Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז שלא תדמיין - זו אחת החנויות הנחשבות והגדולות בארץ.

העגלה היא ביביזן זן בשיתוף עם רקארו.

אני לא מעודכן במחיר הסופי כי בסוף זו היתה מתנה מההורים שלי.

אל תתפוס אותי במילה - סביבות 5.5 כולל עגלה (טיולון) , אמבטיה , סלקל , בסיס איזופיקס ועוד כל מני פיצ'יפקס.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לגבי בגדים - http://www.childrensplace.com/

תחכה לקופונים של משלוח חינם ויש להם דברים מדהימים במחירים מעולים.

בנוסף הם כבר מחשבים עמילות מכס והמשלוח הוא עד הבית.

ליבו, איפה היית כל חיי?

אתר מעולה!

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• אחראי פורום
פורסם
המון המון המון תודה לכולם על העצות המעולות, אני בהחלט אשב ואתחיל לעשות שיעורי בית

(מאישתי כבר חטפתי על הראש כשהצעתי את החנות בירכא (היא מדמיינת שוק בכפר קאסם))

ליביו - איזו עגלה קנית ? (דגם וכו') וכמה עלתה לך ?

בשביל הספורט תראה לה את הפייסבוק והאתר שלהם.

קנינו שם חדר שלם ואת רוב האביזרים הנלווים בקצת יותר מ-3000 ₪ (לא כולל עגלה). שלא לדבר על השירות המעולה.

מוצרים איכותיים שהיום ממתינים למס' 2 שכבר הגיע לנמל ומחכה לשחרור במכס.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
לגבי בגדים - http://www.childrensplace.com/

תחכה לקופונים של משלוח חינם ויש להם דברים מדהימים במחירים מעולים.

בנוסף הם כבר מחשבים עמילות מכס והמשלוח הוא עד הבית.

תודה רבה, אתר מעולה.

איך איכות המוצרים שלהם?

מה עושים אם המשלוח הגיע אבל המידה לא מתאימה?

פורסם

עדיין לא ענית לי, מה הולך לקרות עם האופנוע? אתה רוצה שאני אטפל לך בו? הטיפול כולל לקיחתו החוצה לטיול, שטיפה ואפילו החלפת צמיגים עליי.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

המליצו פה על בייבי ג'וגר אכן עגלה טובה מתקפלת בקלות ומתפקדת מצוין גם בתור stroller. הרשו להמליץ עד דגם ה GT עם כל אותם התכונות+ פלוס גלגלים מעט גדולים יותר עם צמיגים שמנים לעבירות מדרכות טובה יותר ונוחות מוגברת גם למי שדוחף וגם למי שיושב .

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
עדיין לא ענית לי, מה הולך לקרות עם האופנוע? אתה רוצה שאני אטפל לך בו? הטיפול כולל לקיחתו החוצה לטיול, שטיפה ואפילו החלפת צמיגים עליי.

אני אתוודה .. האופנוע בתמונה כבר נמכר לפני שנה :( (עזוב אותך ג'יקסר הם עגלות, לא משתווה בגרם לימאהה שהיה לי לפניו)

אני כרגע על JOYMAX 250 (מרגיש מסורס) - אבל בכל מקרה גם אם היה (ואולי עוד יהיה R1 ..) אופנוע - הוא היה לוקח אותי יום יום לעבודה, בעוד אישתי והקטנצ'יק באוטו שלקחתי מהעבודה לצורך המשימה (בטיחותי, עם 6 כריות אוויר, וכל הפינוקים - וכמובן דלק חינם)

פורסם

אההה, מכרת את הגי'סקר והפכת לאבא טרי ועכשיו אתה על ג'וי מקס?

מצטער לומר לך ידידי אבל YOU CAN KISS THEM GOODBYE.

אני לא רוצה להכפיש את שמה של ימאהה ברבים שהרי זה שירשור על עגלות לתינוקות ולא עגלות למבוגרים. יהממה הם עגלות לעומת הג'יקסרים.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

Kreios - איכות המוצרים טובה מאוד - כל מה שהזמנו היה פיקס.

לגבי מידות - לרוב את מה שהיינו צריכים מיידית קנינו / קיבלנו ירושות ואז היה לנו קצת "אורח רוח" להזמין לעוד חודשיים שלושה אז לא נתקלנו בבעיה שהמידה לא טובה.

כבר הזמנו הכל מהכל , גרביים , חולצות , מכנסיים , מעילים , כובעים , משקפיים - כל הדברים היו סופר זולים ובאיכות לא רעה בכלל.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ליביו - איזו עגלה קנית ? (דגם וכו') וכמה עלתה לך ?

אם לא אכפת לך לרכוש יד שניה (במצב 90% חדש) יש מצב שהעגלה שיש לי למכירה תעניין אותך- עגלה של צ׳יקו, הדגם נקרא Living trio ויש לו גם טיולון, אמבטיה וסלקל, הכל באמת במצב חדש, נקי ושמור.

קניתי לפני 3 שנים בסכום המקביל ל-7000 שקלים, מוכן למכור גם ב-2500 שקלים, כמובן שמפאת מיקומי יהיה דמי משלוח אבל אם אין לחץ אפשר לעשות משלוח ימי שלוקח כחודש ומאוד זול.

אם מעניין- שלח הודעה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עדכון קטן למי שזה מעניין אותו:

לאחר בדיקה ב - מוצצים, דוקטור בייבי, ושילב

הסתכמה הרשימה הארוכה שלנו לעלות של 12,970 שהזול מכולם הוא מוצצים - אבל ...

אז הגעתי לחנות שנקראת "תינוקות זה אנחנו" (או babysrus )

על השירות הנפלא שקיבלתי אני יכול לכתוב הרבה - אבל רק אומר שהיה חוויה מדהימה, והבעלים של החנות עם 30 שנה בתחום נתן לנו תשובה לכל שאלה, והסבר מעולה.

לאחר כל החישובים, ואחרי כל המתנות שקיבלנו (עוד זוג בקבוקי טומי טיפי, קרם כלשהו שאני לא זוכר, מוצצים של טומי טיפי וכו') - החשבון הראה 7920 ש"ח לאותה חבילה בדיוק.

כן חברים - הבדל של 5000 ש"ח בין מוצצים (הכי זולה) לבין BABYSRUS

http://www.babysrus.co.il/

ממש טירוף :)

אז תודה לכולכם על ההמלצות - העגלה שבחרנו מפאת תקציב-שימוש וכו' היא SOLA של MAMAS AND PAPAS

וסלקל עם חיבור ISOFIX של BESAFE

ולפי הקריאה באינטרנט עשיתי בחירה טובה :)

ועוד עדכון קטן לחברים שהתענינו לגבי האופנוע - קיבלתי אישור לרכוש שוב אופנוע :) כנראה ירכש אחרי החורף, כנראה R1 :)

אני חושב שלאישתי מגיע מדליה. :)

• תוכן חדש...