Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בשעה טובה נודע לי שיש לי בן, ואפשר להתחיל לבדוק מחירים ולתכנן את הגעתו של יורש העצר :)

אז אחרי שאני כבר שבוע מחפש וחוקר, כבר יצאתי מאוד מבולבל..

מיטה ? או עריסה? או משולב ?

שידה ? שידת החתלה ? מה בכלל ההבדל ?

איפה קונים ?

יש לי רשימה ענקית של מה שצריך - אבל אין לי מושג איפה קונים (בזול .. בזול ..)

אשמח להמלצות מהורים טריים (וכאלו שהם גם וול דאן) שרכשו לא מזמן חדר תינוקות, ועגלה, וכו'

ויכולים להמליץ על מקום וכמובן מחירים ..

תודה לכולם :)

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בהתחלה אתה צריך עריסה - אפשר להשכיר מכל חנות של תינוקות כמו מוצצים או אפילו יד שרה.

אחד כך מיטת תינוק עם סורגים וכשמתחיל לצאת ממנה לבד עוברים למיטת נוער/רגילה.

להחתיל את התינוק אתה יכול על כל דבר, אפילו מיטה, אבל כדי שלא יישבר לך הגב רצוי משהו גבוה ותקני כמו שידת החתלה, אחרי שמפסיקים להחתיל אפשר להשתמש בה כשידה רגילה או להעיף לטובת ארון.

בזול תחפש באתר אגורה (אלו דברים שדי מהר לא צריך אותם) או בחנויות מתמחות כמו מוצצים (שם אני קונה).

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

קודם כל בשעה טובה.

עריסת תינוק אני ממליץ לשכור. עולה 30-40 שקל ברוב הרשתות(חוץ משילב השודדים)

תקנו מיטת תינוק רגילה, ממליץ על צבע ניטרלי לילדים הבאים.

שידת החתלה זה כדאי, כי זה נוח מבחינת גובה ואכסון של דברים לתינוק. לא חייבים את התוספת

המכוערת ששמים למעלה, וגם עולה עוד כסף. ממליץ על רוחב של 120 ולא על הצרות יותר.

אם אתה מהצפון אז באיזור הצ׳ק פוסט יש כמה חנויות עם מחירים טובים, וכמובן מרכז ענק

בירכא, שמהווה תחרות חזקה, ולכן כל האיזור מאופין במחירים זולים מהמרכז.

באיזור המרכז רשת מוצצים היא זולה יחסית. יש עוד מקום בתקווה שנקרא כלבו סימה.

כמובן ששם צריך יותר סבלנות, אבל בעל המקום נקרא ניסו, והוא אחלה גבר, ומבין עניין.

אם תקנה ממנו הרבה דברים הוא יודע לבוא לקראת ולעשות הנחות.

פורסם

קודם כל מזל טוב,

תתחיל עם לראות מה ניתן לשנורר. חבל לקנות מיטת תינוק אם אפשר לקחת ממישהו שסיים להשתמש בה (אצלי שתי הבנות סירבו לישון בה וישנו בלול בסלון).

שידת החתלה זה נוח כשידה אבל לחתל עליה לא חיתלנו אף פעם (על המיטה שלנו/שטיח).

עגלה צריכה להיות נוחה לקיפול והעמסה ונוחה לתינוק. גלגלים גדולים זה יתרון לעבירות ולגיהוץ מפגעים בדרך.

גם בגדים מה שניתן לשנורר עדיף. חבל לזרוק סתם כסף.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

עריסה ניתן לקבל חינם ב"יד שרה" תמורת עירבון (שמוחזר כשמחזירים את העריסה) בלבד.

ההשאלה מוגבלת לשלושה חודשים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אנחנו קנינו כמעט הכל יד 2.

שידה, לול, מיטה, עגלה ועוד. יש הרבה מבחר ומוצרים שמורים מאוד.

אם בת הזוג מאשרת כמובן. מניסיון עם חברים יש המסתכלות עלינו כעל חייזרים:|

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

• אחראי פורום
פורסם

בהמשך להנ״ל, תשתדל לסנן את כל הטרנדים המיותרים שהורים צעירים נופלים בהם פעם אחר פעם.

יש המון מוצרים שלא חייבים חדש וניתן בהחלט לקבל בירושה ויש המון מוצרים זולים שעובדים בדיוק כמו

אלה שעולים כמו חודשיים משכנתא. גישה פרקטית תחסוך לך אלפים טובים.

עם כל השאר מסכים לגמרי. אין לי עצה מאיפה לקנות כי אתה לא צפוני, אבל במקרה ויזדמן לך,

מיי בייבי בירכא היא פשוט חנות פסיכית מרוב המגוון ורמות המחירים, מבלי למכור זבל אמיתי.

וכמובן, המון מזל טוב! :-D

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

לקנות כחדש רק את המינימום ההכרחי, למחזר מה שאפשר ולרכוש יד שניה מה שאי אפשר למחזר.

להפעיל משמעת תקציבית אך להבין שכמו חתונה, רכישת ציוד ללידה היא תהליך שבו לאישה יש זכות וטו על כל דבר ולך לא.

שיהיה בבריאות טובה ובהצלחה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אין לי מה לייעץ, אבל מזל טוב!

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

קודם כל מזל טוב ובשעה טובה!

כמי שהולך להפוך לאב בשבועות הקרובים בעזרת השם,

אני יכול להזדהות ולייעץ שלא ליפול לבור ללא תחתית הזה.

ראיתי כבר עגלות ב-7K וראיתי גם ב-2K. הכל עניין של מותגים.

מנסיון, בדרום ת"א יש מלא חנויות עם אחלה מחירים.

האישה (ואני) העדיפה לעשות את הסיור הראשוני עם אמא שלה ואחותה.

פורסם

דבר ראשון- מזל טוב!

כדי שיהיה יותר קריא, הנה השנקל שלי:

1.מה שאפשר להשאיל מחברים\משפחה- תשאיל. זה יחסוך לך המון כסף והפלוס הגדול שברגע שתסיים את השימוש זה יתפנה לך מהבית ולא יתפוס מקום מיותר.

2.אחרי שסיימת לבדוק את סעיף 1, את מה שניתן לקנות מיד 2 תקנה משומש- שוק המוצרים לתינוקות מגלגל המון כסף, כל מוצר עולה לא מעט בחנות, בתור יד 2 אותו מוצר זול בהרבה ובהרבה מקרים אין מניעה מלרכוש משומש כל עוד תקין (במקרה של עגלה למשל לוודא שאפשר לפרק את הבדים כדי לכבס, לרוב זה אפשרי.

3.אל תקנה טרנדים, תקנה פרקטיקה- עגלה עם גלגלים גדולים מניקל וגוף מנחושת זה יפה לאללה, בעיקר בחלון ראווה, לפרקטיקה תקנה עגלה קלה, נוחה לפתיחה וקיפול ונוחה לתמרון גם במקומות צרים.

4.הסייג לסעיף הקודם- פרקטיקה לא צריכה לבוא על חשבון בטיחות, להקפיד לרכוש מוצרים בטיחותיים ולא מוצרים שאין עליהם שום סוג של פיקוח.

5.נייטרליות בצבעים- עכשיו עתיד להוולד לך בן, אולי בסיבוב הבא זה בת, כדי להמנע מלשפוך כסף מיותר- המיטה\ארונות\שידת החתלה לא חייבים להיות בצבע כחול כדי שיבינו שזה בן (בגיל 8 ימים כולם יבינו שזה בן, אל תדאג..).

אגב, אותו כנ"ל לבגדים, תיקח בחשבון שכל עוד התינוק\ת הבא יוולד פחות או יותר באותה עונה- אין מניעה שישתמש באותם בגדים שאחיו השתמש, לכן גם שם, לא הכל חייב להיות כחול.

6.הילד גדל- אל תזרוק צעצועים, בגדים, ספרים, דיסקים וכו', בהכל תשתמש בסיבוב הבא (הבן השני שלי כבר בן 8 חודשים, לפחות 80% מהבגדים שלו הם "ירושה" מאחיו, 100% מהצעצועים שלו הינם של אחיו, זה חוסך המון כסף).

7. זה נחמד להלביש את התינוק עם ג'ינס וחולצה מכופתרת לג'ימבורי- זה לא נוח לו בשיט, עזוב את הפוזה, תינוקות מרגישים הכי נוח באיזה אוברול\ חולצה ומכנס פשוטים, להם יהיה נוח, לך גם יהיה זול יותר.

באותו הקשר, הם פולטים, מריירים, מורחים שוקולד על החולצה, התותים נופלים להם על המכנסיים- "להשקיע" בבגדים זולים, מיותר לחלוטין לקנות בגדים יקרים, זה גם ככה ישרת אותם במקרה הטוב לחודשיים ואחרי זה יהיה קטן מדי.

זול ונוח.

8. האישה אומרת X ואתה אומר Y- תתחדש על רכישת X. במילים אחרות- יש לה הורמונים, עבור שלמות גופך ותקינות בריאותך- אם יש ספק- תן לאישה את המילה האחרונה.

בהצלחה ומזל טוב!!

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הכי חשוב - אל תאמין למוכרות בחנויות.

אין דבר כזה מזרון או כרית שמונעים ראש פחוס, לא צריך מחמם מגבונים וגם לא מחמם בקבוקים ועוד שאר ירקות.

באיקאה יש מבחר גדול של המון דברים במחירים שפויים לחלוטין.

והכי חשוב - כל מה שאתה יכול לקבל בחינם, לך על זה.

אם האישה מתכננת להניק, תתארגן כבר עכשיו על משאבת חלב חשמלית מיד שרה ואל תתפשרו על הידנית.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

גם אני הולך להיות אבא עד סוף החודש.

למזלי, בת דודה שלי ילדה לפני 7 חודשים ככה שהרבה דברים יעברו אלינו.

הסתובבתי בהמון חנויות והנה התובנות שלי עד עכשיו:

אל תקשיב לאף מוכר/ת. כולם מנצלים את חוסר הידע של הגבר ואת ההורמונים של האישה ומנסים לדחוף "חבילות לידה" ומוצרים. הרבה גם מוסרים מידע שגוי ומנסים למכור את מה שהכי רווחי ולא את מה שבאמת מתאים או שצריכים. ירכא כבר לא כאלה זולים.

1. עגלה - העדפנו חדש. כמו שאמרו - אפשר למצוא מ 1000 עד 7000 ש"ח. יש גם המון סוגים ווריאציות. עגלה - טיולון - אמבטיה וכו.

אחרי התיעצויות והמון עגלות שראינו החלטנו לקנות Graco Evo עם סל קל ומתאם לרכב ב 1700 ש"ח. אפשר להוסיף לעגלה אמבטיה בתוספת של 600 ש"ח אבל החלטנו שלא צריך מכיוון שהטיולון נשכב והוא מספיק "מגן ורך" בשביל תינוק שרק נולד. קנינו בחנות בטירה (הגענו לשם סתם במזל) ואני ממליץ עליהם בחום. נקראים סופר דיסקאונט. הם משמעותית יותר זולים מהרשתות הגדולות וגם מחנויות קטנות במרכז וכל זה בלי מיקוח.

2. עריסה - בחודשים הראשונים התינוק ירגיש יותר בנוח לישון במיטה קטנה יותר. אפשר להלוות מיד שרה.

3. מיטת תינוק ושידת החתלה. יש שני יצרנים גדולים וכמעט כל החנויות עובדות רק איתם. אין ממש תחרות. אנחנו קנינו מיד 2. צריך קצת סבלנות ואפשר למצוא יחסית מציאות.

4. ביגוד, כלי מיטה, ושאר הציוד. בשוק רמלה (יום רביעי) יש דוכנים עם כלי מיטה וביגוד. מדובר על אותם דברים (אותו דגם, אותו מותג, אותה קופסה) שתראה בחנויות הגדולות בשליש מהמחיר. המבחר לא הכי גדול.

בנוגע לבגדים לתינוק - לקנות את המינימום של המינימום. אנחנו כבר הספקנו לקבל מתנות מקרובי משפחה מחו"ל - המון בגדים במידות שונות עד גיל 9 חודשים. בנוסף, התינוק גדל מהר מאוד והמידה הראשונית new born נהיית קטנה מהר מאוד.

5. בגדי הריון לאישה - יש בשוק בראש העין (ימי שישי) דוכן שמוכר עודפים של רמי לי. יש שם עוד דוכנים ואישתי קנתה משם כל מיני בגדים ודברים אחרים.

בשלב מתקדם יותר של ההיריון ממליץ בחום על קורס הכנה ללידה. תכירו עוד זוגות באותה הסיטואציה וזה ירגיע את האישה (והאמת שזה מוסיף ידע).

אסף

פורסם

שיהיה בהרבה משל טוב.

ואו. חלפו בערך 23 שנים מאז שביצעתי את הקניה האמורה, אבל בכל זאת כמה הערות:

1. קרא בעיון את עצתו של עידן - זה לא שנקל, זה אוצר בלום.

2. בטיחות - בטיחות - בטיחות. הקפד לרכוש מוצרים תקניים ואיכותיים, ואם אתה רוכש או מקבל מוצרים מיד שניה - בדוק היטב את תקינותם. האמת היא שבארץ כמעט אים בעיה עם תקניות של רהיטים - תו התקן מוטבע וקל לבדוק זאת, וריהוט קונים במקום שמכבד את עצמו, אבל צעצועים זולים הם צרה צרורה וחשוב להיות בררן. כנ"ל בבגדים.

3. חשוב לטווח ארוך - ריהוט יכול לשמש כמה וכמה ילדים, כך שרכישה איכותית כעת יכולה בהחלט להיות השקעה נכונה לטוח ארוך. כמובן שאם אתה יכול לקבל מוצר במצב טוב ב"ירושה" או בהשאלה לך על זה.

4. בגדים הם מתנה שמקבלים בכל ארוע , וכיון שהקטנים האלה תופחים על שמרים משך השימוש בבגד די קצר. קנה את המינימום החיוני והשלם מלאים אחרי הברית.

עידן - לגבי סעיף 6 שלך: אתה יכול להרחיב גם לדורות הבאים. הבנים שלי שיחקו בלגו ובמכאנו שלי, ונראה שהלגו ועוד מיני צעצועים ממהדורת 1960 יוכלו לשרת עוד דור.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שלום ומזל טוב, מה אתה הולך לעשות עם האופנוע?

דבר ראשון, שידת החתלה זוהי שידה בגובה נוח עם משטח ישר שעליה אפשר להניח את התינוק ולחתל. לגבי מיטה, אתה לקנות עריסה עם קירות גבוהים כאלה. אל תחשוש לקנות את כל הציוד הזה חדש דנדש כי במילא אתה תעשה עוד ילדים (אם בתיכנון ואם "בטעות") לפיכך הציוד ישמש אותך לילדים הבאים.

אני במקומך, מתחיל להעמיס חיתולים כי זה מצרך שנגמר כמו מים ועולה לא מעט.

ישנן 3 חברות טובות שהייתי ממליץ לך.

האגיס, חיתולים טובים מאוד ולא ממש יקרים כמו הפמפרס. בדרך כל נמכרים בחנויות במחיר של 42-48 שקלים לחבילה.

פמפרס, חיתולים טובים מאוד אבל יקרים. חבילה יכולה להגיע למחיר של 50 שקלים ומעלה.

טיטולים פריומיום של חוגלה. חיתולים טובים מאוד אם כי לא ברמה של הפמפרס והאגיס. לעומת זאת, היתרון הטוב שלהם הוא שהם שווים כל שקל או אתה מקבל בדיוק מה ששילמת בעבורו. חיתולים סופגים בצורה טובה בשעת "תיפקוד תקין". בעיתי מצוקה כמו שילשולים הם עלולים לדלוף קצת. בסך הכל הם בסדר והאחיינים שלי גדלו עליהם יופי.

בשעת מבצע אפשר למצוא אותם ב 3 חבילות ב 100 שקלים. ככה הם נמכרים ב 40 שקלים.

מזון לתינוקות זה גם מצרך יקר. לא הייתי ממליץ לך לקנות מראש כי לפעמים הילד יכול לגלות רגישות וחוסר הסתגלות למטרנה או לסימליאק. בגדול, מטרנה יותר זולה מסימילאק והם נוטים לעשות יותר מבצעים.

אני מבטיח לך, שאחרי 3 שנים של חוסר שינה, ריצות לרופאים כאלה ואחרים, בכי אין סופי וכיוצא בזאת אתה תהפוך לרופא ילדים.

נ.ב

המחירים מתייחסים לחיתולים אצלנו בצפון. במרכז הם בטח עולים יותר.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...