Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא!

(בלי קשר לזה שזה רק צימחוני).

למה לא?

דווקא מסעדה צמחונית נחמדה מאד.

הקינוחים - סוף הדרך (אני מדבר על אלה שנמכרים בדוכן בסוף המסעדה).

באמת למה לא?

גילוי נאות (?): הפעם האחרונה שלי שם היתה לפני כ 4 שנים.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

אם מחפשים את החויה ההודית / אוכל הודי אז המקום בסדר.

הטעמים החדשים האלו, גם אם הם של אוכל צמחוני לא מובנים מאליו עבור בישול של אף עדה אחרת.

בקרתי שם בשבוע שעבר - לא התעלפתי.

מצד שני, אחרי שזוגתי בתקופה האחרונה (רק 14 שנה) היא ממוצא הודי הסטנדרטים קצת שונים.

במקרה הזה - אני אישית מעדיף לאכול בבית :wink: .

לגבי מתוקים, זה דווקא יתרון של המסעדה הזאת - ניתן לקנות שם כמעט הכל בחנות שלהם.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

אכלתי הרבה פעמים באינדירה.

גם הם לא אחידים, לפעמים מקבלים את האוכל קר, לפעמים מנות מסויימות מגיעות שכולם סיימו לאכול.

לאחרונה הייתה עוד עליית מחירים.

סה"כ האוכל טעים. אבל המחיר לא בטוח מצדיק.

פורסם

אני לא מבין למה אתם פוסלים את טנדורי על הסף, באמת שאין שום סיבה, בטח לא כשכמעט כל הזמן יש באתר כזה או אחר קופונים של 50%.

ארוחת ערב מלאה ב 75 ש"ח ועיסקית בופה צהריים ב 35 זה כלום כסף.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

קיבלתי בסניף הרצליה בעסקית קבב סופרמרקט קר חתוך לחתיכות עם קטשופ למעלה בתור קשמירי קופטה. מבחינתי המקום נשרף.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אני מכיר את טנדורי הרצליה מאז סוף שנות ה-90. בעבר הרחוק האוכל היה אקזוטי, טעים, חריף ביותר (הסתובבו מלצרים שהיו ממלאים את הכוס במים בשנייה שהנחת אותה על השולחן, ומסיבה טובה...). היום, האוכל עייף, מתובל הרבה פחות (עד כדי תפל), נותן הרגשה לא טרייה ופשוט לא טעימה. הארוחה כנראה הותאמה לקהל הישראלי של "ארוחה עסקית", וחבל שכך.

:turn-l:
פורסם
אכלתי הרבה פעמים באינדירה.

גם הם לא אחידים, לפעמים מקבלים את האוכל קר, לפעמים מנות מסויימות מגיעות שכולם סיימו לאכול.

בטוח שזה לא חלק מהקטע?

נשמע אותנטי לחלוטין.

מה חתימה? תתפשטי!

• תוכן חדש...