Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

1. רציתי לדעת האם המסקנה שלי הגיונית. לפני כ 500 ק"מ עבר הרכב טיפול במוסך ומלאו לו 4 ליטר שמן במקום 3.5 (עפ"י הוראות יצרן) שאבתי מהמנוע חצי ליטר וכרגע הכמות תקינה. לאחרונה הופיעו בעיות שהמנוע כבה בסרק לאחר חיפוש בפורום יתכן ומדובר בבית מצערת.

יכול להיות שבגלל שמלאו 4 ליטר הגיע שמן למצערת דרך נשם מנוע ולכלך אותה? חשוב לציין שעל בית המצערת יש שמן ולא מדובר בנזילה מאטם בית שסתומים.

2. האם אני יכול לקנות טבעת אטימה חדשה, לנתק פלוס ומינוס של המצבר, לנקות את המצערת ללא הזזת הפרפר והרכבה מחדש האם גם אז יידרש כיול?

3. בתחילת נסיעה כשהמנוע קר ורק כאשר אני מפעיל מזגן יש רעש חריקה מחגורת אביזרים החגורה במצב טוב ללא סדקים ועדיין לוגו החברה מודפס עליה. האם מתיחה של החגורה תסייע או שמדובר בפולי מדחס?

4. הקלאץ': כאשר אני לוחץ על הקלאץ' הוא מפריד היטב ואין בעיה לשלב הילוכים אך כאשר אני עוזב את הדוושה באטיות אני מרגיש מכה קטנה כאילו שאני זורק קלאץ' רק כאשר אני מרים את הרגל ממש ממש לאט הכל עובר חלק. לטענת המוכר הוחלף קלאץ' לא מזמן.

תודה מראש.

ניר

Skoda Felicia 1.6 M.P.I 2000

פורסם
שלום.

1. רציתי לדעת האם המסקנה שלי הגיונית. לפני כ 500 ק"מ עבר הרכב טיפול במוסך ומלאו לו 4 ליטר שמן במקום 3.5 (עפ"י הוראות יצרן) שאבתי מהמנוע חצי ליטר וכרגע הכמות תקינה. לאחרונה הופיעו בעיות שהמנוע כבה בסרק לאחר חיפוש בפורום יתכן ומדובר בבית מצערת.

יכול להיות שבגלל שמלאו 4 ליטר הגיע שמן למצערת דרך נשם מנוע ולכלך אותה? חשוב לציין שעל בית המצערת יש שמן ולא מדובר בנזילה מאטם בית שסתומים. - בגלל שמילאו 0.5 ליטר או אפילו 1 ליטר יותר מהמקסימום שמן לא יגיע למצערת.

2. האם אני יכול לקנות טבעת אטימה חדשה, לנתק פלוס ומינוס של המצבר, לנקות את המצערת ללא הזזת הפרפר והרכבה מחדש האם גם אז יידרש כיול? - חייבים לבצע כיול מחדש לאחר ניקוי המצערת. לכלוך במצערת שווה ערך למעצור מכני ולכן חייבים לבצע כיול מחדש של המצערת.

ניר

כתבתי לך כבר בהודעה הקודמת שאתה יורה באוויר. ללא סריקת תקלות בעזרת סורק ייעודי אין לך מה לגעת במצערת או בשאר מכלולי הרכב הקשורים למחשב הרכב.

איזה כייף לי :)

פורסם

הכוונה שלי הייתה שאדי שמן הגיעו למצערת.

כנראה שאין דרך לחמוק מלחבר את הרכב לסורק תקלות.

אני יעשה זאת בימים הקרובים.

מה לגבי הקלאץ' והפולי מדחס מה דעתך?

Skoda Felicia 1.6 M.P.I 2000

• תוכן חדש...