Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד מונדאו 99

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

אני מחפש רכב משפחתי, תקציב עד 15000.

הדרישות שלי: מרווח עם תא מטען סביר לזוג+ילדה.

דלק פחות קריטי. לא נוסע הרבה.

חשוב יותר אמינות בסיסית וחלפים.

ראיתי פורד מונדאו 99 יד ראשונה עם 150000 ק"מ ב7000ש"ח.

האם כדאי לשקול רכב כזה במידה ויש תיעוד על טיפולים וק"מ אמיתי? או שכדאי להתרחק.

יותר מדאיג אותי אם יש לו חלפים ועלויות שלהם.

בברכה

גלעד גייגר

פורסם

אם אתה מעוניין ברכב משפחתי גדול (מנהלים) אז מאזדה 626 תתאים לך בול, זולה לאחזקה, גדולה ואמינה.

אם תלך לכיוון של משפחתית סטנדרטית המלצתי היא כריזמה 99' או אלמרה 99'/00 או סיוויק 98/99 או לאנסר 00/01 הם אחלה רכבים שמשרתים נאמנה את בעליהן וזולות לאחזקה.

בהצלחה.

פורסם

שברולט אלרו, ב 15K אתה יכול לקנות 2002-3.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

הייתי לי כזו מודל 95' עד לפני כשש שנים. אוטו נהדר שמאוד לא הוערך בארץ בזמנו, הגעתי איתו לכ-270 אלף ק"מ ולמרבה ההפתעה ראיתי אותו דוהר מולי לפני כמה חודשים.

מודל 99 הגיעו עם מנוע 2000 סמ"ק (העדיף) בלבד. לדעתי אם הרכב מטופל ושופץ בו גיר (אגב- גיר זהה ל-626) מתישהו זו קניה מצוינת.

החלפים השוטפים זולים יחסית, וההיצע באיביי הבריטי היה בזמנו אינסופי.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

עדכון חברים.

ירדתי מהמונדאו. הבחור לא רציני.

ראיתי הונדה 97, 210000 ק"מ, הבחור רשם 11000 גמיש.

עדיין לא התקשרתי.

השאלה כמה שווה אוטו כזה בפועל? אני יודע שמשפחתומטיות סביב אותה שנה נמכרות ב5-8 אל"ש(יונדאי,בלנו,מיצובישי וכו).

השאלה גם אם אני מוריד אותו ל7+- (מעבר לזה אני לא קונה), איך האחזקה שלה מבחינת חלפים, אמינות?

כמו כן, במידה והונדה לא יהיה רלוונטי, איך מיצובישי לנסר 2001-2002 גם מבחינת אמינות וחלפים?

דלק פחות מטריד אותי...

בברכה

• תוכן חדש...