Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסוללה שמונפקת ביחד עם המכשיר (או המצבר המקורי של האוטו) תמיד תחזיק יותר זמן מהסוללה שאשים בפעם השנייה, למרות שהיא בדיוק בדיוק אותו הדבר.

למה?

או שרק נידמה לי?

הירהורים לפני יום הכיפור :hihi:

פורסם

לגבי סוללה שקונים עם מכשיר, מסכים. אני חושב שזה בגלל שבדר"כ שקונים סוללה נוספת קונים תחליפית או מזוייפת (לא בכוונה).

בנוסף בדר"כ המכשיר כבר "זקן" וייתכן שיש מגעים ו/או קצרים אשר גורמים להתפרקות מהירה יותר של הסוללה.

לגבי מצבר ברכב, לא נתקלתי בזה, ובממוצע כל מצבר החזיק לי אותו מספר שנים, ייתכן שהדבר נובע מכך שאנשים לא מקפידים לקנות מצבר מתאים וקונים מצבר "חלש" מדיי לרכבם.

פורסם

במכשירים אלקטרוניים ישנו בקר טעינה שמכוייל לעבוד עם סוג סוללה מסויים ועובד איתו הכי טוב. במכוניות אין חיה כזאת. יש מצברים שבהחלט יותר טובים ממקוריים.

פורסם
במכשירים אלקטרוניים ישנו בקר טעינה שמכוייל לעבוד עם סוג סוללה מסויים ועובד איתו הכי טוב. במכוניות אין חיה כזאת. יש מצברים שבהחלט יותר טובים ממקוריים.

אתה לגמרי צודק, ועדיין המצברים השיאנים במכוניות היו אצלי המקוריים:

באודי שהייתה לי המצבר המקורי החזיק 5.5 שנים והיה האלוף עד לאותו הרגע.

ה- IS חוגגת השבוע שבע עם מצבר מקורי ( :shock: ), אגב המצבר עדיין מקורי גם ב- IS של חבר שעלתה על הכביש באותו היום.

פורסם

זה תלוי בסוג המצבר.

בצורת השימוש (פריקות דחופות / תקלות / זליגות חשמל ברכב)

והיה לי מצבר בן 9 + מסוג אופטימה צהוב. שהוחלף בגלל שבר בחיבור ולא בגל תקלה במצבר עצמו.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

כנראה שיצרן המצברים מספק מצברים יותר איכותים ליצרן הרכב, גם אם על הניר הם דומים למצבר הaftermarket.

בקורולה תוצרת טורקיה, המצבר המקורי היה תוצרת MEGA טורקיה( של 40AH בלבד), והחזיק כ 4.5 שנים. ביום יום לא הייתי נוגע במצבר טורקי.

יהודה

• תוכן חדש...