Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים ללאון 1.8 TSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי מספר שרשורים בנושא ולא הצלחתי לקבל החלטה.

אני כנראה צריך להחליף צמיגים ללאון 1.8 2011 מה הצמיג הכי מומלץ ?

אני נוסע כ20 אלף ק"מ בשנה ( הולך לרדת השנה ל15 ) .

רוב הנסיעות מנהלתיות לפעמים לוחץ בעליות.

אני מחפש צמיג עם אחיזה טובה לשימוש יום יומי שיחזיק תקופה יפה וייתן גם פן ספורטיבי .

היום יש על הרכב בריזסטון טורנזה מידה 16 ( מקוריים שהותקנו ע"י היצרן ) נראה לי שהם די בסדר, הם החזיקו 60000 ק"מ ונראים במצב טוב ( יש הרבה בשר עליהם ) יבשים במקצת.

הייתי רוכש כאלה חדשים אבל המחיר שלהם די יקר .

קראתי הרבה שממליצים על TOYO R1R הבנתי שמדובר בצמיג ספורטיבי שמחזיק מעט זמן על הרכב ולא נועד לשימוש יום יומי, האם זה המצב ?

מה אתם אומרים ?

פורסם

שלום,

אני מאוד ממליץ לך לנסות את צמיגי ניטו היפנים.אתה יכול לראות אותם וקבל פרטים נוספים על הדגם המתאים לרכב ולנסיעה שלך באחת הפנצריות המורשות ברשימה הבאה. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=502016

פורסם
שלום,

אני מאוד ממליץ לך לנסות את צמיגי ניטו היפנים.אתה יכול לראות אותם וקבל פרטים נוספים על הדגם המתאים לרכב ולנסיעה שלך באחת הפנצריות המורשות ברשימה הבאה. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=502016

כמו שכתבתי אני לא מבין הרבה ולא שמעתי את השם הזה אף פעם כך שלקרוא לא יעזור.

מה מחיר לסט כזה ?

שולח את העצה הזאת לאנשי הפורום, מה דעתכם ?

עוד דבר אחד אני מבקש שהצמיגים יחזיקו שנתיים שלוש כ 30- 40 אלף ק"מ.

פורסם

אני כנראה צריך להחליף צמיגים ללאון 1.8 2011 מה הצמיג הכי מומלץ ?

אין כזה דבר הכי מומלץ, כל אחד והצרכים שלו, במסגרת תקציב מסוים.

לפי התיאור שלך ה-R1R ממש לא בשבילך. הוא קשה, רועש מאוד, אחרי 10,000 ק"מ בערך הוא הרבה פחות אוחז.

כל צמיג מחברה מוכרת יתאים לצרכים שלך. ההבדלים ביניהם בשימוש שלך (ושל 99% מהנהגים) זניחים וכנראה גם לא יורגשו.

החוכמה זה למצוא בזול :wink:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
אין כזה דבר הכי מומלץ, כל אחד והצרכים שלו, במסגרת תקציב מסוים.

לפי התיאור שלך ה-R1R ממש לא בשבילך. הוא קשה, רועש מאוד, אחרי 10,000 ק"מ בערך הוא הרבה פחות אוחז.

כל צמיג מחברה מוכרת יתאים לצרכים שלך. ההבדלים ביניהם בשימוש שלך (ושל 99% מהנהגים) זניחים וכנראה גם לא יורגשו.

החוכמה זה למצוא בזול :wink:

אני מבין אבל איזה צמיג אפשר למצוא שיתאים לא סיני כמובן.

פורסם

יש לך:

פאלקן ZE912, טויו פרוקסס CF2, טויו T1 sport, גודייר אקסלנס, יוקוהמה S DRIVE, דנלופ DZ101 ועוד ועוד...

היוקוהמה והגודייר יהיו טיפונת יקרים יותר, אם שווה לך להוסיף את ההפרש? לדעתי לא.

תמצא פנצ'ריה שתעשה לך מחיר הכי משתלם לאחד מהם, זה לא באמת משנה איזה צמיג תבחר, כנראה שתהיה מרוצה מכל בחירה.

ככה אני תמיד עושה. אני לא ננעל על דגם מסוים. מה שאני מצליח להשיג בזול יותר אני מרכיב.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

קיבלתי הצעה על בריגסטון בדיוק כמו המקורי ER30 במחיר של 400 ש"ח מה דעתכם ?

הצמיג הזה החזיק די הרבה, אחיזה טובה, נוחות סבירה.

פורסם

http://Www.tires4u.co.il

כנראה הכי זול שתמצא. תבדוק שם ותשווה למה שהציעו לך

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

400 זה סביר, תבדוק עוד דגמים.

לפני 5 שעות, green כתב:

• תוכן חדש...