Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כמובן שהחנייה מסומנת, יש שלט של נכה עם מספר רכב ספציפי, כנראה שאני אבקש מהמהשטרה לאתר את בעל הרכב ולהגיד לו להוזיז אותו איכשהו, אתה יכול לראות לפי התמונה את מצב הרכב

עם כל הכבוד, תתקשר למשטרה ותן לה לבצע את תפקידה.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני הייתי מצלם את זה, מכל כיוון אפשרי, ואז מזמין משטרה שתטפל בזה.

הצילום הוא בשביל תיעוד שתמיד טוב שיש, להזיק זה לא יכול, ולך תדע אם לא תצטרך את זה בעתיד.

פעמיים חונה בחניית נכה? מגיע לו שיסבול. והרבה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

אולי משהוא דפוק אצלי, אבל ניראה לי מוזר עד כדי הזוי שאדם שבאמת תפסו לו את החניה מגיב כך.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם
זה נכתב בציניות נכון?

ל'

ממש לא,

אני לא מבין מה הדילמה פה וזה ממש על גבול ההזוי פעם שנייה שזה קורה שיתקשר למשטרה שתטפל בזה אין פתרונות קסם למצבים האלו.

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם

בכל הפעמים שמישהו חנה לי במקום חניה או אפילו חנה בחלק ממנו, ואני לא אדם נכה חלילה, הרכב שלו נחסם והוא היה צריך לבוא ולחפש אותי.

אין מה לעשות, אנשים פה עושים מה שהם רוצים וזו הדרך היחידה לחנך אותם.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

עם כל הבאסה של הנהג הזה, למה אתה צריך לסבול? יש סיבה שהעירייה נתנה לך את החנייה הזו וזכותך המלאה להשתמש בה. אל תרגיש לא נעים בגלל האגואיסט הזה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

איך שזה נראה הוא מנצל את טוב הלב שלך,פעם אחת הוא חנה וראה שאף אחד לא העיר לו אז הוא מתנחל.

תתקשר למשטרה ושיאתרו את הנבלה הזו.

לא צריך להיות איכפת לך אם הרכב עבר תאונה או לא,עכשיו לך תדע כמה זמן יקח לו לתקן את הרכב,אתה רוצה שהוא יעמיד לך את הרכב בחניה עד שהוא יסדר אותו?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

למה צריך לרחם על בן אדם שלא מרחם על אחרים? באיזו זכות בכלל הוא חונה בחניית נכים שלא מיועדת לו? אני הייתי נכנס בו חזק בקטע של תלונה, זה בכלל לא מוסרי וצודק. ולך תדע גם כמה זמן הרכב הזה יהיה שם.

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

פורסם
דור, אם החניה רשומה בטאבו, אתה יכול לקרוא למשטרה (מש"ק של השכונה), ולתת לו אזהרה\תלונה מה שבא לך.

החניה רשומה בטאבו.

אבל לא צריך משטרה. הבנאדם ירצה לצאת ויתקע ויתחיל לחפש למי שייך הרכב. פעם הבאה הוא יחשוב מיליון פעמים אם להחנות לי בחניה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

יש לי שאלה מזווית קצת שונה. ברחוב שלי יש חניית נכה שרשומה עבור רכב מסויים, רק שכבר למעלה משנתיים איש לא החנה בה והיא תמיד עומדת ריקה. בהתחשב במצוקת החניה התמידית, למי אפשר לפנות כדי לבדוק את הנושא?

פורסם
יש לי שאלה מזווית קצת שונה. ברחוב שלי יש חניית נכה שרשומה עבור רכב מסויים, רק שכבר למעלה משנתיים איש לא החנה בה והיא תמיד עומדת ריקה. בהתחשב במצוקת החניה התמידית, למי אפשר לפנות כדי לבדוק את הנושא?

יש מצב שהרחוב הזה, זה רחוב עמישב בת"א?

אין צורך בחתימה....

פורסם

לא, אני מירושלים, אבל נראה שלשריין לעצמך חנייה פרטית באמצע הרחוב ולהיעלם הפך לדבר נפוץ.

ליאור קלה, אין לי מושג מי זה השכן, כנראה עבר דירה מזמן והשאיר את החנייה על שמו.

• תוכן חדש...