Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מציע לך לראות את כל הסרטונים שפירסמתי כאן על איך עושים פוליש + הסברים כדי שלא תעשה נזק. לפני פוליש צריך לדעת את הדברים הבאים:

1. אילו חומרים לקנות, פוליש גס או עדין

2. מה מצב הצבע (או הלכה) על הרכב, האם יש הרבה שריטות או SWIRLS

3. כיצד לעבוד עם מכונת פוליש

4. כמה לחץ להפעיל על מכונת הפוליש ובאיזו טכניקה לעבוד

5. האם שכבת הלכה ברכבך "קשה" או "רכה". למשלף ברכבים יפניים בד"כ השכבה רכה, בגרמניים, קשה.

פורסם

אני אישית כבר ראיתי את הסרטונים שלו וגם חפרתי בכול בלטה בפורומים פה ובחו"ל עד שכבר בא לי להקיא .

אני גם רוצה לעשות דיטיילינג , ואני לא יודע מה עוצר אותי ?:|

פורסם

מה עוצר אותך באמת ? אפילו מכונה יש לך, אם אתה עדיין לא בטוח גש לפירוקיה הקרובה קח כמה חתיכות פח (עדיף שיהיה במצב טוב אבל עם סוורלים (כדי שתוכל לוודא שהעבודה נכונה וטובה).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
מה עוצר אותך באמת ? אפילו מכונה יש לך, אם אתה עדיין לא בטוח גש לפירוקיה הקרובה קח כמה חתיכות פח (עדיף שיהיה במצב טוב אבל עם סוורלים (כדי שתוכל לוודא שהעבודה נכונה וטובה).

אחד פה אמר לי איפה אפשר למצוא חלקי פח :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=4028418#post4028418

אבא שלי אמר שאני אתאמן על הרכב שלו (יותר נכון על הבגאז' ) .

בהתחלה כשנכנסתי עם המכונת פוליש הוא לא האמין למראה עיניו , אשכרה מכונת פוליש :lol: .

נראה לי שמה שעוצר אותי זה שאני אצטרך לעשות את הרכב בחלקים וזה ייקח ימים .

כול חלק יצטרך לקבל :

קומפאונד +אולטימייט פוליש + Black light+ v7 .

כמובן שלפני כול זה^ , אני אעשה פלסטלינה .

פורסם

אם אני יעשה פוליש אני יעשה ידני כי אין לי מכונה וכסף למכונה ,והרכב שלי תוצרת בלגיה אז אין לי מושג אם הלכה קשה או רכה.

פורד מונדיאו בורח מהטראומה של הפונטו הקסם שבמכוניות!!!

פורד פוקוס מנוע 2.0 אוטו מצויין חלום של אוטו!!!

אני החלטתי פורד זה הרכב שילוו אותי כל החיים!!!

• תוכן חדש...