Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא נהגתי עליו עדיין, אבל מכמה וכמה אנשים שמעתי קולות אכזבה. וצריכת הדלק באמת מוגזמת. רכב חדיש עם מנוע כזה קטן (1.35) לא צריך לעשות 1:10 בגיר ידני גם אם שוחטים לו את הצורה. באוטומטי הבנתי שהרכב גם עגלה נוראית. יותר ממה שהנתונים מרמזים.

רוני

הרבה יותר עגלה ממה שאתה בכלל מדמיין.

היתה לי 1.35 אוטומטית מאלדן עד שהגיעה הפוקוס וכמו שכתבו כאן - צריך לסגור מזגן כדי לעקוף, ההילוכים ארוכים בצורה מוגזמת והרכב מרגיש חסר כח לחלוטין. צריכת הדלק אצלי היתה 1:8.5 בעיר עם מזגן, שזה זוועה לרכב קטן. כמו כן האבזור (או יותר נכון חוסר האבזור) בגרסאות ההשכרה פשוט מחפיר.

מצד שני, חוץ מכח, צריכת דלק ונוחות (המושבים נורא קטנים) - הרכב בסדר גמור כתחבורה זולה ובסיסית.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

האוטו זוועתי....

ביצועים חלשים מאוד בגרסה האוטומטית (לא נהגתי בידני),נוטה להשמיע קירקושי פלסטיק,מושבים לא נוחים,בזמן מאמץ המנוע נשמע כאילו מישהו אונס אותו.

אמינות-גיר שנוטה לשבוק חיים יחסית מהר (פתאום אתה מגלה שההילוך הרביעי יצא מהלקסיקון,המכונית פשוט לא מחליפה הילוך).

כמו שציינו,נטייה מוגזמת לשריפת נורות.

יתרונות-עיצוב נאה חיצונית ופנימית (כמובן היופי בעיני המתבונן),תג מחיר אטרקטיבי יחסית למתחרות.

למי מתאים-חברות השכרה,ציי רכב,או סתם להורים שרוצים להוציא לבן שלהם את החשק לנהוג.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
נסעתי עליו הרבה. אוטומטי 1.35.

שותה המון דלק, משהו כמו 1:10 בתנאים בהם ה- C5 (הכבד) שלי צורך 1:11.

מנוע צורח בעליות כמו עוף שחוט, ולא זז. כבר הרבה זמן לא כיביתי מזגן באוטו רק כדי לעקוף.

אמינות בינונית. זה שנהגתי בו שרף נורות בקצב וגם הלך מצבר אחרי שנה וחצי. ימים יגידו.

היתרון שהוא מרווח מאד ומשדר זריזות (כלומר נדמה שהוא זריז).

כולם קנו כי קיבלו הנחות היסטריות לעומת המחירון הרשמי, מה שמבטיח להם למכור אותו כיד שניה במחיר טוב יחסית.

חחח...זה ממש אבל ממש נכון!!

לקחנו מהשכרה גטס אוטומטית ואנחנו גרים בחיפה (הרבה עליות), ובעלייה המנוע צרך ב-5000 טורים ופיאסטות עקפו אותנו בלי שום מאמץ!!!!

זה היה פשוט מביש שפיאסטה שנת 96 עוקפת בעליה שאנחנו פול גז יונדאי גטס משנת 2004!!!!

האוטו הזה פשוט עגלה שאין כמוה וזללה דלק באופן מחפיר ממש, 1 ל9 עשיתי חישוב (כי לחצנו אותה קצת)!!!

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לא זול בכלל (לגודל) אבל נהגתי בה שבוע ונהנתי מאוד (בתל אביב וסיבותיה).

טוב לזוג או לבודד, אפילו משפחה קטנה.

פורסם

מוסיף על כולם מהכרות בת חודש אם הרכב .

הוא גם נורא אבל נורא מרעיש מכיוון תא המנוע כאילו אין בידוד בין תא הנוסעים לתא המנוע.

כל קיקדאון ואתה ממש שומע את המנוע צורח.(ואתה נשאר במקום).

coupe turbo 16v

ibiza turbo 20v

פורסם

אם משווים את היונדאי גטס לשברולט אוויאו. מי עדיפה?

הרי שגם האוויאו הוא רכב ליסינג פופולארי

"במכונית יפנית חדשה, בירידות אני דוהר"

פורסם

אני ביומיים האחרוניים נוסע (לא נוהג) ברכב וגם בימים הבאים.

בגדול, הבחנתי שהרכב לא מתנדנד בעקיפות מהירות או בהחלפות נתיבים זריזות. התיבה האוטומטית מרסנת את כח המנוע והרכב בעליות בקושי סוחב. למעשה הוא דיי צועק. הרכב לא נוח אני חוזר, לא נוח!. כל מהמורה ובור, מורגשים בגב.

עיצוב פנים סביר. לא יותר מידי.

בקטן ? הרכב סביר, ואני גם חושב עם החברה שהוא מתאים יותר לציי רכב ולליסינג מאשר לקנייה אישית.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
אם משווים את היונדאי גטס לשברולט אוויאו. מי עדיפה?

הרי שגם האוויאו הוא רכב ליסינג פופולארי

אתה מנסה להשוות בין צואה לצואה צרופה.

בין גטס לאוויאו הייתי בוחר בפאביה.

ודי לחכימא ברמיזא.

פורסם

אופנה חולפת ? - סביר להניח ( אף מכונית לא מיוצרת לנצח )

אוטו טוב ? - זו שאלה יחסית...אני הייתי מגדיר את הגטס כלא רעה או סתמית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אינני יכול לתרום לחלק הראשון של שאלת הכותרת שכן לא היתה לי גטס מעולם,ניתן להניח שאין מדובר בפנינה מוטורית אך מאידך היא מספקת את הצורך של כלי תחבורה בסיסי וזול.

בחרתי להגיב דווקא לחלק השני של הכותרת.

בישראל אין "אופנה" ככל שהדברים נוגעים לרכבים עממיים. אולי מעט יודעים (או אולי כולם) אך למעלה ממחצית שוק הרכב בישראל בשנים האחרונות הוא שוק מוסדי. איך נבחר רכב מוסדי? אינטרסים! בדיקה מעמיקה תגלה שכל חברת ליסינג או כל חברת השכרה או לפחות רובן המכריע נשלטות ע"י מי ששולט בסוכנויות היבוא. רבות הן הקומבינות וקיים יבוא ומחירון נפרדים לשוק המוסדי שמטשטשים הבדלים שצרכן פרטי השואף לאיכות הנאה ושלמות לא תמיד מבחין בהם ובוודאי שאינו רשאי להנות מהם. מכאן מתחילה תגובת שרשרת בדיוק כמו שקורה בפורום הזה,רואים המון יונדאי גטס והצרכן הפרטי חושב לעצמו"אם כל כך הרבה קונים אותה סימן שהיא מוצלחת ונהדרת ובוודאי שאם חברות הליסינג בחרו בה אז היא אמינה מאין כמוה" וקונה גם הוא...

יודגש,לא כל רכב חביב השוק המוסדי הוא גרוע (פוקוס מצויינת,קורולה ולנטיס אמינות וכיו"ב) אבל לא כל רכב נפוץ-מוסדי הוא מהטובים,החסכוניים,הבטוחים,הנוחים,המהנים שבקבוצתו.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

ספיידרמן צודק מאוד. לצערנו חברות הליסינג/השכרה הן הצרכן הכי גדול של רכבים בארץ. הן יותר גדולות מרוב היבואנים, לצורך העניין. קונות עשרות אלפי מכוניות בשנה, ומשיגות עסקאות מצוינות בעקבות זאת. מן הסתם משתלם להן לתפוס רכב כלשהו, לא ממש משנה איזה, ולקנות אותו בכמויות בגלל שמצורף לו תג מחיר מתאים. אם זו הייתה 206 נניח או יאריס אז לא היינו מתלוננים, אבל ברור שזו לא תהיה אחת ממובילות הקטגוריה, כי להן מצורף תג מחיר נאה כיאה למעמדן ולאיכותן. הגטס היא כמו הדייהטסו שרייד של היום - בסיסית מאוד, אבל במחיר טוב.

חכו עד שחברות ההשכרה והליסינג יתחילו לייבא מכוניות בעצמן, מן הסתם הן לא יוכלו להתחרות ביבואנים הנוכחיים, אז הם יביאו איזה שיקוץ סיני, או השד יודע מה, וימכרו אותו באלפים, תוך כדי שהם מפילים את היבואנים האחרים למטה. אף אחד לא יוכל להתחרות בהם...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

נשמע קצת אפוקליפטי לא ? :)

גטס? עגלה, אבל אחלה כלי תחבורה ואני מדגיש "כלי תחבורה" כי חוץ מזה

הוא כלום,עדיף מאוטובוס :)

כבר שנה נוסע עליו בעבודה.

Non dimentico mai una faccia, ma nel vostro caso faro' un'eccezione

פורסם

לאבא שלי יש גטס 1.6 GLS אוטומטית 2005

אוטו זריז , כיסאות לא נוחות

כל במפר אני שיושב מאחורה נכנס בתקרה

המתלים של האוטו גרועים ברמות וזה ידוע , יונדאי :\

לי יש גולף 92 תאמין לי אני מעדיף אותה על הגטס מבחינת הכל

הדשבורד בגטס כזה מעצבן אתה לא רואה בכלל מכסה מנוע לא כלום אתה צריך לחשוב שיש לך איזה מטר מנוע לפניך , הכפתורים חלשים לעומת האוטו הגרמני שהכל חזק אפילו אחרי 12 שנה

מבחינת מהירות אוטו מהיר ששותה הרבה דלק , לפחות הגירסא של ה1.6

Renault Clio RSi 1995 :evil:

• תוכן חדש...