Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נקישות בהגה דוח טסט?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

ברשותי רנו מגאן שנת 2005.

היום להלכתי לעשות לרכב טסט.

התגלה שיש נקישות בהגה.

הלכתי למוסך שאני מכיר ואמר לי שטיפול רק בדיקה ולנסות לכוון את "מסרק" הגה עולה בערך 450 שקל לא כולל מע"מ.

אם זה להחליף את כל החלק בערך 1200.

נאמר לי שזאת מחלה של הרכבים והטסט היה עובר עם ליקוי כזה.

כמה עלות תיקון דבר כזה?

האם היה כדאי לי לחכות חודש ואז לעשות טסט במקום אחר?

תודה.

אני מתכנן לבדוק עוד מספר מקומות.

פורסם
שלום רב.

ברשותי רנו מגאן שנת 2005.

היום להלכתי לעשות לרכב טסט.

התגלה שיש נקישות בהגה.

הלכתי למוסך שאני מכיר ואמר לי שטיפול רק בדיקה ולנסות לכוון את "מסרק" הגה עולה בערך 450 שקל לא כולל מע"מ.

אם זה להחליף את כל החלק בערך 1200.

נאמר לי שזאת מחלה של הרכבים והטסט היה עובר עם ליקוי כזה.

כמה עלות תיקון דבר כזה?

האם היה כדאי לי לחכות חודש ואז לעשות טסט במקום אחר?

תודה.

אני מתכנן לבדוק עוד מספר מקומות.

רעש לא אומר שיש תקלה במסרק אלא חופש מופרז ולכן שאל את המכונאי אם יש חופש לא ואם אין שיכתוב לך בחשבונית שההגה נבדק ונמצא תקין לפי הוראות יצרן ואז אתה תעבור טסט

פורסם

הנקודה היא שהמכונאי אמר לי שרק לפתוח את המסרק הזה ולבדוק חופשיות.

ככה הוא ידע להעריך מה המצב של "המסרק" ולחזק.

השאלה כמה דבר כזה יכול לעלות?

נאמר על ידע המכונאי שעלות בדיקה רק 450 שקל.

פשוט להעריך עלות תיקון.

האם בטסט יכולים לבטל לי את הסעיף של חופש בהגה על פי חוות דעת של המכונאי שרשם בקבלה?

פורסם

אם קיימים חופשים במערכת ההיגוי והמוסך יצליח לבטל חופשים אלה על ידי הבדיקה שיעשה הוא ייכתוב בחשבונית מה תוקן ואם המצב תקין. במכון הטסטים ייבדקו שוב את ההיגוי בפעם השניה שתחזור ואם יימצאו שהכל תקין יעבירו אותך.

• תוכן חדש...