Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

XSI בעיה מוזרה בקלאץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה היא שהקלץ לפעמים מפריד לפעמים לא מפריד בכלל

בדקתי אותו בהילוך ראשון / שני עם אמברקס הוא מושך את האוטו

בהילוכים גבוהים 3 4 ו5 האוטו אם מדביקים את הדוושה מטפס בטורים ולא במהירות, עכשיו בדקתי מתחת לרכב יש נזילה בין הגיר למנוע, זה המחזיר שמן שיושב שם בטוח גמור, הרכב עשה קלאץ לפני חודשיים במוסך מורשה של פיזו סיטרואן

מה יכולה להיות הבעיה ואם המחזיר שמן קשור לבעיה

פורסם

הבעיה שלך לא ממש מובנה..

יכול להיות שזה רק לי אבל לפי מספר האנשים שצפו בשרשור ולא הגיבו יכול להיות שהיא באמת לא מובנת.

:?

תנסה בבקשה לנסח מחדש את השאלה והבעיה.

:wink:

תודה.

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם
הבעיה שלך לא ממש מובנה..

יכול להיות שזה רק לי אבל לפי מספר האנשים שצפו בשרשור ולא הגיבו יכול להיות שהיא באמת לא מובנת.

:?

תנסה בבקשה לנסח מחדש את השאלה והבעיה.

:wink:

תודה.

בו תסביר לי מה לא ברור במה שרשמתי????

פורסם

כשמורידים גיר/קלאץ', רצוי להחליף את המחזיר שמן (ממש גרושים). ייתכן שהוא נוזל (אתה אומר אפילו) וכאשר הרכב נמצא במהירות גבוהה (סל"ד גבוה ליתר דיוק) השמן חודר לקלאץ' ולכן הוא מחליק.

מה לעשות?

להחליף מחזיר שמן מה שמצריך פירוק חדש של כל העסק שם.

אצלי ב- 106 גם כן ישנה נזילה קטנה שלא משפיעה על הקלאץ' ולכן אני דוחה את ההחלפה עד ליום בו יהיה צורך בפירוק הגיר (אלא אם כן לא תהיה ברירה).

אצלך המצב אחר כיוון שהקלאץ' חדש וייתכן ולא תצטרך לפרק גיר בשנים הקרובות.

מסקנה - גש למוסך שעשה לך את הקלאץ' ותבדוק אם זאת לא טעות שלהם שלא החליפו את המחזיר שמן.

אני הבנתי את השאלה :wink:

ירון אדרי - 050-6565666

מדריך ומאמן ספורט מוטורי

מנהל מקצועי ספורט מוטורי

• תוכן חדש...