Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ומה אני אגיד? אני גר ברחוב עם ירידה שכל ילדי השכונה והשכונות מסביב בדרך כלל באים לכאן ביום כיפור

שנה שעברה מצאתי חנייה באחד הרחובות הצדדים (שהוא גם רחוב ללא מוצא) והייתי יכול להיות רגוע, מקווה שאמצא שם חנייה גם השנה

בהצלחה לכולם בשמירה על האוטו :wink:

Instagram:

VWPolo6R

פורסם

לפני כמה שנים כבר קרה המקרה הבא:

כול שנה נהיה לי נזק לרכב גם עם הילד ניכנס באוטו האימא ואבא של אותו ילד שאיתו לא אומרים כלום,

לפני בערך 3 שנים שברו לי את המראה והאבא קיפל לי את המראה , השכן שלי ראה מי זה , הלכתי לאבא אחרי כיפור הוא אמר שזה לא הבן שלו זה החבר של הבן שלו , בקיצור ביקשתי כסף והוא לא נתן והתחמק , והתלהם ואיים, נתתי לזמן לעבור , גיליתי איפה האבא גר , ב2 וחצי בלילה הלכתי עם חבר , ועשיתי לו חור בצורת כוס בבלוק מנוע איפה שהשמן עם מברגת אימפקט ניטענת.

הוא הגיש נגדי תלונה , אבל זה לא משנה , הוא הבין את הלקח.

אני פשוט מבקש מאחד השכנים להחנות בחניה הביתית שלו

וגם אחד השכנים שלי שניכנסו לו בדלת של הגי׳פ מפזר בכניסה לרחוב וביציאה נעצים, ואז שעה לפני יצאת הצום מטאטא אותם ושומר לשנה הבא ככה תענוג, הוא שומע את הילדים צועקים פאנצ'ר, יש פה מסמרים , קצת אכזרי ,חחחחח, אבל זה פתר לו את הבעיה .

רק שתדע שאני דיטיילינגר

דיטיילינג + דיטיילר = דיטיילינגר :vamp:

פורסם

גיליתי איפה האבא גר , ב2 וחצי בלילה הלכתי עם חבר , ועשיתי לו חור בצורת כוס בבלוק מנוע איפה שהשמן עם מברגת אימפקט ניטענת.

וגם אחד השכנים שלי שניכנסו לו בדלת של הגי׳פ מפזר בכניסה לרחוב וביציאה נעצים, ואז שעה לפני יצאת הצום מטאטא אותם ושומר לשנה הבא ככה תענוג, הוא שומע את הילדים צועקים פאנצ'ר, יש פה מסמרים , קצת אכזרי ,חחחחח, אבל זה פתר לו את הבעיה .

איפה אתה גר לעזאזל?

:roflmao::lol::roflmao:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
איפה אתה גר לעזאזל?

:roflmao::lol::roflmao:

אני גר באזור לא טוב, אזור של פרא אדם , יותר גרוע מחיות דינוזאורים, שהמטרה ברחוב זה רק להביא 24/7 ילדים ,נוסף לכל כולם הנשים בהריון עם 100 ילדים , לא זה לא אזור חרדי , לא משתלטים על הילדים , מתלוננים על כסף וממשיכים להביא ילדים , כנראה , שלא שמעו על אמצעי מניעה .

נוסף לכל, בכיפור יהיה שרב

cdjmoyhdnlot.jpg

רק שתדע שאני דיטיילינגר

דיטיילינג + דיטיילר = דיטיילינגר :vamp:

• תוכן חדש...