Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

סיאט קורדובה ידנית שנת 2000

ישנה בעיה מסויימת שהחלה כאשר עליתי על אבן בינונית שהייתה במרכז הכביש ולא הצלחתי לברוח ממנה.

היסתכלתי במראה וראיתי אותה מקפצת.

מאותו יום {מיוני} אני מוסיף נוזל דקסרון 3 למיכל של ההגה כוח. {משהו כמו 70-100 CC שמן כל פעם}

אבל משהו מוזר בתיזמון ההוספה

ואני אסביר:

יום שישי מלאתי את המיכל מעבר למקסימום,סגרתי ונסעתי 3 ק"מ.

האוטו נח לו בשבת ואילו במוצ"ש כאשר הנעתי אותו, ישר שמעתי רעש מתכתי כבד, ישר פתחתי מכסה מנוע והוספתי שמן גיר למיכל שהיה ריק מתוכן.

כל השמן נזל על הכביש.

{הבאתי חול וכיסתי השמן בחניה}

מלאתי שמן לא עד המקסימום אלה עד ה4\3 והיום לאחר ניסעה של 80 ק"מ בתוך העיר {המון סיבובים} לא חסר שמן הגה כלל וכלל.

האם תוכלו לכוון אותי לפיתרון הבעיה או שמה עליי להשקיע 1800 שקל לשיפוץ או החלפה של מסרק הגה? {זה מה שנאמר לי שהחלפתי צינור בלם בטסט- שיש לי נזילה מהמסרק הגה}

תודה

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

• תוכן חדש...