Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עושים עם הנדחפים ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הוא עומד במקביל אליך ונוסע במקביל במשך נגיד 20 מטר. כל הזמן הזה הוא מתקרב יותר ויותר, עד שהוא 20 ס"מ לפניך ובדיוק עצרתם.

אז הוא מסיט את ההגה ומתחיל להכניס את הפינה של האוטו.

זה אומר שאתה לא יכול להתקדם כי אתה תיכנס לו בפינה, וכשהרכב שלפניך מתקדם קצת, הוא פשוט ממשיך לנסוע (אתה לא יכול כי הפינה שלו 10 ס"מ בתוך הנתיב שלך) ונכנס לפניך.

זה קורה כל יום ולא כל כך קשה להבנה.

כבר קרה לי שאנשים ניסו להכנס בפער פחות גדול אפילו.

אני רק רוצה להתייחס לטענה שאי אפשר להכניס רכב ב1.38 מטר.

הנה המחשה מאוד ברורה לזה שבהחלט אפשר.

שמוק אמיתי יכול גם בפחות מרחק, ואם אתה רוצה אני יכול להראות את זה.

השתמשת באוטו שיש לך כדי שתרגיש בבית :lol:

הרי ברור לך שאם הוא רק מכניס את האף שלו, אתה לא ממש יכול להתנגד יותר מדי, אלא אם תתקדם מספיק ותראה לו שבבירור שאתה הולך להכנס בו אם הוא ממשיך.

attachment.php?attachmentid=353048&stc=1&d=1378822424

ninjkmmgz1nd.jpg

לא יודע מה אתכם אבל ברגע שרכב חצה את הקו הנ"ל היד שלי לא יורדת מהצופר והוא לא כל כך נעים.

כמו כן עקב המצב בכבישים לאחרונה אני גם מוכן להגנה עצמית במקרה של היתקלות עם נהג אלים.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

• תגובות 336
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמו כן עקב המצב בכבישים לאחרונה אני גם מוכן להגנה עצמית במקרה של היתקלות עם נהג אלים.

יש לך אקדח? אם לא, אז אתה לא מוכן. עדיף לא להתעמת עם נהגים אלימים, עדיף לאבד רגע בחיים מאשר חיים ברגע.

זה לא שווה להתעמת על כל מיני גורמים בלתי נורמטיביים, זה עלול להסתיים רע מאוד. יש לזכור גם שצופר לא פורק עצבים.

חבר'ה, תנהגו רגוע ותמצאו לעצמכם פורקן עצבים אחר ולא בכביש. אני לא מבין: מה אתם מתעצבנים?

אין מה להתגרש מנדחפים: משמעות בטיחותית של זה נמוכה יחסית.

איזה כיף לנהוג בלי עצבים. תנסו ואני מבטיח שלא תצטערו. זה אפילו בחינם.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תשמע אנחנו לא בצבא ובטיחות לא תמיד בראש סדר העדיפויות.

קיימים פרמטרים נוספים כמו זמן, לו"ז, זמן=כסף, קצת כבוד עצמי וכו'.

אם היו מנסים להידחף לפניך בתור לקופאית בסופר גם אז לא היית מתרגש?

Just daily

פורסם

בגלל שאני יוצא לכביש עם מטרה מסויימת של להגיע ליעד אז בטיחות לפני הכל. המטרה שלי להגיע ליעד בצורה הבטוחה ביותר עם מינימום ריגושים.

אני לא יוצא לכביש בשביל ריגושים או משחקי כבוד.

Freak_Miky, אם בטיחות לא בראש סדר העדיפויות שלך כאשר אתה יוצא לכביש, אז יש לך בעיה.

נהגים עצבניים זה נהגים עייפים שלא שולטים בעצמם וברכב שלהם, הם לא חושבים בצורה רציונלית, אלא כל רכב בשבילם כמו טלית אדומה עבור שור.

לנסוע בעצבים וסטרס זה להיות במצב בלתי נסבל, זה כמו פצצה מתקתקת. זה אומר ששיפוט של אותו נהג לא נכון והוא נתון לרגש ולא לרציאונל. במצב כזה נהג במקום להתעסק בנהיגה ולתכנן את המסלול שלו, ליראות מה קורה סביבו ולשמור על הבטיחות כל הזמן בראש מריץ מי עשה לו מה ומה הוא עושה בחזרה כדי לצאת גבר עם כבוד.

לא סתם אומרים שלהתעצבן זה לעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים. אפשר גם אחרת: בלי להתעצבן.

רציאונל זה דבר נפלא, במקום להתעסק במשחקי כבוד אפשר להתעסק בתכנון מסלול נכון כולל בחירת נתיב אופטימלי. ככה תחסוך גם זמן וגם בריאות. אם תתכנן את המסלול נכון ולא תבזבז את משאבי זמן של המוח לעצבים אתה תגיע ליעד מהר יותא ותיהיה יותר רענן, בנוסף כמובן עם מצב רוח הרבה יותר טוב.

מי שנוסע יום יום ומתעצבן על הכביש פשוט מעניש את עצמו, יוצר עבור עצמו תנאים בלתי נסבלים ומענה את עצמו.

שליטה עצמית זו הדרך הנכונה והבטוחה.

איך אמר מאסטר יודה? כעס ועצבים זה הצד האפל. :D

היניקן נכנע לצד האפל והפך למרושע למרות שהייתה לו כוונה טובה להציל את אהובתו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

freaky milky, בתור מי שלא בעד לתת להדחף, אני עדיין ממליץ לך להמנע מעימות.

אתה לא יכול לנצח באחד כזה, לא משנה מה יקרה: אם תתן מכות - יעצרו אותך על תקיפה. אם תחטוף מכות - סתם יכאב לך, או שתסיים בבית חולים. וזה עוד המקרה הקליל. המקרה היותר מסובך זה מישהו שיצא עליך עם סכין או אקדח או כל דבר אחר (או שאתה תעשה את כל אחד מאלו, ואז גם תסיים כנראה בכלא).

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

א. אני לא מתעצבן אלא לוקח את זה בקלות ראש ולא מחפש עימותים.

ב. בראש סדר העדיפויות שלי להשלים את הנסיעה כפי שתכננתי אותה מראש.

ג. שוב, אם אתם אדישים למי שעוקף אתכם בתור לקופאית בסופר אז אני נזיר.

Just daily

פורסם
א. אני לא מתעצבן אלא לוקח את זה בקלות ראש ולא מחפש עימותים.

ב. בראש סדר העדיפויות שלי להשלים את הנסיעה כפי שתכננתי אותה מראש.

ג. שוב, אם אתם אדישים למי שעוקף אתכם בתור לקופאית בסופר אז אני נזיר.

ההקבלה לתור בסופר או בקולנוע אינה מתאימה כאן. אנשים מתנהגים בכביש באופן תוקפני, חסר סובלנות ולעיתים גם אלים, כיון שהם מרגישים מוגנים וחזקים. המינוח "מכונית היא כלי נשק" נכון לחלוטין, לא רק במשמעות של כלי כבד ומהיר, אלא גם באופן בו הוא מעצים את תחושותיו של המחזיק בהגה. השאלה היחידה הרלבנטית היא האם אתה מספיק חזק ובעל שליטה עצמית בכדי להתעלם מסיטואציה מרגיזה, לעיתים מקוממת, שבחלק מהמקרים עלולה להיגמר רע מאוד ובכל מקרה לא באמת תוסיף לך משהו, גם אם תסתיים ב"נצחונך". ואם חשובה כל כך התדמית אולי ראוי גם לקחת בחשבון שסיטואציות כאלו של "מלחמות" על הכביש נראות די נלעגות ובמיוחד מסוכנות וחסרות אחריות בעיני הסביבה.

פורסם

כן אני מתעלם, כתבתי את זה גם באחד הפוסטים הקודמים שלי בשרשור זה.

מתעלם, לא יוצר קשר עין, במידה והנדחף בכל מקרה עובר את קו המעבר שלי אני נותן לו צפירה עד שלא זז.

Just daily

פורסם

אני מקווה שאתה לא עושה את זה גם באזורי מגורים (כי אז גם אתה ממש חמור, לא פחות מהנדחף).

בכל מקרה הצפצוף שלך הוא לא מקרה חירום, וגם (נוסף לנדחף) מנוגד לחוק.

אני חושב שבהלכה היו קוראים לזה עבירה שבאה בעבירה (בכוזרי אולי: כוונתך רצויה אך מעשיך אינו רצוי, עד כמה שהמשפט מתאים לסיטואציה הזאת)

פורסם
אני מקווה שאתה לא עושה את זה גם באזורי מגורים (כי אז גם אתה ממש חמור, לא פחות מהנדחף).

בכל מקרה הצפצוף שלך הוא לא מקרה חירום, וגם (נוסף לנדחף) מנוגד לחוק.

לפי חוקי התעבורה, מותר להפעיל צופר במטרה למנוע מצב מסוכן או להתריע על אחד כזה. מבחינה עובדתית יבשה - המצב המתואר הוא בדיוק כזה. כך שאין כל מניעה חוקית לכך. אני לא מדבר על כל תועלת אחרת שבצפירה, אלא רק חוקתית נטו.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בד"כ כשמישהו נצמד אליך ולא מראה סימנים לעצור מומלץ לצפור קצת כדי להוציא אותו מהסמארטפון/איפור/מכונת גילוח/מערכת בידור שלו. ב98% מהמקרים זה פשוט חוסר תשומת לב.

אבל לא להשאיר את היד על הצופר שעה, זה לא יעזור.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זה לא אמור להכנס ברשימה, ילדותי ולא נכון לא צריך להיות כבוד עצמי בכביש (האימרה בכביש תהיה חכם ולא צודק פשוט נכונה ואמיתית).

• תוכן חדש...