Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה.

באופן עקרוני ניתן לרכוש \ לקבל הכל מכל המדיות האינטרנטיות עם קצת סבלנות ומזל , אפילו במצב מצויין.

כמובן שזה לא רלוונטי אם האשה בקטע של הכל חדש דנדש לעולל\ית (וגם זה בסדר גמור לדעתי).

אם אתם הולכים לרכוש מוצרים להתחלה, כדאי שתיקחו מבוגר אחראי ולא סבתא מתלהבת מהנכד הראשון \אחות חובבת מותגים\חברה שילדה לפני שבוע את הילד הראשון וגם לה אין מושג בשיט וכו... שטויות יש בלי סוף ולא צריך כמויות מכל דבר, בעל ניסיון יודע מצויין מה נחוץ ומה מיותר.

שידת החתלה היא לא בגדר חובה, ניתן לחתל בכל מקום, לי אישית יש כבר 6 שנים את אותה אחת , עברה מהגדולה לקטנה, בשנתיים האחרונות היא משמשת אך ורק כארון קטן לבגדי היום יום שעקב הגובה הנמוך שלו , היא מתאימה בול לבנות שיכולות בצורה עצמאית לפתוח ולהוציא לעצמם בגדים, אם יש בעיית תקציב או מקום ממש לא הכרחי.

עגלה כדאי לנסות בחנות כולל פתיחה \סגירה והכנסה לתא המטען, בעיקר בידי האשה כי כנראה שהיא תהיה הנהגת העיקרית, לא תמיד מה שיפה הוא גם נח ולהפך, הכל אינדוידואלי.

עריסה אין טעם לקנות, אם יש מישהו שיכול להשאיל לכמה חודשים הראשונים מה טוב, אם לא, ניתן להשכיר בחניות המוצרים לתינוקות או להשאיל מיד שרה. לול זה מוצר שיכול ללוות אותכם לכמה ילדים אז כמו שהציעו כדאי צבע ניטרלי למרות שגם זה לא בסלע, בגדול ניתן לצבוע גם לבד אם רוצים לשנות צבע אם אתה אדם של DIY .

כמו שעידן רשם, לא למהר לזרוק דברים שכבר לא בשימוש אם הם תקינים או לא מוכתמים למוות, בילד הבא זה כבר נטו חיסכון.

עוד עצות שימושיות רשמו כאן.

וכמובן (גם את זה רשמו), אין טעם לריב עם האשה על דברים שאתה לא מסכים, אם ההיי מההריון הצפוי + הורמונים שלא שולטים בעצמם גורמים לשכל הישר לא לעבוד כראוי, כנראה שגם ככה הדעה של האשה תנצח אז תחסוך את הריב.

שיהיה במזל.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לגבי החיתולים מוסיף את בייביסטר (אריזה ירוקה) נמכרים בעיקר ברמי לוי כי הרשתות הגדולות כבולות לפמפרס והאגיז שמפעילים לחץ.

הם מעולים! ברמה של האגיס, זולים ותוצרת ישראל וכבונוס לא תפרנס את הגזלנים הגדולים.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

בייביסיטר טיטולים לא משהו לדעתי. פמפרס הכי טובים, אחריהם האגיס ומעט מאחור הבייביסיטר.

לגבי ביגוד, ממליץ שוב על אתר של נקסט מבריטניה. האיכות טובה מאוד, וזול ממה שתקנו בארץ.

http://il.nextdirect.com/en/ המחירים כוללים את המשלוחה, כלומר משלוח חינם.

כמו שציין סרברל קורטס, אל תחשוש לקנות חדש, כי זה ישמש לכמה ילדים. אנחנו עם אותה שידת

החתלה, מיטת תינוק, נדנדה ועוד מלא דברים, וזה הילד השלישי, בן, אחרי שתי בנות,

אבל בגלל שהכל נקנה מראש בצבעים נייטרלים, הכל מתאים.

למוכרות בחנויות אל תאמין לכלום. זו עגלה עם 112 מעלות, שזה יותר בריא ויפתח לו את החשיבה,

וזה סלקל מעולה, קיבל חצי כוכב בטיחות ;-) עוד הרבה שטויות אתה תשמע מהן, מה שאחרי כמה

חודשים ונסיון יעלה לך חיוך על הפנים, שתבין כמה בולשיט האכילו אותך.

ועצה הכי חשובה. תמיד לכו עם האינסטינקטים שלכם. מסתבר שנולדנו עם חושים מספיק טובים כדי

להבין מה טוב לילד ומה לא, מתי הוא במצוקה ומתי זה לא כזה נורא. אל תהיו היסטריים בכל דבר

כמו שהורים צעירים נוטים להיות, ותסננו את כמות העיצות שתקבלו מהסובבים אתכם, ובמיוחד מהסובבות.

פורסם

הרוב כאן נתנו עצות מעולות, ואין יותר מדי מה להוסיף.

אני רק אמליץ לך על הביבי ג'וגר כעגלה. קנינו אותה כולל האמבטיה ואנחנו מרוצים עד הגג. העגלה גבוהה ונוחה מתקפלת בצורה מדהימה והמחיר בהחלט שווה לכל נפש ( יחסית לעגלות מותג )

אם אתה גר באיזור המרכז ולא רוצה לנסוע לירכא ( אישית אני חושב שמיותר לחלוטין ) קפוץ לחנות לתינוקות בגבעת שמואל( מצטער לא זוכר את השם ), אנשים מבני ברק קונים שם את הציוד שלהם וזה אומר משהו על המחירים ( אני יצאתי משם עם חשבון של כ6500 על הכל כולל הכל. חדר עגלה סלקל מוצרים בסיסיים למיד אחרי הלידה)

ובכל מקרה שיהיה המון מזל טוב, ותישן הרבה עכשיו כי מהרגע שהוא יצא אין יותר שינה רגועה.

פורסם
לגבי החיתולים מוסיף את בייביסטר (אריזה ירוקה) נמכרים בעיקר ברמי לוי כי הרשתות הגדולות כבולות לפמפרס והאגיז שמפעילים לחץ.

הם מעולים! ברמה של האגיס, זולים ותוצרת ישראל וכבונוס לא תפרנס את הגזלנים הגדולים.

סליחה על התגובה שלי אבל אני רושם חחחחחח.

פעם הבייביסטר היו נחשבים לטובים בגלל המחיר שלהם. עם כל הכבוד אני לא חושב שהם ראויים להימכר באותו מחיר כמו האגיס. ברמי לוי למשל הם נמכרים במחיר יותר מטיטולים פרימיום של חוגלה ובאותו מחיר של האגיס.

לגבי האגיס ופמפרס. שניהם חברות טובות מאוד. הבעיה היא שאני יכול להביא דוגמה של שני תינוקות משני חברים. אחד רגיש לפמפרס והשני להאגיס. זה עושה להם אדמומיות ותפרחת על הטוסיק. בגדול פמפרס תמיד יותר יקרים.

ואם מדברים על חיתולים וגזלנים. זוכרים בזמנו שהיו את אלה שצעקו "צדק חברתי" לחיתולים והביאו חיתולי האגיס מטורקיה במחיר של 30 שקלים? ואז כולם רצו לקנות והתחילה מהומה או סערה סביב נושא החיתולים?

מעניין מאוד שלאף אחד לא היה שכל לבדוק כמה חיתולים באים בכל חבילה. למשל קחו האגיס תוצרת הארץ מידה 3 עם X חיתולים וקחו האגיס תוצרת תורכיה מידה 3 שנמכרה ב 30 שקלים. אתם תגלו שבחבילה התורכית היו פחות חיתולים כך שמחלקים את העלות פר חיתולים זה יצא אותו מחיר בדיוק כמו חבילה תוצרת הארץ. פחות חיתולים פחות מחיר, איפה "הצדק החברתי" כאן?

דרך אגב, הן האגיס והן טיטולים מיוצרים בארץ על ידי חוגלה. אם אינני טועה, החיתולים של האגיס שמיועדים לבנות או לבנים הם "המצאה" ישראלית ומאלצים את האגיס העולמית ליישר קו עם אותה "המצאה" דבר שלא מסב להם הרבה אושר. ככה היה רשום בזמנו.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

ענו לך כל כך הרבה וכל כך נכון שכל מה שנותר זה להגיד לך מזל טוב!

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

עוד משהו שנזכרתי, קח בחשבון שתקבלו הרבה מתנות, במיוחד שזה ילד ראשון.

אז מובייל, שמובייל, אוניברסיטה, שטויות לעגלה וכדומה, צעצועים, לא לקנות כלום!

ממילא תתקע עם 20 דברים לא נחוצים, שככל הנראה יגיעו משילב(למה קונים עדיין

מהגנבים האלה?), ואתם תרוצו להחליף.

פורסם
עוד משהו שנזכרתי, קח בחשבון שתקבלו הרבה מתנות, במיוחד שזה ילד ראשון.

עצות מעולות בזו אחר זו, אין כמו קארזפורום.

תתחילו בבסיס - עריסה / שידת החתלה, סל-קל וזהו.

אנחנו היינו די חסכנים בקניות, קיבלנו יותר ממה שנצטרך אי פעם מהחברים ומהמשפחה

(אשכרה הציעו לנו 3 מיטות לתינוק) והעגלה שמצאנו ביד2 התגלתה כטובה יותר בכל פרמטר

מהקשקוש האופנתי שבחרה ההנהלה...

העולל עדיין ממשיך לקבל צעצוע נוסף אחת לשבועיים, כל פעם ממישהו אחר,

אז שלא תעזו לקנות צעצועים. בכל מקרה,

לא משנה מה תיתן לו, הוא יעדיף לנסות ללעוס את החתולה. :shock::oops:

כמה חודשים לאחר הלידה, אפילו להנהלה נשבר מהחנויות למוצרי תינוקות.

גיבוב של שטויות במחירים מופקעים.

נ.ב.:

חיתולים? פמפרס.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לגבי בגדים - http://www.childrensplace.com/

תחכה לקופונים של משלוח חינם ויש להם דברים מדהימים במחירים מעולים.

בנוסף הם כבר מחשבים עמילות מכס והמשלוח הוא עד הבית.

הדבר העיקרי שאנחנו לא חסכנו עליו אגב זה עגלה, שקנינו כזו עם אמבטיה, שהופכת לטיולון ומחזיקה מ0 ועד גיל 4 + כיסא לאוטו עם איזופיקס של ריקארו. והבונוס חוץ מעגלה וכיסא מעולים שהכל נכנס בבגאג של 107! והקיפול ופתיחה סופר קלים גם כשאשתי לבד.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

הדבר העיקרי שאנחנו לא חסכנו עליו אגב זה עגלה, שקנינו כזו עם אמבטיה, שהופכת לטיולון ומחזיקה מ0 ועד גיל 4 + כיסא לאוטו עם איזופיקס של ריקארו. והבונוס חוץ מעגלה וכיסא מעולים שהכל נכנס בבגאג של 107! והקיפול ופתיחה סופר קלים גם כשאשתי לבד.

גם אנחנו, קנינו עגלה שהיא מאוד נוחה, קלה (יחסית, כן?), קיפול וסגירה נוחים וכו', הכל אחלה, שילמנו גם "אחלה" (אחלה=יקר) כי גם אנחנו רצינו סט מלא כולל אמבטיה\טיולון\סלקל.

בדיעבד?

היה מיותר קצת ומכמה סיבות:

1.באמבטיה משתמשים רק בכמה חודשים ראשונים, גם אז זה לא באמת חובה, וכשמשכללים שגם ככה אתה לא יוצא המון מהבית בתקופה הראשונה שהתינוק עוד יחסית "רגיש"- אביזר די מיותר (ואנחנו עוד יצאנו לא מעט, עוד לפני הברית מילה התינוק בילה איתנו במסעדה כי הלכנו לחגוג את הלידה עם ההורים).

2.השילדה של העגלות האלה מחוזקת כדי לסחוב את כל הפלטפורמות השונות שמתחברות אליה, מה שהופך אותה כבדה לעומת טיולון פרופר (למשל טיולון של מקלארן).

3. סתם יקר....

בדיוק פירסמתי את העגלה (הבאמת מצויינת שרכשנו) למכירה, היא שירתה את הבן הגדול סביב 7-8 חודשים עד שרכשנו טיולון, את הבן השני היא שירתה בערך 3-4 חודשים עד שקנינו "סקייטבורד" שמתחבר לטיולון של מקלארן, התינוק בטיולון, הגדול על הסקייטבורד ושלום על ישראל.

יש היום טיולונים שניתן ליישר בהם את משענת הגב ל-180 מעלות ואז ממש אין צורך באמבטיה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עידן,לדעתי זה מאוד תלוי בהורים, כמה יוצאים, מטיילים והולכים לקרובים וחברים.

לנו הייתה עגלה עם אמבטיה, ששירתה אותנו עבור שתי הבנות,

וזה היה מצויין, לפחות בחצי שנה הראשונה, ולכל מקום שאתה הולך הילד ישן בעגלה. הרבה יותר

נוח מטיולון שיורד ל 180 מעלות. העגלה אגב נמכרה אחרי שהבת השניה שלי עברה לטיולון רגיל,

והיא היתה כמו חדשה. עכשיו קנינו חדשה, לצערי גם יקרה, אבל מה שטוב בה שהאמבטיה יושבת גבוה

ואתה לא צריך להתכופף כל הזמן. יקר, אבל שווה. לגבי בטיחות ברכב כמובן לא לחסוך, למרות שלא

חייבים את הכי יקר. יש סלקלים וכסאות במחירים סבירים מאוד, עם ציוני בטיחות טובים מאוד.

ודרך אגב,מתאמים לסלקל עבור העגלה, מיותר לחלוטין. אולי משתמשים בזה פעמיים וחצי.

פורסם

אנחנו דווקא משתמשים דיי הרבה באמבטיה בינתיים (כולל כשהולכים למקומות - זה נוח מאוד). בסלקל מן הסתם בעיקר באוטו.

המשקל שלו לא הרבה יותר גבוהה מטיולון (אם טיולון ממוצע הוא בסביבות ה7-8 קילו - העגלה שוקלת 9-10) וכמו שאמרתי - נכנס ב107 כולל הכל.

סה"כ כשמחשבים את המחיר אל מול הבודדים - ההבדל לא גדול אם בכלל (סלקל עם איזופיקס , טיולון ופיתרון לאמבטיה בהתחלה) אם בכלל ברמות האלו.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

המון המון המון תודה לכולם על העצות המעולות, אני בהחלט אשב ואתחיל לעשות שיעורי בית

(מאישתי כבר חטפתי על הראש כשהצעתי את החנות בירכא (היא מדמיינת שוק בכפר קאסם))

ליביו - איזו עגלה קנית ? (דגם וכו') וכמה עלתה לך ?

פורסם

תגיד לה שהחנות בירכא לא מביישת את החנויות הכי גדולות שיש.

כמו שציינתי, גם באיזור הצ'ק פוסט יש כמה חנויות. אני לילדה הראשונה

כיוון שזו היתה קניה גדולה, נסעתי לשם, ובסוף קניתי שם במוצצים, אבל

בגלל שיש שם תחרות, היה מבצע של 25% הנחה על כל החנות, ללא יוצא מהכלל,

מה שבמרכז לא קיים. ששאלתי את מנהל החנות שם איך זה יכול להיות, כי זו רשת,

הוא ציין במפורש את התחרות מירכא, ואמר שאין להם ברירה.

• תוכן חדש...