Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט ספארק חדשה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הערת אגב על הספארק החדשה;

יש לה חלון חשמלי לנהג בלבד. לא 2 ולא 4.

מה זה ? בדיחה חדשה ? חלון חשמלי 1 ?

עדיף לא היו שמים חלונות חשמל כלל ... ואם מדברים על מנועי 1000 , ללא טורבו , אז הסיאט MII היא מס" 1 כאן . ובמחיר המבצע שהיה כאן {56000 על כביש כולל } היא התמורה הטובה ביותר מכל הבחינות , תאוצה וזריזות , מזגן , מע "סטריאו ,נוחות וישיבה , היגוי , יציבות , בטיחות שזה כולל מע" לייזר STOP MII , מנוע כמעט אינו רועד ועוד הרבה יתרונות על רכבי 1000 האחרים . נכון . היא רק 3 דלתות , אבל היא רחבה מאוד בפנים ויש לה תא מטען גדול .

כמעט כל אחד שנסע על רכבים אחרים עם 3 ציל" מנוע 1000 ויש לו תקציב , ונסע על ה MII הזמין את הרכב הזה , כולל אותנו .

זה הרכב השני במשפחה ואין לו רגשי נחיתות אפילו מול הפיאסטה -2013 שלי . מיכל הדלק שלה קטן , מחוג הדלק בקושי זז , תעשו את החשבון שלכם ...

פורסם

טכנית יש 5 למרות שאני לא מעז להשיב שם 3 מבוגרים ....

האבולוציה שלי:

Polo GTI 2013 -> Peugeot 208 GTi 2016 Manual

Mazda 3 2012 -> Seat Leon FR DSG 2010 -> Chevrolet Spark 2013

Peugeot 309 Manual 1991 -> Toyota Corolla (1992) automatic -> Mazda 3 2009

פורסם

לדעתי אמור להספיק אם מדובר ברכב עירוני בלבד ובעיר לא כמו חיפה (שופעת עליות).

לדעתי עם רגל לא כבדה על הדוושה והעברת הילוכים למעלה אפשר יהיה להוציא נתון מצויין לדלק ברכב הזה 1.0.

בכל אופן נסה נסיעת מבחן. בתוך 25 דקות תוכל באמת להבין האם אתה והרכב מתחברים.

פורסם
כבעלים של ספארק 1.2 מעל חצי שנה ועם יותר מ 15K אני יכול לציין כמה דברים.

1. הגרסאות החדשות 2013+ שונות לגמרי מהגרסאות של לפני (וזה בא לידיי ביטוי בשקט, איבזור, התנהגות וכו')

2. לגבי הנסיעה בעיר וצריכת הדלק, לדעתי זהו הצד החלש שלה, שכן בעיר יחסית למיני הרכב דיי בזבזני (אני מאמין שהצריכה הריאלית היא 1/12-13 גג).

3. לא ייצא לי לנסוע ב 1.0, אבל אני חושב ששווה לעשות נסיעת מבחן.

4. לאחר שעבתי בזמנו על כל מכוניות המיני, לדעתי זוהי המכונית הטובה ביותר מכל הבחינות וכמובן שהעדיפה ביותר, בעיקר בגלל

איכות השירות (לפחות בסניף כפר סבא) ובגלל העלות תועלת של הרכב.

אם יש עוד שאלות אשמח לענות.

עריכה:

ועוד משהו מי שאומר שהרכב לא סוחב, כנראה לא יודע לנהוג, חרשתי את הארץ מהצפון ועד דרום (אילת) ולא נתקלתי במצב אני לא מצליח לעלות עליה בצורה סבירה 90-100 (כולל העליות של אילת).

להגיד שהספארק טובה יותר מהפיקנטו, זו הזיה. מדובר ברכב סביר שלא נותן תמורה לתוספת הנפח ואבזור אף פעם לא עשה לי את זה. אני חושב שהתכוונת לעליות מים המלח צפונה (אין עליות לאילת).

• תוכן חדש...