Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פק"ל נגב בחי"ר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התגייסתי לגבעתי ב 22.7 ואנחנו מחכים כבר לנוב' שיגיעו :)

חילקו לנו פק"לים וקיבלתי את הנגב שרציתי עוד לפני הגיוס, שבוע הבא נרד איתו לשבוע שטח להתמקצע במעצורים ובירי, ולזחול למאות מטרים...

מה היו הפק"לים שלכם? לנגביסטים ביניכם יש טיפים להעביר לי?

פורסם

אני התגייסתי ב 1997, הייתי עם פקל ררנ"ט. לא נראה לי שמשתמשים בזה היום. מה שזה היה, היית מתקין על ה M16 שלך כמו מין שושנה קטנה כזו בקצה הקנה, שם מחסנית עם כדורים שרק מייצרים הדף, ללא קליע ועל הקנה היית מלביש כמו מין טיל קטן חלול. אחח.. הזכרונות :)

188166.jpg

פורסם

אוי כמה אני לא סובל את הנשק הזה, יותר מדי בעיות עם ווסתי הלחץ שלו.

טיפ?

כן, לפעמים צריך לדפוק אותו כמה פעמים על איזה סלע כדי לשחרר לו את המעצור, רק תדאג להחזיק אותו חזק כי יש מצב שכשתעזוב את ההדק הוא עוד ימשיך לירות....(סיפור אמיתי).

היה לי כמעט כל פק"ל אפשרי לתקופות קצרות, את התקופות הארוכות יותר ביליתי עם מא"ג (כ-5 חודשים) ו-A3 למשך 8 חודשים.

המא"ג סתם פתח לי את התחת, ה-A3 בא לי בטוב (העביר איתי את כל התקופה שמהפיגוע במלון פארק בנתניה ועד אחרי כל המבצעים שאחריו).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עצה שלי, שים אבן חזקה באפוד.

כפי שנאמר, לפעמים היא נדרשת לשחרור מעצורים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

נגב יופי של נשק. כ״כ הרבה מעצורים ותקלות, שתמיד נתנו לי הזדמנות לירות באוטומט מה-m16 ע״מ לדמות נגב :)

גבעתי כבוד!

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

גבעתי כבוד!

הנגבים בבא"ח עכשיו דנדשים, נגבון קומנדו מהניילונים לפי מה שראיתי. פק"ל כיפי מאוד בתרגילים, אמנם יש מעצורים אבל בסך הכל מאוד נחמד. במסעות אתה תבכה כשתשים עלייך את הכוננות נגב ותצטרך ללכת כמה עשרות קילומטרים.

פורסם

צריך להיות בכושר טוב מאוד כדי לקחת את הפק"ל הזה עם הכוננות שלו, לשמחתי יצא לי להיות איתו גם במסעות וגם מעבר לזה, הרבה יותר טוב מהמאג (גם את החרא הזה נאלצתי לסחוב ולא היה לי כיף בכלל) ונוח ממנו, בזמנו קיבלנו את הנשקים עם ציין ללילה וכוונות מפרולייט ליום, קיבלנו נגב משופר, ואח"כ לקראת הסוף נגבונים שהם נגבים מקוצרים, הם היו חדשים והיו מעולים. קח בחשבון שהנשקים של הבא"ח הם גמורים לעומת הנשקים בגדוד שהם במצב הרבה יותר טוב, ובמידה והמקלען יודע לתפעל את הכלי שלו תזכה להרבה צ'פחות של עבודה טובה, כלי מדהים לטווחים של 350-400, אפשר להוריד איתו מטרות גם בבודדת הוא מדוייק מאוד למקלע.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

תודה רבה למגיבים. הנשק נראה טוב ולא ישן, קיבלנו שפנפן חד עיני, ציין לייזר ומה שצריך, 4 תופים ונקנ"ש :shock:

היה לי שלשום מסע סמל - באמת בלתי נשכח, הוא שבר אותי והיה רגע שירדו לי דמעות, כל המסע בחול של ים וכל ה 12 ק"מ רק ריצה קלה בגלל צמצום פערים ועוד הייתי עם אלונקה על הגב חצי מסע. יש לי סעיף של מיגרנות וזה מפריע לי במסעות אז אני לא יודע אם אני אמשיך, אני אקווה לטוב.

פורסם

מה אתה רציני הפק"ל שלך לעומת שלי ...

אתה יודע איזה קשה זה לזכור כל בוקר את החוגר, דיסקית, תחבושת , ארנק, פטורים, קונדומים ..

הצעירים האלו :-D

בהצלחה גבר , אל תוותר על החלומות שלך !

GSX-R

מיציבישי חמודה שעושה הרבה בעיות אבל אהובה :-D

פורסם
בוגרים? אנחנו דינוזאורים.

אתה סתם מגזים.

אגב, אתה זוכר איך בכניסה לבקו"ם ניסו לשכנע אותנו ללכת לחיל הפרשים? איזה מזל שלא הסכמנו.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תוכן חדש...