Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים. המקרה שלי מתחיל כבר לייאש...

מגאן 2007, מידי פעם מסרבת להניע. רושם במסך CARD READER FAULT.

יש לי כבר מסקנה אחת ברורה - הבעיה היא לא בכרטיס אלא בקריאה שלו. ברור לי שכאשר הרכב לא מניע זה בגלל שהקורא לא עובד. השאלה היא למה הוא לא עובד? ברנו ראשל"צ ניתקו את הקודן אך הבעיה חזרה.

הבעיה הכי גדולה היא שרוב הזמן הכל בסדר ואז המוסך לא יכול לזהות את הבעיה. וכאשר אין התנעה - או שעד שיגיעו לגרור זה שוב יניע או שכפי שכבר קרה - כשבאו לגרור ולא הניע- לא יכלו לגרור כי כל עוד האוטו לא מונע - ההגה נעול. אז איך רנו תראה מוסך?!

יש למישהו רעיון איך ניתן במצב הנוכחי לזהות את הבעיה? אולי איזה מקצוען מומלץ? או כל רעיון אחר?!

פורסם

קראתי פעם איפה שהוא, שניתוק הקורא מהקונקטור שלו פתר את הבעיה. לפעמיים מגע רופף. תפרק את הפלסטיקה של הרדיו וידית ההילוכים ותנתק את קורא הכרטיס ותחבר שוב.

פורסם

דווקא לא מפחיד, הכל אמונות טפלות ;-)

יצא לי לפרק את זה אצלי בסניק. שום דבר לא קרה, חיברתי והרכב נוסע עד היום.

פורסם

תוכל קצת לפרט - איזה חיבור בדיוק צריך לנתק ולחבר? החיבור בקורא עצמו או משהו בדרך? שמתי לב שיש חוט אחד,מבין כמה חוטים, שנראה שחיברו אותו למשהו בדרך.

פורסם

אם אני זוכר נכון, הקודן מחובר לשם.

אין כלכך מה לפרט.

החיבור נימצא בדיוק מאחורי קורא הכרטיס.

בסה"כ חיבור "שקע/תקע"

לנתק( להמתין מספר שניות) ולחבר

פורסם

אצלי בסניק אני רואה את ההודעה הזו כשאני מכניס את הכרטיס אבל לא מפעיל את הקודן - מה שגורם לי לחשוב שהקודן מחובר בצורה כזו שעד להקשת הקוד הקורא מנותק חלקית. כיון שאצלך ניתקו את הקודן, אבל הבעיה מופיעה ונעלמת, יתכן ולא ביצעו את הניתוק כמו שצריך או שבמהלך הניתוק השאירו שם איזשהו חוט רופף, כך שלפעמים יש מגע ולפעמים אין.

מעבר לזה, לפי מה שקראתי לפני שקניתי את הסניק, יש מפעם לפעם בעיות בקוראי הכרטיסים האלו, כך שיכול להיות שהחלפת קורא תפתור את הבעיה.

פורסם

האם יש לך כרטיס ספייר והאם ניסית לעבוד איתו?

יש תקלה מוכרת שההלחמה של אחד או כמה "רגליים" מתנתקות בתוך הכרטיס ואז הכרטיס לא מזוהה.

יכול להיות שאצלך זה מגע רופף...

פורסם
האם יש לך כרטיס ספייר והאם ניסית לעבוד איתו?

יש תקלה מוכרת שההלחמה של אחד או כמה "רגליים" מתנתקות בתוך הכרטיס ואז הכרטיס לא מזוהה.

יכול להיות שאצלך זה מגע רופף...

תודה לכולם. הכיוון מחשבה שלי זה שמדובר בקורא בעייתי או שביטול הקודן לא נעשה בצורה מושלמת. באשר להצעה של אסף, חד משמעית אין מדובר בבעיה בכרטיס עצמו, יש לי ספייר, אבל אני בטוח שלא הכרטיסים זו הבעיה, שכן , כאשר הכרטיס לא הוכנס/לא נקרא כמו שצריך - ישנה הודעה אחרת, בנוסף, עם פתיחת דלת הנהג, כאשר הכל תקין, נדלק אור סביב פתח הכנסת הכרטיס - ובאותם פעמים שהרכב לא מניע - האור הזה לא נדלק. כלומר, עם פתיחת הדלת אני כבר יודע אם אסע היום או לא, עוד לפני שהוצאתי בכלל את הכרטיס מהכיס...

כנראה שאשים את הרכב במוסך, עד שיתפסו את הבעיה בזמן אמת... אלא אם ימצא פתרון אחר.

פורסם

לדעתי האבחנה שלך שתאורת שקע הכרטיס לא פועלת בפתיחת הדלת אמורה להוביל די בקלות לסיבת התקלה. מציע להכניס את הרכב למורשה שמכירים את מ. החשמל המקורית ובודאי התקנות מקומיות שגורמות ללא מעט צרות. בסופו של ענין עדכן אותנו על התקלה שאותרה.

• תוכן חדש...