי על "המשביר" הסביר את זה די מזמן - בלי "מבצעים" ו"הנחות" אנשים פשוט לא באים לקנות בארץ,

ולכן יש מבצעים/הנחות באופן קבוע. בכאילו, יענו.

אנשים, תתעוררו. די, חלאס. כמה אפשר להיות עדר ישראלי מצוי.

אם בא לכם זבל בזול, אני מוכן להביא את שקיות הזבל הנוטפות עם החיתולים, אליכם עד הבית.

להמר על זבל. רק בישראל. :shock:

אני לא יודע מה איתך,לא הכל זבל..ממש לא , ובטח ובטח שבארץ מוכרים את אותו זבל בדיוק פי 10 ומעלה -

לדוג' הזמנתי מאיביי בעבר מחזיק טלפון לרכב,על 3 דולר עד היום טפו טפו עובד מצויין ויציב-

בארץ הוא עולה 70-80 ש"ח... :(

פורסם

+1:

יש אנשים שאם הם לא מרגישים ששילמו הרבה על המוצר אזי הוא זבל- מה שמצחיק הוא שמדובר באותו הזבל מאותו המיפעל בסין שפשוט נימכר ב1000% רווח.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
+1:

יש אנשים שאם הם לא מרגישים ששילמו הרבה על המוצר אזי הוא זבל- מה שמצחיק הוא שמדובר באותו הזבל מאותו המיפעל בסין שפשוט נימכר ב1000% רווח.

+2

מה לעשות,שנים שאנשים מתרגלים לשלם הון על מוצרי ביניים כאלה ואחרים ואז אתה מבין למה על מגן פשוט בקניון תשלם 30 שקל שהוא עולה דולר כולל משלוח +סוכריה :)

פורסם

היום בעידן הCases באיביי והDisputes בפייפל אין שום סיבה לא לקנות מחו"ל ומאיביי הכל, החברות הללו תמיד נוטות לטובת הקונה ועד היום לא היה לי מקרה אחד שבו הייתה בעיה עם המוצר והיא לא נפתרה על הצד הטוב ביותר בשבילי, כולל החלפות ללא תשלום, שליחה של מוצר נוסף, החזר מלא וכו' וכו'.

כיום אני מזמין מאיביי 90% מהדברים שבית גדול של 6 נפשות צריך החל מחלקים למוצרים, ספרים, כלי בית, הכל מהכל, עד שואבים, מכונות תספורת, משקפיים, חלקים לרכב וגם גאדג'טים ופעילויות פנאי ואחרי חישוב אני חוסך מעל 1000 ש"ח בכל חודש רק בפער מחירים ממה שהייתי אמור לשלם בארץ.

וכך אמשיך ואני מקווה שכולם יעשו ככה עד שהחזירות של היבואנים והבזיון הרגולטורי יחזרו לשפיות.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

חוץ מעניין המחיר- יש הרבה דברים קטנים שבשביל ליקנות אותם צריך לבזבז שעות נסיעה/דלק/עמידה בתור שפשוט אפשר להזמין אותם מאייביי ולקבל אותם בתיבת הדואר.

זה לא רק זול למוזר עצמו אלא לכל תהליך הרכישה שצריך לעבור בארץ.

קייסים/זיכרונות פלאש קטנים/ועוד כל מיני שטויות שלא שווה ביכלל לצאת מהבית עבורם :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

רק בשביל לסבר את האוזן, אחי ביקש לקנות שעון של דיזל, אמרתי לו חכה, אני אברר לך באמאזון כולל משלוח עד הבית ומיסים כמה זה יוצא.

הוא בדק ואלו ההצעות, בין 1800-1600.

הזמנתי לו בשישי שבוע שעבר את השעון היום!! השעון הגיע עם שליח עד הבית. יודעים כמה יצא הכל? 969 שקל.

אומנם יש מוצרים שעדיין קשה לקנות אותם כאן כמו סלולרי שזה משהו אחר לחלוטין. וגם בזה לפעמים עדיף יותר לקנות בחו"ל.

פורסם

סליחה שלא הובנתי כראוי.

אני מזמין לא מעט מחו"ל, מוצרים אמיתיים ממוכרים אמיתיים.

התייחסתי באופן פרטני לזבל הסיני הזול ולתגובות הראשונות

של פעירת עיניים בנוגע לחיקויי טלפונים למיניהם. כאילו, רוצים לקנות חיקוי בכוח

ולקוות שאולי הוא יעבוד בכלל.

עם מלא אמונה, מה אני אגיד.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

האמת ישנם חיקויים מצויינים ואכותיים שכמעט לא ניתן להבחין שזה סיני.

אב הם עולים בהתאם- מי שחושב ליקנות S3~4 ב90$-LOL...

• תוכן חדש...